Vikings

(0 stemmen)
Vikings
Season 7 Seizoen 6 Seizoen 5 Seizoen 4 Seizoen 3 Seizoen 2 Seizoen 1

 Infos

Engelse titel : Vikings
Geregisseerd door : Michael Hirst
In de zalen vanaf: 3 maart 2013
Speelduur: 44 minuten
Genre: Actie
Land : IE (2013)

 VOD

Bekijk Vikings via video on demand/streaming.

 Synopsis

Vikings volgt de avonturen van Ragnar Lothbrok de grootste held van zijn tijd. De serie vertelt de verhalen van Ragnar's band van Viking broers en zijn familie, terwijl hij uitgroeit tot Koning van de Viking stammen, Maar ook als een onverschrokken krijger! de legende gaat dat hij een directe afstammeling is van Odin, de god van de oorlog en krijgers.

 7 Seizoenen

Season 7

Vikings volgt de avonturen van Ragnar Lothbrok de grootste held van zijn tijd. De serie vertelt de verhalen van Ragnar's band van Viking broers en zijn familie, terwijl hij uitgroeit tot Koning van de Viking stammen, Maar ook als een onverschrokken krijger! de legende gaat dat hij een directe afstammeling is van Odin, de god van de oorlog en krijgers. Alle afleveringen weergeven 7

Seizoen 6

Vikings volgt de avonturen van Ragnar Lothbrok de grootste held van zijn tijd. De serie vertelt de verhalen van Ragnar's band van Viking broers en zijn familie, terwijl hij uitgroeit tot Koning van de Viking stammen, Maar ook als een onverschrokken krijger! de legende gaat dat hij een directe afstammeling is van Odin, de god van de oorlog en krijgers. Alle afleveringen weergeven 6

Seizoen 5 (2017)

25 afleveringen  | Uitzendingen : 29/11/2017 Vikings volgt de avonturen van Ragnar Lothbrok de grootste held van zijn tijd. De serie vertelt de verhalen van Ragnar's band van Viking broers en zijn familie, terwijl hij uitgroeit tot Koning van de Viking stammen, Maar ook als een onverschrokken krijger! de legende gaat dat hij een directe afstammeling is van Odin, de god van de oorlog en krijgers. Alle afleveringen weergeven 5
Alle afleveringen weergeven 5 (25 afleveringen)
The Departed (Part 1)
afleveringen 1 : The Departed (Part 1)
De overgebleven zonen van Ragnar plannen om Kattegat te heroveren. Bjorne reist af naar een plek.
The Departed (Part 2)
afleveringen 2 : The Departed (Part 2)
Ivar is vastberaden om het Grote Leger te leiden wanneer ze een fort in York oprichten. In Kattegat miskent Lagertha koning Harald en betaalt hiervoor een zware prijs. Floki arriveert op een mysterieus land.
Homeland
afleveringen 3 : Homeland
Aan de overwinning in York wordt abrupt een eind gemaakt. Ragnar Lothbroks zonen komen tegenover elkaar te staan wanneer de spanning zijn hoogtepunt bereikt. Ze worden gedwongen een kant te kiezen.
The Plan
afleveringen 4 : The Plan
Geleid door de visioenen van bisschop Heahmund, bedenken de Saksen een plan. Ivar de Beenloze bedenkt een strategie wanneer de Vikingen onder druk komen te staan. Bjorn Ironside vindt een nieuw gebied en moet de lokale heerser bewijzen dat hij een verkoper is.
The Prisoner
afleveringen 5 : The Prisoner
Ivar ontmoet zijn paar in bisschop Heahmund. Floki keert terug naar Kattegat. Bjorn ontvangt een verkwist welkom in Noord-Afrika.
The Message
afleveringen 6 : The Message
Lagertha is verraden en Bjorn moet een manier vinden om de radeloze koningin te steunen. Floki en zijn kolonisten arriveren in een nieuw land, maar het is helemaal anders dan ze gedacht hadden.
Full Moon
afleveringen 7 : Full Moon
Bjorn keert terug naar Kattegat en ontdekt dat er een aanval op Kattegat gepland staat tijdens de eerstvolgende volle maan. Ivar moet bepalen of hij een voormalige vijand kan vertrouwen op het slagveld.
The Joke
afleveringen 8 : The Joke
Het gevecht om Kattegat begint, wanneer de twee legers zich klaar maken om te vechten. Het Grote Heidense Leger moet kiezen tussen een pleidooi voor vrede of een totale oorlog. Floki ondervindt een meningsverschil onder zijn kolonisten.
A Simple Story
afleveringen 9 : A Simple Story
De legerleiders overwegen hun opties in de nasleep van het gevecht. In Floki's kamp is alle hoop op het samenbrengen van een gemeenschap verbrijzeld, wanneer er zich een tragedie voordoet.
Moments of Vision
afleveringen 10 : Moments of Vision
Een gevoel van verdoemenis dreigt boven Kattegat, wanneer het uitloopt op bloedvergieten. Het verslagen leger vlucht in het zicht van de overwinnaars. Een legendarische krijger keert terug naar huis.
Aflevering 11
afleveringen 11 : Aflevering 11
Aflevering 11
afleveringen 11 : Aflevering 11
Aflevering 12
afleveringen 12 : Aflevering 12
Aflevering 13
afleveringen 13 : Aflevering 13
Aflevering 14
afleveringen 14 : Aflevering 14
Aflevering 15
afleveringen 15 : Aflevering 15
Aflevering 16
afleveringen 16 : Aflevering 16
Aflevering 17
afleveringen 17 : Aflevering 17
Aflevering 17
afleveringen 17 : Aflevering 17
Aflevering 18
afleveringen 18 : Aflevering 18
Aflevering 18
afleveringen 18 : Aflevering 18
Aflevering 19
afleveringen 19 : Aflevering 19
Aflevering 19
afleveringen 19 : Aflevering 19
Aflevering 20
afleveringen 20 : Aflevering 20
Aflevering 20
afleveringen 20 : Aflevering 20

Seizoen 4 (2016)

20 afleveringen  | Uitzendingen : 18/02/2016 Vikings volgt de avonturen van Ragnar Lothbrok de grootste held van zijn tijd. De serie vertelt de verhalen van Ragnar's band van Viking broers en zijn familie, terwijl hij uitgroeit tot Koning van de Viking stammen, Maar ook als een onverschrokken krijger! de legende gaat dat hij een directe afstammeling is van Odin, de god van de oorlog en krijgers. Alle afleveringen weergeven 4
Alle afleveringen weergeven 4 (20 afleveringen)
A Good Treason
afleveringen 1 : A Good Treason
Terwijl Ragnar ziek in bed ligt in Kattegat, ontvouwen er gebeurtenissen buiten zijn controle. Bjorn beveelt de arrestatie van Floki voor de moord op Athelstan. Rollo verraadt zijn Vikingbroeders om zijn positie te versterken. Kalf kondigt een gezamenlijk graafschap met Lagertha aan.
Kill the Queen
afleveringen 2 : Kill the Queen
Terwijl Ragnar en Floki op gespannen voet blijven, doet Rollo in Parijs er alles aan om zijn nieuwe bruid Prinses Gisla te overhalen. Ondertussen geeft Koning Ecbert aan zijn zoon Aethelwulf de taak om Koningin Kwenthrith te redden.
Mercy
afleveringen 3 : Mercy
Ragnar informeert Floki over de hoge prijs die hij moet betalen voor zijn acties. Rollo vindt in Count Odo een onwaarschijnlijke bondgenoot. Bjorn moet vechten in de wildernis met een wrede tegenstander.
Yol
afleveringen 4 : Yol
Koning Aelle gaat naar Wessex voor Kerstmis en is niet onder de indruk over hoe de relaties van de familie ontwikkeld zijn. De toekomst van Rollo hangt aan een zijden draadje.
Promised
afleveringen 5 : Promised
Er is een sfeer van verraad wanneer degenen die Odo vertrouwt een complot smeden tegen hem. Ecbert gaat akkoord met het steunen van Kwenthrith in Mercia. Een zwangerschap brengt geluk voor Lagertha en Kalf en een huwelijk is geregeld.
What Might Have Been
afleveringen 6 : What Might Have Been
Ragnar verklaart aan The Thing in Kattegat zijn intentie om een nieuwe inval te doen op Parijs. Ecbert heeft ook een reis in gedachte terwijl hij Aethelwulf en Alfred op een pelgrimstocht naar Rome zendt.
The Profit and the Loss
afleveringen 7 : The Profit and the Loss
Nadat Ragnar een nieuwe rooftocht aangekondigd heeft aan The Thing in Kattegat wordt de vloot belaagd door een storm bij het vertrekken. Maar de grootste uitdaging voor de Vikingen ligt in Parijs waar Rollo hun opwacht.
Portage
afleveringen 8 : Portage
Na het verlies voor de Vikings worden er vraagtekens gezet bij het leiderschap van Ragnar terwijl ze hun kamp evacueren en terug keren naar het onderste deel van de rivier. Ragnar zelf blijft ondoorgrondelijk totdat hij de vloot de opdracht geeft om naar een strand op een klif te gaan en zijn ingenieus plan onthult.
Death All 'Round
afleveringen 9 : Death All 'Round
Het werk van de Vikingen werpt vruchten af als ze, binnen het zicht van Parijs, hun vloot opnieuw lanceren, maar deze keer met een aantal formidabele nieuwe structuren die Floki heeft ontworpen. Aethelwulf en Alfred arriveren in Rome en er worden onderscheidingen door Paus Leo verleend. Relaties zijn niet zo hartelijk in Wessex.
The Last Ship
afleveringen 10 : The Last Ship
Een felle strijd tussen de Vikingen en de Fransen komt uiteindelijk neer op Ragnar tegen Rollo en de uitkomst besluit het lot van de twee broers.
The Outsider
afleveringen 11 : The Outsider
Ragnar is teruggekeerd naar Kattegat alwaar hij een plan maakt om terug te keren naar Wessex om zijn gemaakte fouten recht te zetten.
The Vision
afleveringen 12 : The Vision
Als Ragnar met moeite op zoek gaat naar een bemanning voor zijn reis naar Wessex geven de mensen van Kattegat hem een berisping ze vinden dat de goden hem hebben verlaten. Het is Bjorn die met zijn charisma en zijn onvervulde droom de mensen enthousiast maakt om, met nieuwe door Floki gebouwde boten, naar Middellandse-Zeegebied te varen. Ragnar daar en tegen moet het doen met oude verweerde boten en een omgekochte bemanning. Aslaug voorziet dat zijn vloot zal vergaan in een zware storm maar haar waarschuwing wordt in de wind geslagen door haar zoon Ivar en Ragnar zelf.
Two Journeys
afleveringen 13 : Two Journeys
Ragnars vloot heeft schipbreuk geleden en spoelt aan op de kust van Wessex maar met niet genoeg overlevenden om een waardige strijdmacht te vormen moeten Ragnar en Ivar een moeilijke beslissing maken. Rollo ontmoet zijn Viking-kameraden en kan de drang om mee te gaan met Bjorns reis niet weerstaan. Hier zet hij zelfs zijn huwelijk en Frankische identiteit voor op het spel. Ook Ragnar neemt een risico als hij Ivar naar de Koninklijke villa in Wessex brengt. Hiermee zichzelf en zijn zoon overgevend aan de genade van koning Ecbert.
In the Uncertain Hour Before the Morning
afleveringen 14 : In the Uncertain Hour Before the Morning
Lagertha probeert een ??lang gekoesterde ambitie van haar te verwezenlijken. Tijdens de onderhandelingen met Ragnar doet Koning Ecbert een onverwachte concessie.
All His Angels
afleveringen 15 : All His Angels
Ragnar en Ivar smeden een complot tegen de Saksen en bereiken een nieuw punt met het verdragen van elkaar.
Crossings
afleveringen 16 : Crossings
Bjorns vloot vaart voorwaarts en bereidt zich voor op een verrassingsaanval. In Kattegat gaat Lagertha verder met de zoektocht naar macht.
The Great Army
afleveringen 17 : The Great Army
Het Viking-leger verzamelt zich in Kattegat. Lagertha moet waakzaam blijven in de afwezigheid van haar zoon, Bjorn.
Revenge
afleveringen 18 : Revenge
Ragnars plan komt tot bloei. Het Viking-leger landt op de kust van Northumbria.
On the Eve
afleveringen 19 : On the Eve
Terwijl koning Ecbert en Aethelwulf een plan bedenken voor de verdediging van het rijk, veroorzaakt het Viking-leger paniek op het Engelse platteland.
The Reckoning
afleveringen 20 : The Reckoning
Prins Aethelwulf trek ten strijden en vestigt zijn aandacht op zijn meesterlijke plan. Terwijl koning Ecbert achterblijft en zijn eigen plan trekt.

Seizoen 3 (2015)

10 afleveringen  | Uitzendingen : 19/02/2015 Vikings volgt de avonturen van Ragnar Lothbrok de grootste held van zijn tijd. De serie vertelt de verhalen van Ragnar's band van Viking broers en zijn familie, terwijl hij uitgroeit tot Koning van de Viking stammen, Maar ook als een onverschrokken krijger! de legende gaat dat hij een directe afstammeling is van Odin, de god van de oorlog en krijgers. Alle afleveringen weergeven 3
Alle afleveringen weergeven 3 (10 afleveringen)
Mercenary
afleveringen 1 : Mercenary
Koning Ragnar Lothbrok heeft zijn zinnen gezet op de mythische stad Parijs. Nu de winter stilaan op zijn einde loopt, trekt hij met Lagertha en hun vloot eerst naar Wessex om het door Koning Ecbert beloofde land op te eisen. Ecbert doet de Noormannen echter een ander voorstel. Ondanks de bezwaren van een aantal andere leiders gaat Ragnar in op Ecberts voorstel. Samen met zijn manschappen gaat hij opnieuw de strijd aan, maar ditmaal als bondgenoot van Wessex.
The Wanderer
afleveringen 2 : The Wanderer
Lagertha en Athelstan dragen hun steentje bij om een nederzetting in Wessex uit te bouwen. In Kattegat komt Harbard aan, een mysterieuze zwerver. Het toeval wil dat de geheimzinnige man ook opdook in de dromen van Aslaug, Siggy en Helga. Worden ze gewaarschuwd voor een nakende dreiging?
Warrior's Fate
afleveringen 3 : Warrior's Fate
Net wanneer de eerste velden zijn bezaaid, gaat Koning Ecbert op bezoek bij het nieuwe Vikingkamp. De manschappen van Wessex en de Vikings trekken samen ten strijde tegen Mercia. In Kattegat wordt Harbard ontboden in de Grote Zaal. Zijn mysterieuze aura fascineert Aslaug en Helga, maar Siggy blijft achterdochtig.
Scarred
afleveringen 4 : Scarred
De manschappen van Wessex en de Vikings keren terug naar het thuisfront, maar er heerst rancune in het Vikingkamp. Floki is woedend om de gevaarlijke alliantie met Ecbert. Hij heeft ook zijn bedenkingen over de invloed die Athelstan uitoefent op Ragnar. Prinses Kwenthrith zet enkele berekende politieke stappen na de gewonnen Slag om Mercia. In Hederby komen enkele oude bekenden aan.
The Usurper
afleveringen 5 : The Usurper
De vloot keert terug naar Kattegat, maar daar krijgen Ragnar en co al meteen enkele tragische gebeurtenissen te verwerken. Lagertha stelt vast dat haar Earl-titel intussen door iemand anders is toegeëigend. Ze schakelt de hulp in van Ragnar om haar positie terug te eisen. Met de aankondiging van zijn volgende rooftocht zorgt Ragnar voor verbazing bij zijn volgelingen.
Born Again
afleveringen 6 : Born Again
De voorbereidingen voor de slag om Parijs krijgen steeds meer vorm. Porunn en Judith bevallen op hetzelfde moment. Helaas krijgen de Vikingen ook enkele sterfgevallen te verduren. Athelstan vertelt Ragnar over haar hernieuwde vertrouwen in het christendom. Floki interpreteert uit een teken van de goden dat er een offer gemaakt moet worden.
Paris
afleveringen 7 : Paris
De komst van de Vikingvloot zorgt voor ongerustheid bij de Parijzenaren. Graaf Odo, die als legercommandant de verdediging coördineert, is ervan overtuigd dat de stad voorbereid is op de aanval en probeert de gemoederen te bedaren. Keizer Karel kondigt aan dat hij koste wat het kost in de stad zal blijven. Intussen slaan de Vikingen stroomafwaarts hun kamp op.
To the Gates!
afleveringen 8 : To the Gates!
Het Vikingleger rukt op naar de stadspoorten van Parijs. Odo bereidt zijn leger voor op de verdediging van zijn stad, maar de Vikingen zijn meer dan ooit vastberaden om de poorten van Parijs te doorbreken en de stad te veroveren.
Breaking Point
afleveringen 9 : Breaking Point
De Vikingen trekken voor een tweede keer ten aanval tegen Parijs. Keizer Karel beseft maar al te zeer hoe uitzichtloos de situatie voor zijn stad en inwoners wordt. Hij moet een aartsmoeilijke beslissing nemen. In Wessex staat Judith intussen voor een dilemma.
The Dead
afleveringen 10 : The Dead
De Vikingen reageren met gemengde gevoelens op de doop van Ragnar. Rollo neemt vrede met zijn lot. Met een laatste riskante en gewaagde poging hopen de Vikingen Parijs alsnog binnen te kunnen dringen.

Seizoen 2 (2014)

10 afleveringen  | Uitzendingen : 27/02/2014 Vikings volgt de avonturen van Ragnar Lothbrok de grootste held van zijn tijd. De serie vertelt de verhalen van Ragnar's band van Viking broers en zijn familie, terwijl hij uitgroeit tot Koning van de Viking stammen, Maar ook als een onverschrokken krijger! de legende gaat dat hij een directe afstammeling is van Odin, de god van de oorlog en krijgers. Alle afleveringen weergeven 2
Alle afleveringen weergeven 2 (10 afleveringen)
Brother's War
afleveringen 1 : Brother's War
Ragnar sluit een verbond met koning Horik in de strijd tegen Jarl Borg. Ondertussen reist prinses Aslaug naar Kattegat.
Invasion
afleveringen 2 : Invasion
Ragnar leidt een nieuwe reeks aanvallen op Engeland.
Treachery
afleveringen 3 : Treachery
Terwijl de aanvallen op Wessex doorgaan, probeert Ragnar het hele Westen van England te veroveren. Ondertussen krijgt koning Egbert een nieuwe vijand tegenover zich. Jarl Borg heeft zo zijn eigen plannen voor zijn verblijf in Kattegat.
Eye for an Eye
afleveringen 4 : Eye for an Eye
Ragnar ontmoet koning Egbert van Wessex om tot een compromis te komen. Rollo staat klaar om zijn troepen te leiden en Jarl Borg versterkt zijn grip op Kattegat.
Answers in Blood
afleveringen 5 : Answers in Blood
Lagertha en Ragnar zien elkaar onverwachts weer en Bjorn moet een keuze maken. Aslaug moet de waarheid van haar voorspellingen onder ogen zien en Athelstan worstelt met zijn geloof.
Unforgiven
afleveringen 6 : Unforgiven
Koning Horik keert terug naar Kattegat met een verrassend voorstel voor Ragnar. Lagertha krijgt niet bepaald een warm welkom van haar nieuwe echtgenoot. Athelstan wordt de nieuwe vertrouweling van koning Ecbert.
Blood Eagle
afleveringen 7 : Blood Eagle
Ragnar en koning Horik hebben onenigheid en koning Aelle komt aan in Wessex. Ondertussen zoekt Ecbert een nieuwe bondgenoot.
Boneless
afleveringen 8 : Boneless
De nieuwste voorspelling van prinses Aslaug komt uit. Ragnar en Horik hebben verschillende ideeën over het ware doel van hun reis naar Wessex.
The Choice
afleveringen 9 : The Choice
Koning Horik zet een tegenaanval in tegen Koning Ecbert. Ragnar vindt dat ze eerst met de koning moeten praten, maar Horik weet zeker dat ze de strijd kunnen winnen. Het gevecht gaat door.
The Lord's Prayer
afleveringen 10 : The Lord's Prayer
Ragnar en Koning Horik gaan terug naar Kattegat en Ragnar vertrouwt in de mensen die hem altijd trouw zijn gebleven. Het is tijd om nieuwe verbonden aan te gaan.

Seizoen 1 (2013)

9 afleveringen  | Uitzendingen : 03/03/2013 Vikings volgt de avonturen van Ragnar Lothbrok de grootste held van zijn tijd. De serie vertelt de verhalen van Ragnar's band van Viking broers en zijn familie, terwijl hij uitgroeit tot Koning van de Viking stammen, Maar ook als een onverschrokken krijger! de legende gaat dat hij een directe afstammeling is van Odin, de god van de oorlog en krijgers. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (9 afleveringen)
Rites of Passage
afleveringen 1 : Rites of Passage
In het Scandinavië van de achtste eeuw ontmoeten we Ragnar Lothbrok, een boer en krijger die droomt van rijkdom door het plunderen van schepen. Ragnar werkt in het geheim aan een project dat de wereld van de Vikingen op zijn kop zal zetten. Maar eerst moet Ragnar de leider van zijn groep, de machtige Earl Haraldson, ervan overtuigen dat dit een goed idee is.
Wrath of the Northmen
afleveringen 2 : Wrath of the Northmen
De grote dag is daar, de eerste reis van Ragnar Lothbrok naar het onbekende Westen. De Viking moet nu nog mannen zien te verzamelen die samen met hem de reis naar het onbekende aan willen gaan. Earl Haraldson vertrouwt de zaak niet.
Dispossessed
afleveringen 3 : Dispossessed
Een klooster in Lindesfarne staat op het punt om te ondervinden hoe Vikingen aanvallen. Ragnar en zijn bemanning plunderen het klooster en nemen een paar gelovigen mee als slaaf. Earl Haraldson wordt geconfronteerd met de schatten die de mannen mee naar huis hebben genomen en kan niet anders dan toegeven dat dit een goed idee was. Ragnar wordt dan ook op een tweede trip gestuurd. Het onbekende Westen is niet langer onbekend.
Trial
afleveringen 4 : Trial
De Vikingen gaan terug naar Engeland om te zien welke andere schatten deze nieuwe wereld te bieden heeft. Ragna en zijn crew gaan met toestemming van Earl Haraldson op pad. Alleen weten ze niet dat een spion van Earl ook aan boord is. Na een bloedbad op het strand vallen de Vikingen het dorp Hexam binnen en zaaien daar paniek. In het midden van de strijd ontdekken Ragnar en Lagertha dat hun acties vergaande consequenties hebben en dat Earl Haraldson altijd over hun schouder meekijkt.
Raid
afleveringen 5 : Raid
In de Great Hall of Kattegat voorspelt een ziener de toekomst van Earl Haraldson en vertelt hem dat Ragnar Lothbrok hem dood wil hebben. De vraag is nu wie de Goden willen laten leven? Haraldson neemt alvast voorzorgsmaatregelen om zichzelf te beschermen. Earl steekt de boerderij van Ragnar in brand, maar Ragnar komt ongeschonden weg.
Burial of the Dead
afleveringen 6 : Burial of the Dead
Ragnar is zwak en gewond maar neemt het toch op tegen Earl, nadat aan het licht komt dat Rollo is gemarteld op bevel van Haraldson. De twee mannen gaan de confrontatie aan.
A King's Ransom
afleveringen 7 : A King's Ransom
Ragnar en zijn mannen komen aan in Engeland en zetten hun kamp op. King Aelle verwelkomt zijn broer en vraagt hem om zijn leger te leiden. Maar ze worden al snel verslagen, wanneer Ragnar hen in het donker aanvalt. Ragnar eist 2000 pond van de Koning in ruil voor zijn broer. Aelle denkt er niet aan om te betalen en valt aan.
Sacrifice
afleveringen 8 : Sacrifice
Ragnar en zijn familie reizen naar Uppsala om de goden eer te bewijzen. Ze maken de tocht elke negen jaar en dit keer vragen ze Athelstan om met hen mee te gaan. Ragnar heeft nog moeite met het verlies van hun baby en Lagertha is bang dat ze hem geen zoon kan geven.
All Change
afleveringen 9 : All Change
Ragnar, zijn broer Rollo, zoon Bjorn en Floki reizen naar Götland om een geschil over land te beslechten met Jarl Borg. Terwijl ze wachten op een reactie van Koning Horik over het voorstel van Borg, ontmoet Ragnar de prachtige prinses Aslaug. Lagertha heeft nachtmerries en vraagt de ziener om advies. Maar dan breekt de zwarte pest uit in het dorp.

 Casting

Ferdia Walsh-Peelo

Alfred the Great
Alexander Ludwig

Bjorn Lothbrok
Katheryn Winnick

Lagertha Lothbrok
Jasper Pääkkönen

Halfdan the Black
Peter Franzén

King Harald Finehair
Moe Dunford

Aethelwulf
Jonathan Rhys Meyers

Bishop Heahmund
Travis Fimmel

Ragnar Lothbrok
Marco Ilsø

Hvitserk
Ragga Ragnars

Gunnhild
Roisin Murphy

Elsewith
John Kavanagh

The Seer
Alex Høgh Andersen

Ivar the Boneless
Alex Høgh Andersen

Ivar the Boneless
Danila Kozlovsky

Prince Oleg of Novgorod

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Series in hetzelfde genre

Warrior - Actie
1

Warrior

Actie | 3 seizoen(en)  | 54 aflevering(en)
2019
Regie: Jonathan TropperMet: Andrew Koji, Olivia Cheng, Jason Tobin, Dianne Doan,...Het verhaal van Warrior draait om de jonge Ah Sahm. Hij emigreert in de negentiende eeuw van China naar het wereldberoemde Chinatown in San Francisco. De Chinees komt in Amerika aan tijdens een periode waarin flinke bendeoorlogen aan de gang zijn in San Francisco, de zogenaamde Tong Wars. De... Verder lezen...
NCIS: Los Angeles - Actie
4

NCIS: Los Angeles

Actie | 12 seizoen(en)  | 303 aflevering(en)
2009
Regie: Shane BrennanMet: LL Cool J, Chris O'Donnell, Linda Hunt,...In Los Angeles trekt de misdaad aan en wordt het Speciale Projecten team ingezet om de misdrijven te bestrijden en hiertegen op te treden. Hiervoor gaan de diverse speciaal agenten undercover, nemen een valse identiteit aan en zetten daarbij hun leven dagelijks op het spel, in de strijd tegen de... Verder lezen...
Archer - Actie
5

Archer

Actie | 14 seizoen(en)  | 216 aflevering(en)
2009
Regie: Adam ReedMet: H. Jon Benjamin, H. Jon Benjamin, Aisha Tyler,...Sterling Archer is 's werelds meest ontmoedigende spion. Hij werkt voor ISIS, een spion agentschap gerund door zijn moeder. Tussen het omgaan met zijn baas en zijn medewerkers - waarvan één zijn ex-vriendin is - lukt het Archer iedereen te ergeren of te verleiden die zijn pad kruist. Zijn capriolen... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: