Infos

Engelse titel : Undone
Geregisseerd door : Kate Purdy & Raphael Bob-Waksberg
In de zalen vanaf: 13 september 2019
Speelduur: 22 minuten
Genre: Animation
Land : US (2019)

 VOD

Bekijk Undone via video on demand/streaming.

 Synopsis

Undone is een frisse, geanimeerde serie van een half uur die de buigzame natuur van de realiteit onderzoekt via de hoofdpersoon Alma, een 28-jarige uit San Antonio, Texas. Na een auto-ongeluk waarbij ze bijna sterft, ontdekt Alma een nieuwe relatie met tijd. Zo krijgt ze de kans om de waarheid over de dood van haar vader te ontdekken.

 2 Seizoenen

Season 2 (2022)

9 afleveringen  | Uitzendingen : 09/09/2022 Undone is een frisse, geanimeerde serie van een half uur die de buigzame natuur van de realiteit onderzoekt via de hoofdpersoon Alma, een 28-jarige uit San Antonio, Texas. Na een auto-ongeluk waarbij ze bijna sterft, ontdekt Alma een nieuwe relatie met tijd. Zo krijgt ze de kans om de waarheid over de dood van haar vader te ontdekken. Alle afleveringen weergeven 2
Alle afleveringen weergeven 2 (9 afleveringen)
afleveringen 1
afleveringen 2
afleveringen 2
afleveringen 3
afleveringen 4
afleveringen 5
afleveringen 6
afleveringen 7
afleveringen 8

Seizoen 1 (2019)

8 afleveringen  | Uitzendingen : 13/09/2019 Undone is een frisse, geanimeerde serie van een half uur die de buigzame natuur van de realiteit onderzoekt via de hoofdpersoon Alma, een 28-jarige uit San Antonio, Texas. Na een auto-ongeluk waarbij ze bijna sterft, ontdekt Alma een nieuwe relatie met tijd. Zo krijgt ze de kans om de waarheid over de dood van haar vader te ontdekken. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (8 afleveringen)
The Crash
afleveringen 1 : The Crash
Na een ruzie met haar zus Becca krijgt Alma een auto-ongeluk en ziet iets mysterieus.
The Hospital
afleveringen 2 : The Hospital
Alma herstelt in het ziekenhuis van haar auto-ongeluk en praat met haar overleden vader, die een verwarrend en meeslepend verzoek heeft.
Handheld Blackjack
afleveringen 3 : Handheld Blackjack
Alma begint haar training bij haar vader en probeert grip te krijgen op haar nieuwe realiteit. Ze begint ook haar onderzoek naar zijn moord.
Moving the Keys
afleveringen 4 : Moving the Keys
Alma vordert door met haar vader te trainen en blijft informatie over zijn dood ontdekken. Alma's moeder maakt zich zorgen over haar gedrag en laat haar naar therapie gaan.
Alone in This (You Have Me)
afleveringen 5 : Alone in This (You Have Me)
Alma beseft dat Sam tegen haar heeft gelogen, hierdoor krijgen ze ruzie. Alma stuitert tussen verschillende tijdlijnen in haar leven, het leven van Sam en hun relatie.
Prayers and Visions
afleveringen 6 : Prayers and Visions
Camila helpt in de kerk en vergezelt Becca tijdens een voedselproeverij met de familie van Reed. Ondertussen gaan Sam en Alma samen het mysterie oplossen.
The Wedding
afleveringen 7 : The Wedding
Alma woont de bruiloft van Becca en Reed bij terwijl ze de moord op haar vader blijft onderzoeken. Ondertussen moedigt Jacob Alma aan om te stoppen met onderzoeken in het heden en haar weg terug naar het verleden te vinden om hem te redden.
That Halloween Night
afleveringen 8 : That Halloween Night
Alma gaat terug naar de nacht van Halloween waar Jacob stierf en probeert het verleden te veranderen. In het heden proberen Camila en Sam Alma om hulp te vragen.

 Casting

Rosa Salazar

Alma Winograd-Diaz
Constance Marie

Camila Diaz
Bob Odenkirk

Jacob Winograd
Angelique Cabral

Becca Winograd-Diaz
Luna-Marie Katich

Young Alma
Sheila Vand

Farnaz
Kevin Bigley

Reed Hollingsworth
Holley Fain

Geraldine
Jeanne Tripplehorn

Beth Hollingsworth

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Series in hetzelfde genre

Splinter Cell - Animation
6

Splinter Cell

Animation | 1 seizoen(en)  | 1 aflevering(en) Regie: Derek KolstadVoormalig U.S. Navy SEAL Sam Fisher wordt door de NSA gerekruteerd om te werken voor de mysterieuze Third Echelon divisie binnen het agentschap.
Love, Death & Robots - Animation
8

Love, Death & Robots

Animation | 2 seizoen(en)  | 32 aflevering(en)
2019
Regie: Tim Miller & David FincherTerrifying creatures, wicked surprises and dark comedy converge in this NSFW anthology of animated stories presented by Tim Miller and David Fincher.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: