Candyman, Candyman, Candyman, Candyman, Candyman... de legende is terug! - Actueel Cinema

   - 

Wat hebben we de bioscoopzalen o zo hard gemist. De perfecte plaats om angstaanjagende verhalen te ervaren. De man met de snoepjes en bij iedereen bekend door zijn urban legend is terug. Jordan Peele (Get Out, Us...) schotelt ons, zoals gewoonlijk, een bloedstollende horrorfilm voor.  Zeg zijn naam vijf keer of ga de film vanaf nu woensdag kijken in de bioscoop!

De bewoners van Cabrini Green, een van de meest beruchte plaatsen in het hartje van Chicago, zijn zolang ze zich kunnen herinneren geterroriseerd door een spookverhaal. Deze stadslegende, die door iedereen bekend is, gaat over een moordenaar die recht uit de hel komt en opgeroepen kan worden door zijn naam vijf keer voor een spiegel te herhalen. 
 
Tien jaar na de volledige renovatie van de locatie betrekken de schilder Anthony McCoy en zijn vriendin Cartwright, directrice van een een kunstgalerij, een luxueus appartement. Terwijl Anthony's carrière tot stilstand komt, ontmoet hij toevallig een oud-bewoner van de stad die hem vertelt wat er werkelijk achter de mythe van de CANDYMAN schuilgaat. 
 
Om zijn carrière nieuw leven in te blazen, begint de jonge kunstenaar de details van dit lugubere verhaal te gebruiken als inspiratiebron voor zijn schilderijen. Zonder het te beseffen, opent hij de deur naar een verontrustend verleden dat zijn geestelijk evenwicht in gevaar brengt en een golf van geweld op gang brengt.


Bekijk hier de uren van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop.

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

John Malkovich komt bij de Fantastic Four! - Actueel
Actueel

John Malkovich komt bij de Fantastic Four!

John Malkovich is de laatste acteur die meedoet aan de Fantastic Four van Marvel Studios, zo heeft The Hollywood Reporter bevestigd. Details over de personages worden tot nu toe geheim gehouden. Verder lezen...
Candyman

Candyman

Horror, Thriller  Regie: Nia DaCosta Met: Yahya Abdul-Mateen II & Teyonah Parris De bewoners van Cabrini Green, een van de meest beruchte plaatsen in het hartje van Chicago, zijn zolang ze zich kunnen herinneren geterroriseerd door een spookverhaal. Deze stadslegende, die door iedereen bekend is, gaat over een moordenaar die recht uit de hel komt en opgeroepen kan worden door... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: