Project T, Far from the Madding Crowd, She's Funny that Way... Uw Cinereview ! - Actueel Cinema

   - 

Welkom in uw wekelijkse Cinereview ! Zoals iedere week bieden we u een overzicht van de recentste releases en helpen we u met het maken van de beste keuze ! Jammer genoeg niet bij die happy few in Cannes ? Geen zorgen, wij brengen het filmfestival tot bij u !

We beginnen met Project T ! Geregisseerd door Brad Bird, de man achter The Incredibles en Mission Impossible 4, Project T voert de toeschouwer mee naar een utopische wereld, in een parallele dimensie. Gebaseerd op een attractie in Disneyland, Project T is gericht op ieder publiek, groot en klein, en draagt een humanistische en ecologische boodschap met zich mee.

Far from the Madding Crowd dis een remake van John Schlesinger’s klassieker. Net zoals zijn voorganger is deze remake ook weer de moeite waard, voornamelijk dankzij de uitstekende cast (Carey Mulligan en Matthias Schoenaerts), die een meer geloofwaardige prestatie neerzetten dan in de versie uit 1967.

Nog meer romantiek in She’s Funny that Way ! Regisseur Peter Bogdanovich brengt hier een hommage aan de films uit de goede oude tijd, voornamelijk die uit de jaren ’30 en ’40. In het begin is die ietwat dwaze humor, de extravagante vertolkingen en de absurde situaties leuk en aangenaam. Maar het duurt niet lang eer het geheel idioot en naïef wordt.

Eindigen doen we dez week met Trois souvenirs de ma jeunesse, prequel van Comment je me suis disputé… (Ma vie sexuelle) ! Volgens onze journalist wordt het alles verteld aan de hand van een onnodig narratief labyrinth. Opgedeeld in drie hoofdstukken, de regisseur kiest voor het minst interessante luik verder uit te werken. Een jammerlijke ontgoocheling.

 

Ook op het programma deze week : De Surprise, L’Astragale en The Look of Silence.

Tot volgende week voor meer Cinenews !

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: