Een reünie met Home Alone! Macaulay Culkin zal zijn ster op de Hollywood Walk of Fame ontvangen - Actueel Cinema

   - 
Een reünie met Home Alone! Macaulay Culkin zal zijn ster op de Hollywood Walk of Fame ontvangen

Macaulay Culkin krijgt een ster op de Hollywood Walk of Fame en wordt herenigd met zijn schermmoeder Catherine O'Hara, die tijdens het evenement zal spreken. 

De 43-jarige acteur, die twee kinderen heeft met voormalig Disney Channel ster Brenda Song, zal worden geëerd tijdens een speciale ceremonie later deze week op vrijdag 1 december. 

Hollywood Walk of Fame producer Ana Martinez zei dat de ster "al tientallen jaren een essentieel onderdeel is van de popcultuur. Zijn oeuvre is enorm, maar zijn film, "Home Alone", is een van de meest geliefde kerstfilms ter wereld", aldus het officiële persbericht.

In een gesprek met Vanity Fair in 2018 onthulde Culkin dat hij normaal gesproken niet naar zijn Home Alone-films kijkt: "Ik kijk ze niet zo vaak." Hij vervolgde: "Omdat het een film is met een vakantiegevoel, zijn er mensen die bij me willen zitten en er samen naar willen kijken, wat vleiend en eng tegelijk is. 

Als de acteur de tijd neemt om ze te bekijken, geeft hij toe dat hij het niet kan laten om herinneringen op te halen aan het filmen in plaats van zich te concentreren op het hoofdplot. Ik herinner me die dag op de set, de manier waarop ik mijn Pepsi achter de bank verstopte. Ik kan niet op dezelfde manier naar films kijken als andere mensen".

"Home Alone" is momenteel beschikbaar op Disney+.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares - Actueel
Actueel

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares

De 74-jarige acteur vertelde de Film Comment podcast (via The Playlist) dat hij te zien zal zijn in 'Tron: Ares', de derde film in de sci-fi franchise die hij begon met 'Tron' in 1982 en vervolgde met 'Tron: Legacy' in 2010. Verder lezen...
Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...
Home Alone

Home Alone

Komedie, Avontuur  Regie: Chris Columbus Met: Macaulay Culkin, Catherine O'Hara, Joe Pesci De achtjarige Kevin McAllister wordt per ongeluk alleen thuis achtergelaten wanneer zijn familie op vakantie gaat naar Frankrijk. Wanneer Kevin zich realiseert dat hij alleen thuis is, leert hij al snel voor zichzelf te zorgen. Uiteindelijk moet hij het huis beschermen tegen Harry en Marv, twee... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: