Ant-Man, La Isla Minima, Insidious: Chapitre 3, Survivor... Uw Cinereview! - Actueel Cinema

   - 

Deze week zwaait de poort van de Marvel-fabriek nog eens open om een nieuwe superheld aan de wereld voor te stellen. Hij heet Ant-Man, hij kan zichzelf piepklein maken en hij communiceert met mieren. Voor de rest heeft hij het gekende spektakel in petto.



Er staat wel een 3 in Insidious: Chapter 3, maar eigenlijk komt dit verhaal voor de eerste episode van de griezelfranchise. Insidious: Chapter 0 zou dus een meer accurate titel zijn.



In La isla mínima pluizen twee rechercheurs een vreemde verdwijningzaak uit in een broeierig moerasgebied ten zuiden van Sevilla. Een ijzersterke thriller met een goed ontwikkeld stel hersenen. Onze tip van de week.



Pierce Brosnan laat zich van zijn dodelijkste kant zien in de actiethriller Survivor. Of hoe James Bond moet overkomen bij de mensen die hij routineus om zeep helpt.



Tijdens de oorlog confisqueerden de nazi’s allerlei kunstschatten. Na de wapenstilstand was Oostenrijk er echter niet per se happig op om die terug te geven aan de rechtmatige eigenaars. Woman in Gold vertelt bijvoorbeeld wat er gebeurde met een beroemd schilderij van Gustav Klimt. Helen Mirren speelt een oude Joodse vrouw die haar familiebezit tracht terug te krijgen.



De Vlaams gesproken tekenfilm Beestenboot geeft een plezierige draai aan het verhaal van Noach. We volgen twee Nestertjes, dieren die volgens iedereen geen enkel nut hebben en die niet toegelaten worden op de ark. Gelukkig zijn Nestertjes slimme beestjes.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: