Brad Pitt bevestigt plannen van Tarantino voor miniserie van 'Once Upon A Time' - Actueel Cinema

   - 

Kort na de Amerikaanse release van Quentin Tarantino's 'Once Upon a Time in Hollywood' deden al geruchten de ronde over een mogelijke extended release van de blockbuster op Netflix, in de vorm van een miniserie. Dat gebeurde namelijk in april van dit jaar met zijn achtste film; 'The Hateful Eight'. Steracteur Brad Pitt bevestigt de plannen nu aan The New York Times. 

De eerste versie van 'Once Upon a Time in Hollywood' had een speeltijd van liefst vier uur en 20 minuten. Tarantino knipte tot hij voor de bioscoopversie twee uur en 40 minuten overhield. Enkele scènes uit promomateriaal en trailers voor de film waren niet te zien op het witte doek. Pitt vertelt aan The New York Times dat hij uitkijkt naar een langere versie van 'Once Upon A Time', opgedeeld in verschillende afleveringen. De acteur bevestigt echter niet dat de miniserie op Netflix zal verschijnen, maar de kans is groot aangezien 'The Hateful Eight' eerder dit jaar ook - overigens totaal onverwacht - op de Amerikaanse versie van het streamingplatform verscheen in vier delen. "Het is het beste van twee werelden", aldus Pitt. "De bioscoopervaring blijft bestaan, maar door het format van de miniserie krijg je meer content."

'Once Upon a Time in Hollywood' verzamelde lovende kritieken en bracht tot dusver wereldwijd zo'n 280 miljoen dollar in het laatje. De film is naar verluidt een grote kanshebber op een Oscarnominatie. De nieuwe prent van Tarantino verscheen op 14 augustus in de Belgische zalen en bracht een absolute sterrencast op de been, met namen als Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Burt Reynolds, Al Pacino, Michael Madsen, Tim Roth en Damian Lewis. Ook Lena Dunham en Maya Hawke, de dochter van Ethan Hawke en Uma Thurman, maakten deel uit van het sterrenensemble.

De film vertelt het verhaal van het 'hippie Hollywood' van 1969 tegen de achtergrond van de gruwelijke moorden van de sekte rond Charles Manson. De twee hoofdpersonages, gespeeld door DiCaprio en Pitt, zijn een voormalige steracteur uit een westernserie en zijn trouwe stuntman. Het duo heeft het moeilijk om aan de bak te komen in een Hollywood dat ze niet meer herkennen. Een van hen heeft echter een heel beroemde buurvrouw: Sharon Tate... (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: