Joseph Gordon-Levitt wordt drijvende kracht achter nieuwe Apple-serie - Actueel Cinema

   - 

De acteur Joseph Gordon-Levitt gaat voor Apple een nieuwe dramaserie schrijven, getiteld 'Mr. Corman'. Hij zal ook als uitvoerend producent aan de slag gaan en krijgt een rol in de reeks. Dat vernam entertainmentblad Variety. 

'Mr. Corman' volgt het doen en laten van een jonge leraar in een basisschool, die met vallen en opstaan probeert om grip te krijgen op het volwassen leven in grootstad Los Angeles. Wanneer de nieuwe reeks op de buis komt is nog niet bekend.

Gordon-Levitts laatste wapenfeit was een rol in de Amazon-serie 'Comrade Detective'. Op zijn cv prijken onder meer tv-rollen in '3rd Rock from the Sun', 'Roseanne', 'The Powers That Be' en 'Dark Shadows'. Hij won in 2014 een Emmy voor zijn serie 'HitRECord on TV'.

De acteur is voornamelijk bekend vanwege zijn filmrollen: hij ontving een Golden Globe-nominatie voor zijn rollen in de films '50/50' en '(500) Days of Summer'. Hij verscheen ook in films als 'Inception', 'The Walk', 'Looper' en 'The Dark Knight Rises'. In 2013 schreef en regisseerde hij de film 'Don Jon', waarin hij overigens ook de hoofdrol vertolkte naast Scarlett Johansson. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: