Sofia Vergara blijft best betaalde televisieactrice ter wereld - Actueel Cinema

   - 

De Amerikaans-Colombiaanse Sofia Vergara, vooral bekend van de sitcom "Modern Family", blijft voor het vijfde jaar op rij de best betaalde televisieactrice ter wereld. In het laatste jaar heeft ze dankzij haar televisiewerk 43 miljoen dollar verdiend, berekende het zakentijdschrift Forbes. 

Opmerkelijk is dat de 44-jarige actrice meer heeft verdiend dan haar mannelijke televisiecollega's in het afgelopen jaar. Dat ze er zo warmpjes bijzit, is volgens Forbes onder meer te danken aan een lucratieve reclamedeal met een antiroosshampoo-fabrikant. "The Big Bang Theory"-actrice Kaley Cuoco is de tweede best betaalde televisieactrice ter wereld met 24,5 miljoen dollar. Vorig jaar stond ze nog op gelijke voet met Vergara, toen ze allebei ongeveer 28,5 miljoen dollar verdienden. Het brons is voor de 37-jarige Mindy Kaling met "The Mindy Project". Zij verdiende met deze komische serie 15 miljoen dollar in het afgelopen jaar.

Forbes zal de volledige lijst van best betaalde televisieacteurs volgende week in haar tijdschrift publiceren. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares - Actueel
Actueel

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares

De 74-jarige acteur vertelde de Film Comment podcast (via The Playlist) dat hij te zien zal zijn in 'Tron: Ares', de derde film in de sci-fi franchise die hij begon met 'Tron' in 1982 en vervolgde met 'Tron: Legacy' in 2010. Verder lezen...
Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: