Infos

Engelse titel : Supergirl
Geregisseerd door : Greg Berlanti ,Andrew Kreisberg ,Ali Adler
In de zalen vanaf: 26 oktober 2015
Speelduur: 42 minuten
Genre: Actie
Land : US (2015)

 VOD

Bekijk Supergirl via video on demand/streaming.

 Synopsis

Toen Kara Zor-El vierentwintig jaar geleden als 13-jarige op Aarde aankwam, werd ze door haar volwassen neef Kal-El (Superman), die op Krypton als baby was vertrokken, geplaatst bij de familie Danvers. Ze groeit op en verbergt haar krachten, maar nu zal ze haar krachten moeten leren kennen om de komende rampen te kunnen afwenden. Zal zij de belofte waar kunnen maken en de nieuwe held worden?

 6 Seizoenen

Seizoen 6

1 afleveringen Toen Kara Zor-El vierentwintig jaar geleden als 13-jarige op Aarde aankwam, werd ze door haar volwassen neef Kal-El (Superman), die op Krypton als baby was vertrokken, geplaatst bij de familie Danvers. Ze groeit op en verbergt haar krachten, maar nu zal ze haar krachten moeten leren kennen om de komende rampen te kunnen afwenden. Zal zij de belofte waar kunnen maken en de nieuwe held worden? Alle afleveringen weergeven 6

Seizoen 5 (2019)

37 afleveringen  | Uitzendingen : 10/06/2019 Toen Kara Zor-El vierentwintig jaar geleden als 13-jarige op Aarde aankwam, werd ze door haar volwassen neef Kal-El (Superman), die op Krypton als baby was vertrokken, geplaatst bij de familie Danvers. Ze groeit op en verbergt haar krachten, maar nu zal ze haar krachten moeten leren kennen om de komende rampen te kunnen afwenden. Zal zij de belofte waar kunnen maken en de nieuwe held worden? Alle afleveringen weergeven 5
Alle afleveringen weergeven 5 (37 afleveringen)
Event Horizon
afleveringen 1 : Event Horizon
Kara is verrast om te ontdekken dat CatCo een nieuwe eigenaar heeft die een sterreporter heeft binnengehaald. Nieuwe koppels verschijnen en verkennen hun ontluikende relaties terwijl J’onn J’onzz een onverwachte bezoeker ontvangt.
Stranger Beside Me
afleveringen 2 : Stranger Beside Me
Supergirl, Alex en Brainiac dwarsbomen een buitenaardse aanval terwijl William Kara onderzoekt. J’onn J’onzz en Kelly gebruiken Obsidian-technologie om een probleem op te lossen.
Blurred Lines
afleveringen 3 : Blurred Lines
Kara probeert haar relatie met Lena te herstellen. J’onn J’onzz neemt een diepe duik in zijn herinneringen terwijl Kelly een oude vriend probeert te helpen.
Aflevering 4
afleveringen 4 : Aflevering 4
Aflevering 5
afleveringen 5 : Aflevering 5
Aflevering 6
afleveringen 6 : Aflevering 6
Aflevering 7
afleveringen 7 : Aflevering 7
Aflevering 8
afleveringen 8 : Aflevering 8
Aflevering 9
afleveringen 9 : Aflevering 9
Aflevering 10
afleveringen 10 : Aflevering 10
Aflevering 11
afleveringen 11 : Aflevering 11
Aflevering 11
afleveringen 11 : Aflevering 11
Aflevering 12
afleveringen 12 : Aflevering 12
Aflevering 12
afleveringen 12 : Aflevering 12
Aflevering 13
afleveringen 13 : Aflevering 13
Aflevering 13
afleveringen 13 : Aflevering 13
Aflevering 13
afleveringen 13 : Aflevering 13
Aflevering 14
afleveringen 14 : Aflevering 14
Aflevering 15
afleveringen 15 : Aflevering 15
Reality Bytes
afleveringen 15 : Reality Bytes
Aflevering 16
afleveringen 16 : Aflevering 16
Alex in Wonderland
afleveringen 16 : Alex in Wonderland
Aflevering 17
afleveringen 17 : Aflevering 17
Deus Lex Machina
afleveringen 17 : Deus Lex Machina
Aflevering 18
afleveringen 18 : Aflevering 18
Aflevering 18
afleveringen 18 : Aflevering 18
Aflevering 18
afleveringen 18 : Aflevering 18
Aflevering 19
afleveringen 19 : Aflevering 19
Aflevering 19
afleveringen 19 : Aflevering 19
Aflevering 19
afleveringen 19 : Aflevering 19
Aflevering 20
afleveringen 20 : Aflevering 20
Aflevering 20
afleveringen 20 : Aflevering 20
Aflevering 21
afleveringen 21 : Aflevering 21
Aflevering 21
afleveringen 21 : Aflevering 21
Episode 21
afleveringen 21
Aflevering 22
afleveringen 22 : Aflevering 22
Aflevering 22
afleveringen 22 : Aflevering 22

Seizoen 4 (2018)

22 afleveringen  | Uitzendingen : 14/10/2018 Toen Kara Zor-El vierentwintig jaar geleden als 13-jarige op Aarde aankwam, werd ze door haar volwassen neef Kal-El (Superman), die op Krypton als baby was vertrokken, geplaatst bij de familie Danvers. Ze groeit op en verbergt haar krachten, maar nu zal ze haar krachten moeten leren kennen om de komende rampen te kunnen afwenden. Zal zij de belofte waar kunnen maken en de nieuwe held worden? Alle afleveringen weergeven 4
Alle afleveringen weergeven 4 (22 afleveringen)
American Alien
afleveringen 1 : American Alien
Kara gaat weer reporters-werk doen en verwelkomt Kara een nieuwe cub-reporter bij CatCo. Ondertussen discussiëren James en Lena over James' dreigende aanklacht voor het optreden als vigilante Guardian, terwijl Alex en Brainy moeite hebben om op een lijn te komen met de DEO. Supergirl moet in actie komen wanneer overgebleven leden van de anti-alien terroristische organisatie Cadmus Pro-Alien leiders proberen te vermoorden, maar dit eindigt veel anders dan ze had verwacht. J'onn geniet van zijn vreedzame nieuwe leven, maar een uitje met een oude vriend maakt hem bezorgd.
Fallout
afleveringen 2 : Fallout
Een schokkende onthulling veroorzaakt chaos in National City. Supergirl gaat op pad om Mercy Graves te pakken, terwijl Alex de controle overneemt bij de DEO. Terug bij CatCo besluit Kara een onderzoeksverhaal over Mercy te schrijven en vraagt Lena of ze haar kan interviewen terwijl Mercy banden heeft met de Luthors. Ondertussen ontmoet Brainy Nia en komen de twee in een precaire situatie terecht.
Man of Steel
afleveringen 3 : Man of Steel
Ben Lockwood haatte niet altijd buitenaardse wezens. Door een reeks incidenten en input van zijn anti-alien vader, transformeert Ben zich langzaam van een zachtaardige professor in de kwaadaardige agent Liberty.
Ahimsa
afleveringen 4 : Ahimsa
Wanneer Supergirl hulp nodig heeft, vraagt Alex Lena en Brainiac om samen te werken. Ondertussen overdenkt J'onn zijn beslissing om de DEO te verlaten. Echter, na het tegenkomen van Manchester Black, realiseert hij zich dat er veel manieren zijn om zijn mede-aliens te helpen in deze tumultueuze periode.
Parasite Lost
afleveringen 5 : Parasite Lost
Kolonel Haley neemt een verrassende beslissing met betrekking tot Supergirl. Kara schrijft een serie artikelen waarin aliens in National City worden belicht in de hoop dat mensen zullen ophouden zo bang voor hen te zijn. Helaas brengt het artikel een aantal buitenaardse wezens in gevaar.
Call to Action
afleveringen 6 : Call to Action
Iedereen komt samen voor Thanksgiving, maar Kara voelt zich terneergeslagen na haar debat op tv met Ben Lockwood over het anti-buitenaardse sentiment in National City. Ondertussen discussiëren James en Lena over de beste manier om met de Children of Liberty om te gaan.
Rather the Fallen Angel
afleveringen 7 : Rather the Fallen Angel
Hank verzekert Supergirl dat Manchester een betrouwbare bondgenoot is. Ondertussen ontmoet James Agent Liberty en moet hij kiezen tussen het verraden van zijn reputatie of een daad van terrorisme begaan voor de Children of Liberty.
Bunker Hill
afleveringen 8 : Bunker Hill
Nia heeft een droom over Agent Liberty, maar weigert ernaar te kijken als een profetische droom en legt het naast zich neer. Nadat ze heeft opgemerkt dat Nia iets dwarszit, schakelt Kara de hulp van Brainy in en proberen ze Nia over te halen haar lot te omarmen. Ondertussen brengt Manchester Black Ben Lockwood een dreigend bezoek.
Elseworlds (3/3)
afleveringen 9 : Elseworlds (3/3)
Deegan "denkt groots" en herschrijft de realiteit van Aarde-1 zodat hij de enige superheld is, en een bekend gezicht. Terwijl Barry en Oliver contact proberen te maken met Superman op Aarde-38, probeert Kara door te dringen tot haar pleegzuster Alex, die zich niet meer herinnert wie Kara is.
Suspicious Minds
afleveringen 10 : Suspicious Minds
Kolonel Haley wil Supergirls geheime identiteit absoluut achterhalen, maar Alex is vastberaden om haar te beschermen. Brainy spoort Nia aan om haar gaven te gebruiken.
Blood Memory
afleveringen 11 : Blood Memory
Een nieuw soort drugs dat in de straten van National City wordt gebruikt, geeft mensen tijdelijk superkrachten. Kara gaat mee met Nia die haar familie gaat bezoeken.
Menagerie
afleveringen 12 : Menagerie
Valentijnsdag draait anders uit als J'onn en Kara een zaak aanpakken die verband houdt met een gruwelijk DEO-onderzoek en een angstaanjagende nieuwe schurk.
What's So Funny About Truth, Justice, and the American Way?
afleveringen 13 : What's So Funny About Truth, Justice, and the American Way?
Manchester Black komt weer in actie met een nieuw team van bondgenoten dat zich de Elite noemt. Ondertussen gaat Nia tot het uiterste tijdens haar training.
Stand and Deliver
afleveringen 14 : Stand and Deliver
Als de spanning tussen mensen en aliens oploopt, moet Supergirl een vuist maken om de vrede te bewaren. Tijdens een moeilijke opdracht worstelt Alex met haar principes.
O Brother, Where Art Thou?
afleveringen 15 : O Brother, Where Art Thou?
Lex Luthor brengt Lena een bezoek en aast op haar medeleven. Het leven van James staat op het spel en J'onn en Kara zijn op zoek naar Manchester Black.
The House of L
afleveringen 16 : The House of L
Flashbacks onthullen dat de terugkeer van Lex Luthor deel uitmaakte van een veel groter plan waarbij Lena, Kara en een bijzonder sterke lookalike betrokken waren.
All About Eve
afleveringen 17 : All About Eve
Nu Lex Luthor nog vrij rondloopt, moeten Supergirl, Alex en Lena achter zijn trouwste handlangster aan. J'onn maakt zich zorgen en roept de geest van zijn vader op.
Crime and Punishment
afleveringen 18 : Crime and Punishment
Lena en Supergirl zoeken op Stryker's Island naar aanwijzingen die hen naar Lex kunnen leiden. James gaat in therapie en Brainy heeft een gewetenscrisis.
American Dreamer
afleveringen 19 : American Dreamer
Dreamer komt de stad beschermen. Kara werkt aan de ontmaskering van Lex en aan het zuiveren van de naam van Supergirl. James wordt geconfronteerd met z'n grootste trauma.
Will The Real Miss Tessmacher Please Stand Up?
afleveringen 20 : Will The Real Miss Tessmacher Please Stand Up?
De zoektocht naar Lex leidt Kara en Lena naar Kaznia, waar ze voor schokkende verrassingen komen te staan. Een treurende Lockwood vindt troost in wraak.
Red Dawn
afleveringen 21 : Red Dawn
Kara ontmoet Rode Dochter. Elders leidt Brainy een missie om aliens te redden. Lockwood komt achter de waarheid over Lex.
The Quest for Peace
afleveringen 22 : The Quest for Peace
Lex Luthor daalt neer in Washington D.C. en roept Lena en Lillian op om naar het Witte Huis te komen. Wanneer Supergirl beseft dat ze nog slechts één kans heeft om Lex te stoppen, besluit ze de kracht van de pers te benutten om haar te helpen.

Seizoen 3 (2017)

23 afleveringen  | Uitzendingen : 10/09/2017 Toen Kara Zor-El vierentwintig jaar geleden als 13-jarige op Aarde aankwam, werd ze door haar volwassen neef Kal-El (Superman), die op Krypton als baby was vertrokken, geplaatst bij de familie Danvers. Ze groeit op en verbergt haar krachten, maar nu zal ze haar krachten moeten leren kennen om de komende rampen te kunnen afwenden. Zal zij de belofte waar kunnen maken en de nieuwe held worden? Alle afleveringen weergeven 3
Alle afleveringen weergeven 3 (23 afleveringen)
Girl of Steel
afleveringen 1 : Girl of Steel
Kara moet omgaan met het verlies van Mon-El door al haar energie aan Supergirl te spenderen. Een mysterieuze nieuwe bedreiging teistert National City. Alex biecht iets op aan Maggie.
Triggers
afleveringen 2 : Triggers
Supergirl neemt het op tegen Psi, een dief die toegang heeft tot de ergste nachtmerries van zijn slachtoffers. Ondertussen moet James omgaan met de nieuwe baas van CatCo. Alex en Maggie plannen hun huwelijk.
Far From the Tree
afleveringen 3 : Far From the Tree
Eliza geeft Alex en Maggie een feestje voor hun huwelijk cadeau, waardoor Maggie weer in contact komt met haar vader. Supergirl gaat met J'onn mee op een persoonlijke missie.
The Faithful
afleveringen 4 : The Faithful
Kara doet onderzoek naar een geheimzinnige groep, wiens leider, Thomas Coville, een mysterieuze connectie met Supergirl heeft. Samantha heeft het gevoel dat ze Ruby tekort komt.
Damage
afleveringen 5 : Damage
Als de kinderen van National City loodvergiftiging krijgen, dient Morgan Edge een onverbiddelijke aanklacht in. Alex en Maggie doen een pijnlijke ontdekking.
Midvale
afleveringen 6 : Midvale
Kara en Alex keren naar huis in Midvale. Kara denkt daar terug aan een pijnlijke herinnering van de dood van haar jeugdvriend. Deze traumatische gebeurtenis bracht de zusjes dichter bij elkaar.
Wake Up
afleveringen 7 : Wake Up
De DEO redt Mon-El uit een ruimteschip dat onder 12.000 jaar aan steen begraven lag, maar Mon-El blijft verdacht stil over hoe hij daar terecht gekomen is. Sam gaat naar haar moeder om antwoorden over haar geboorte te achterhalen.
Crisis on Earth-X (1/4)
afleveringen 8 : Crisis on Earth-X (1/4)
Het huwelijk van Barry en Iris brengt de groep weer samen. Tijdens de ceremonie vallen slechteriken van Earth-X de groep aan. De superhelden werken samen en krijgen hulp van hun vrienden, zoals Citizen Cold, The Ray, Felicity Smoak, Iris West en Alex Danvers.
Reign
afleveringen 9 : Reign
Supergirl doet onderzoek naar een mysterieus symbool dat overal in National City opduikt. De oorsprong van dit symbool leidt haar naar een eeuwenoude voorspelling en het teken van de 'World Killer', Reign.
Legion of Super-Heroes
afleveringen 10 : Legion of Super-Heroes
Mon-El en Imra beslissen of ze de DEO moeten helpen met vechten tegen Reign. Ondertussen probeert een andere Legionnaire om Kara uit haar coma te helpen.
Fort Rozz
afleveringen 11 : Fort Rozz
Reign blijft de stad terroriseren en Supergirl vormt een team met Saturngirl. Ze schakelt de hulp in van twee oude vijanden, Livewire en Psi, om een gevangene te bevrijden uit Fort Rozz. Deze gevangene bezit over informatie over Reign.
For Good
afleveringen 12 : For Good
Iemand probeert Morgan Edge te vermoorden, maar dit mislukt. Morgan beschuldigt Lena van de aanslag en zweert haar te vernietigen. Lena is bang dat haar haat voor Morgan haar op een duister pad zal brengen. Kara schiet haar vriendin te hulp.
Both Sides Now
afleveringen 13 : Both Sides Now
De DEO pakt een tweede Worldkiller op, bekend onder de naam Purity. Supergirl en Alex gebruiken verschillende methodes om Purity te ondervragen, in de hoop erachter te komen hoe Reing te verslaan is.
Schott Through the Heart
afleveringen 14 : Schott Through the Heart
Woinn herenigt zich met zijn moeder, die een verrassende waarheid over zijn verleden onthult. Alex heeft het gevoel dat er iets mis is met het geheugen van Myr'nn.
In Search of Lost Time
afleveringen 15 : In Search of Lost Time
Myr'nn veroorzaakt problemen bij de DEO, waardoor Supergirl moet gaan samenwerken met J'onn. Ze moeten proberen de chaos onder controle te krijgen. Mon-El begint met het trainen van Kara.
Of Two Minds
afleveringen 16 : Of Two Minds
Supergirl en Imra hebben verschillende idee"en over hoe ze de derde Worldkiller, Pestilence, kunnen stoppen. Wanneer zowel Alex als Winn serieus verwond worden door Pestilence, moeten Supergirl en Imra samen gaan werken.
Trinity
afleveringen 17 : Trinity
De drie Worldkillers zijn verenigd en Lena en Alex werken samen met Supergirl om Samantha in een andere dimensie te bereiken, voordat de tijd om is.
Shelter From the Storm
afleveringen 18 : Shelter From the Storm
Reign neemt de krachten over van Pestilence en Purity en wordt sterker. Ze is nu gevaarlijker dan ooit en op zoek naar Ruby.
The Fanatical
afleveringen 19 : The Fanatical
Een ontsnapte volger van de sekte van Coville offert een dagboek op dat Sam zou kunnen redden. Iemand dreigt de identiteit van Guardian te onthullen.
Dark Side of the Moon
afleveringen 20 : Dark Side of the Moon
Supergirl en Mon-El vinden een overblijfsel van Krypton in de ruimte. Ondertussen komt Alex de moordenaar uit haar verleden onder ogen. Winn moet babysitten op Ruby.
Not Kansas
afleveringen 21 : Not Kansas
Kara neemt een belangrijke beslissing in overweging die grote gevolgen voor haar vrienden op aarde heeft. James en J'onn achterhalen de herkomst van een aanvalswapen.
Make It Reign
afleveringen 22 : Make It Reign
Supergirl, Mon-El en Alura proberen Selena, die met een gevaarlijk plan op weg is naar de aarde, te verhinderen. J'onn bereidt zich voor op een belangrijk afscheid.
Battles Lost And Won
afleveringen 23 : Battles Lost And Won
Supergirl ontdekt de ware intenties van Serena en het lot van de aarde. Supergirl, Mon-El en Alura moeten samenwerken om haar te stoppen. J'onn probeert afscheid te nemen van zijn vader.

Seizoen 2 (2016)

22 afleveringen  | Uitzendingen : 10/10/2016 Toen Kara Zor-El vierentwintig jaar geleden als 13-jarige op Aarde aankwam, werd ze door haar volwassen neef Kal-El (Superman), die op Krypton als baby was vertrokken, geplaatst bij de familie Danvers. Ze groeit op en verbergt haar krachten, maar nu zal ze haar krachten moeten leren kennen om de komende rampen te kunnen afwenden. Zal zij de belofte waar kunnen maken en de nieuwe held worden? Alle afleveringen weergeven 2
Alle afleveringen weergeven 2 (22 afleveringen)
The Adventures of Supergirl
afleveringen 1 : The Adventures of Supergirl
Supergirl en Clark werken samen om een nieuwe gevaar voor National City te stoppen. Alex voelt zich buitengesloten, terwijl Kara's familie thuis blijft. Een pod stort neer op aarde.
The Last Children of Krypton
afleveringen 2 : The Last Children of Krypton
Supergirl raakt gewond door een door kryptonite versterkte slechterik, gestuurd door Cadmus om National City aan te vallen. Superman geeft Hank de schuld, omdat het kryptonite van de DEO gestolen is. Kara's eerste dag op werk gaat niet zoals gepland en ze ontmoet haar nieuwe baas.
Welcome to Earth
afleveringen 3 : Welcome to Earth
Supergirl en de DEO moeten de president beschermen wanneer een aanval op haar de alien vs mensenrechten in National City schaadt. Alex onderzoekt de zaak met Maggie Sawyer, terwijl Kara Mon-El verdenkt.
Survivors
afleveringen 4 : Survivors
Terwijl Hank een band probeert te creëren met Megan, ontdekken Supergirl en Alex dat een vrouw genaamd Roulette een ondergrondse vechtclub runt, en aliens als gladiatoren gebruikt. Ondertussen probeert Mon-El Winn ervan te overtuigen om een nacht uit te gaan.
Crossfire
afleveringen 5 : Crossfire
Cadmus voorziet een groep criminelen van alien wapens in een poging om paniek in de samenleving te zaaien. Ondertussen probeert Kara om Mon-El te trainen, met weinig succes. James besluit om een superheld te worden.
Changing
afleveringen 6 : Changing
Supergirl vecht met een wetenschapper die overgenomen is door een alien-parasiet. Hij kan hierdoor het leven zuigen uit wie hij dan ook aanraakt. Ondertussen biecht Alex iets op aan Kara en maakt The Guardian zijn eerste opwachting.
The Darkest Place
afleveringen 7 : The Darkest Place
Terwijl Cadmus zowel Supergirl als Mon-El gevangen neemt, gaan Guardian en Winn achter een moordlustige tegenstander aan, die Guardian laat opdraaien voor zijn moorden.Alex en Maggie hebben hele andere problemen.
Medusa (1/4)
afleveringen 8 : Medusa (1/4)
Wanneer de Danvers Thanksgiving vieren, probeert Alex het juiste moment te vinden om haar moeder te vertellen dat zij gay is. Lena wordt gedwongen om te kiezen wanneer Supergirl haar vertelt dat Lillian een gevaarlijk virus wil loslaten over de stad.
Supergirl Lives
afleveringen 9 : Supergirl Lives
Kara is ontroerd door het verhaal over een vermiste vrouw genaamd Izzy en besluit om dit te onderzoeken, ondanks Snapper Carrs verzoek om dit met rust te laten.
We Can Be Heroes
afleveringen 10 : We Can Be Heroes
Nadat Livewire uit de gevangenis ontsnapt, wil Supergirl haar opnieuw oppakken. Nadat ze Mon-el getraind heeft neemt Supergirl hem met haar mee en zien zij de aanval van Livewire op de NCPD.
The Martian Chronicles
afleveringen 11 : The Martian Chronicles
Armek, een White Martian, daalt neer in National City met de bedoeling om M'gann terug mee te nemen naar Mars. Ze krijgt daar haar straf voor het verraden van haar volk. Hank en Supergirl denken dat haar naar de DEO brengen de beste manier om M'gann veilig te stellen.
Luthors
afleveringen 12 : Luthors
Nadat Metallo uit de gevangenis ontsnapt en Lillian Luthor bevrijdt, ziet de politie Lena als de schuldige en arresteren haar. Ondanks de vele bewijsstukken, weigert Kara te geloven dat haar vriendin schuldig is.
Mr. & Mrs. Mxyzptlk
afleveringen 13 : Mr. & Mrs. Mxyzptlk
Wanneer Mr. Mxyzptlk, een magische dwerg, op aarde verschijnt en zijn liefde aan Kara verkondigt, denkt Kara makkelijk van hem af te kunnen komen. Deze afwijzing leidt echter tot een wrede aanval op National City.
Homecoming
afleveringen 14 : Homecoming
Wanneer Jeremiah Danvers gered wordt van Cadmus, zijn Alex en Kara enorm blij dat zij hun vader weer terug hebben. De Danvers organiseren een familiediner, maar de zaken lopen anders wanneer een verdachte Mon-El zich afvraagt waarom Jeremiah zo snel is teruggekeerd.
Exodus
afleveringen 15 : Exodus
Alex is op zoek naar Jeremiah en Kara onderzoekt een reeks alien kidnappings. De gezusters realiseren zich dat ze de regels moeten breken om de plannen van Cadmus te ontrafelen.
Star-Crossed (1/2)
afleveringen 16 : Star-Crossed (1/2)
Een nieuwe schurk komt naar National City, wat de aandacht van Supergirl wekt. Ondertussen krijgt Winns vriendin, Lyra problemen met de wet. Maggie doet een poging om Winn te helpen. The Music Meister valt Supergirl aan.
Distant Sun
afleveringen 17 : Distant Sun
Er wordt een hoge premie op het hoofd van Supergirl gezet en aliens vallen National City aan om de vrouw van staal uit te schakelen. Alex en Maggie komen Maggies ex-vriendin tegen. Hank krijgt een interessante opdracht van President Marsdin.
Ace Reporter
afleveringen 18 : Ace Reporter
Nadat ze ontslagen is bij haar baan als reporter, gaat Kara thuis verder met bloggen wanneer Mon-El gekidnapt wordt door de Music Meister.
Alex
afleveringen 19 : Alex
Alex wordt ontvoerd en de kidnapper dreigt haar te vermoorden, tenzij Supergirl een gevaarlijke crimineel uit de gevangenis bevrijd. Supergirl en Maggie hebben altijd verschillende aanpakken gehad wat betreft het inrekenen van criminelen, maar dit keer moeten ze samenwerken om Alex te redden.
City of Lost Children
afleveringen 20 : City of Lost Children
Wanneer een alien National City aanvalt, ontdekken Supergirl en de DEO dat de alien Phorian, een normaal gesproken vreedzaam ras, is. Guardian vindt een spoor dat naar deze alien leidt.
Resist
afleveringen 21 : Resist
Supergirl twijfelt of ze de orders van de president moet opvolgen. Ondertussen keert Cat Grant terug naar National City.
Nevertheless, She Persisted
afleveringen 22 : Nevertheless, She Persisted
Superman daagt Rhea uit voor een gevecht om National City te redden. Ondertussen keert Superman terug en geeft Cat Grant advies aan Supergirl.

Seizoen 1 (2015)

22 afleveringen  | Uitzendingen : 26/10/2015 Toen Kara Zor-El vierentwintig jaar geleden als 13-jarige op Aarde aankwam, werd ze door haar volwassen neef Kal-El (Superman), die op Krypton als baby was vertrokken, geplaatst bij de familie Danvers. Ze groeit op en verbergt haar krachten, maar nu zal ze haar krachten moeten leren kennen om de komende rampen te kunnen afwenden. Zal zij de belofte waar kunnen maken en de nieuwe held worden? Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (22 afleveringen)
Pilot
afleveringen 1 : Pilot
De vierentwintigjarige Kara Zor-El is het nichtje van Superman. Het Danvers-gezin heeft haar op 12-jarige leeftijd onder hun hoede genomen, nadat ze van Krypton was weggestuurd. Kara zal haar krachten moeten omarmen, de krachten die zij eerst uit de weg probeerde te gaan.
Stronger Together
afleveringen 2 : Stronger Together
Kara moet haar twijfels aan de kant zetten wanneer zij achter een ontsnapte gevangene uit de Kryptonian-gevangenis aan zit. Cat dringt aan bij James voor een interview met Supergirl.
Fight or Flight
afleveringen 3 : Fight or Flight
De krachten van Supergirl worden op de proef gesteld wanneer een zeer geduchte vijand van Superman, Reactron, in National City verschijnt om haar ten onder te brengen. In de tussentijd maakt Cat plannen om geheimen van Supergirl aan het licht te brengen.
Livewire
afleveringen 4 : Livewire
Kara's pleegmoeder komt op bezoek voor Thanksgiving, terwijl een ongeluk een wisselvallige CatCo-medewerker transformeert in Livewire.
How Does She Do It?
afleveringen 5 : How Does She Do It?
Kara moet National City beschermen tegen een reeks bomaanslagen en op de zoon van Cat passen, terwijl James wordt bezocht door Lucy Lane.
Red Faced
afleveringen 6 : Red Faced
Wegens stress verliest Kara de controle tijdens een oefening tegen een militaire cyborg in opdracht van General Sam Lane. Ondertussen komt de moeder van Cat op bezoek en helpt Winn Alex de dood van haar vader te onderzoeken.
Human for a Day
afleveringen 7 : Human for a Day
Kara en haar vrienden moeten op hun innerlijke kracht vertrouwen wanneer National City slachtoffer wordt van een aardbeving. Alex en Hank komen door de aardbeving, samen met een ontsnapte alien, vast te zitten in de DEO.
Hostile Takeover
afleveringen 8 : Hostile Takeover
Supergirl vecht met haar tante en hoort hartverscheurend nieuws over haar moeder, terwijl Catco haar handen vol heeft met een hacker.
Blood Bonds
afleveringen 9 : Blood Bonds
Omdat Astra gevangen zit op de DEO, kidnapt haar man Non Hank, wat leidt tot een gespannen situatie.
Childish Things
afleveringen 10 : Childish Things
Kara doet haar best om Winn te steunen wanneer zijn vader, de superschurk Toyman, uit de gevangenis ontsnapt en zijn zoon opzoekt om onbekende redenen.
Strange Visitor From Another Planet
afleveringen 11 : Strange Visitor From Another Planet
Kara moet Hank helpen om zijn pijnlijk verleden onder ogen zien te komen wanneer een White Martian, een lid van een buitenaards ras dat zijn volk uitgeroeid heeft, een anti-alien politicus ontvoerd. De vervreemde zoon van Cat Adam genaamd komt aan in National City.
Bizarro
afleveringen 12 : Bizarro
Max creëert een omgekeerd beeld van Supergirl aan de hand van haar DNA en laat het vechten met de Woman of Steel. Ondertussen gaan James en Winn op stap en Max onthult aan Alex hoeveel hij weet over haar link met Supergirl.
For The Girl Who Has Everything
afleveringen 13 : For The Girl Who Has Everything
De vrienden van Kara moeten een manier vinden om haar leven te redden wanneer een parasitische buitenaards wezen zich aan haar hecht en er voor zorgt dat ze vastzit in een droomwereld waar haar familie nog leeft en haar thuisplaneet nooit werd vernietigd. Alex, Hank en de DEO moeten een Kryptonian-aanval afweren terwijl Kara buiten strijd is.
Truth, Justice and the American Way
afleveringen 14 : Truth, Justice and the American Way
Supergirl gaat het gevecht aan met de dodelijke Master Jailer, die jaagt op ontsnapte gevangenen uit Fort Rozz en ze vervolgens dood. Daarnaast huurt Cat een tweede assistent in, Siobhan Smythe, die Kara direct een stap voor probeert te blijven. Kara en James zijn het niet eens over de methodes van de DEO's.
Solitude
afleveringen 15 : Solitude
Solitude
afleveringen 15 : Solitude
Kara reist af naar Superman's Fortress of Solitude om zo hopelijk te leren hoe ze Indigo moet verslaan. De schurk Indigo kan zich transporteren via het internet en heeft een connectie met Kara's verleden. Ondertussen komen James en Lucy op een keerpunt in hun relatie.
Falling
afleveringen 16 : Falling
Nadat ze Supergirl verdedigd heeft, moet Cat opnieuw aan de bak als Supergirl wordt blootgesteld aan rode Kryptonite, dat haar in een machtige schurk verandert.
Manhunter
afleveringen 17 : Manhunter
Manhunter
afleveringen 17 : Manhunter
De gevangengenomen Hank vertelt de regering hoe hij leider werd van de DEO, maar kan daarmee niet op sympathie rekenen. Ondertussen onthult Kara haar ware identiteit aan iemand die dichtbij het onderzoek staat. Siobhan verzint een plan om wraak te nemen op Kara, nadat ze ontslagen is bij CatCo.
Worlds Finest
afleveringen 18 : Worlds Finest
Kara vindt een nieuwe bondgenoot als uit het niets de supersnelle The Flash voor haar neus staat. The Flash helpt Kara te vechten tegen Livewire en Siobhan, ook wel bekend als Silver Banshee. Kara zal dan wel The Flash moeten helpen om weer thuis te komen.
Myriad
afleveringen 19 : Myriad
Wanneer Non en Indigo de mensen in National City kunnen besturen via hun gedachten, verandert de hele stad in een leger. Kara moet snel een manier vinden om haar vrienden te bevrijden.
Better Angels
afleveringen 20 : Better Angels
Supergirl komt een onverwachte vijand tegen en moet tot het uiterste gaan om Non en Indigo tegen te houden voor ze iedere persoon op de aarde verwoesten.

 Casting

Melissa Benoist

Kara Danvers / Supergirl / Kara Zor-El
Chyler Leigh

Alex Danvers
David Harewood

J'onn J'onzz / Hank Henshaw / Cyborg Superman
Mehcad Brooks

James Olsen / Guardian
Katie McGrath

Lena Luthor
Jesse Rath

Querl Dox / Brainiac-5
Nicole Maines

Nia Nal / Dreamer
Andrea Brooks

Eve Teschmacher / Hope
Azie Tesfai

Kelly Olsen
Staz Nair

William Day
Julie Gonzalo

Andrea Rojas
Pilar Holland

La présentatrice
Staz Nair

William Dey
Peta Sergeant

Nyxlygsptlnz

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Supergirl"

Nieuwe Superman-serie op komst - Actueel
Actueel

Nieuwe Superman-serie op komst

Het Amerikaanse televisienetwerk The CW komt binnenkort op de proppen met een nieuwe serie over Superman en Lois Lane. Tyler Hoechlin en Elizabeth Tulloch zullen de hoofdrollen vertolken. Verder lezen...

 Series in hetzelfde genre

Warrior - Actie
1

Warrior

Actie | 3 seizoen(en)  | 54 aflevering(en)
2019
Regie: Jonathan TropperMet: Andrew Koji, Olivia Cheng, Jason Tobin, Dianne Doan,...Het verhaal van Warrior draait om de jonge Ah Sahm. Hij emigreert in de negentiende eeuw van China naar het wereldberoemde Chinatown in San Francisco. De Chinees komt in Amerika aan tijdens een periode waarin flinke bendeoorlogen aan de gang zijn in San Francisco, de zogenaamde Tong Wars. De... Verder lezen...
NCIS: Los Angeles - Actie
4

NCIS: Los Angeles

Actie | 12 seizoen(en)  | 303 aflevering(en)
2009
Regie: Shane BrennanMet: LL Cool J, Chris O'Donnell, Linda Hunt,...In Los Angeles trekt de misdaad aan en wordt het Speciale Projecten team ingezet om de misdrijven te bestrijden en hiertegen op te treden. Hiervoor gaan de diverse speciaal agenten undercover, nemen een valse identiteit aan en zetten daarbij hun leven dagelijks op het spel, in de strijd tegen de... Verder lezen...
Archer - Actie
5

Archer

Actie | 14 seizoen(en)  | 216 aflevering(en)
2009
Regie: Adam ReedMet: H. Jon Benjamin, H. Jon Benjamin, Aisha Tyler,...Sterling Archer is 's werelds meest ontmoedigende spion. Hij werkt voor ISIS, een spion agentschap gerund door zijn moeder. Tussen het omgaan met zijn baas en zijn medewerkers - waarvan één zijn ex-vriendin is - lukt het Archer iedereen te ergeren of te verleiden die zijn pad kruist. Zijn capriolen... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: