Shooter

(0 stemmen)
Shooter
Seizoen 3 Seizoen 2 Seizoen 1

 Infos

Engelse titel : Shooter
Geregisseerd door : John Hlavin
In de zalen vanaf: 15 november 2016
Speelduur: 42 minuten
Genre: Actie
Land : US (2016)

 VOD

Bekijk Shooter via video on demand/streaming.

 Synopsis

Een teruggetrokken scherpschutter die het leger heeft verlaten na een mislukte operatie, komt terug in actie wanneer hij een samenzwering ontdekt om de president te vermoorden. Al snel blijkt dat hij in de val werd gelokt en wordt hij zelf beschuldigd van de moordpoging. Verbeten gaat hij op zoek naar de echte daders en hun motieven.

 3 Seizoenen

Seizoen 3 (2018)

13 afleveringen  | Uitzendingen : 21/06/2018 Een teruggetrokken scherpschutter die het leger heeft verlaten na een mislukte operatie, komt terug in actie wanneer hij een samenzwering ontdekt om de president te vermoorden. Al snel blijkt dat hij in de val werd gelokt en wordt hij zelf beschuldigd van de moordpoging. Verbeten gaat hij op zoek naar de echte daders en hun motieven. Alle afleveringen weergeven 3
Alle afleveringen weergeven 3 (13 afleveringen)
Backroads
afleveringen 1 : Backroads
Bob Lee wordt herinnerd aan een jeugdtrauma als hij wordt gegijzeld. Isaac en Julie zetten de achtervolging in. Nadine gaat de confrontatie aan met een corrupte senator.
Red Meat
afleveringen 2 : Red Meat
Bob Lee wil de waarheid achterhalen over de dood van zijn vader in 1988 en gaat op onderzoek uit. Harris raakt verwikkeld in de problemen van Isaac en Nadine.
Sins of the Father
afleveringen 3 : Sins of the Father
Harris werkt Bob Lee op de zenuwen als ze op weg zijn om aanwijzingen te onderzoeken. Nadine en Isaac sporen een betrokkene op die hun mogelijk niet goedgezind is.
The Importance of Service
afleveringen 4 : The Importance of Service
Bob Lee brengt de Pooles een bezoek nadat hij een nieuw gerucht heeft gehoord. Julie volgt zelf een ander spoort. Isaac en Nadine gaan achter een Atlas-doelwit aan.
A Call to Arms
afleveringen 5 : A Call to Arms
Een bezoek aan een oude vriend van zijn vader voert Bob Lee terug naar D.C., waar hij contact legt met Isaac, Nadine en Harris voor een nieuwe missie.
Lines Crossed
afleveringen 6 : Lines Crossed
Bob Lee en Isaac bezoeken een man die samen met Earl diende in Vietnam. Nadine gaat alleen op een gevaarlijke missie. Julie gaat de confrontatie aan met de Bama's.
Swing Vote
afleveringen 7 : Swing Vote
Bob Lee en Isaac komen een cruciale contactpersoon op het spoort in een psychiatrisch ziekenhuis. Memphis zoekt naar bewijs in Gregsons huis. Red Jr. doet Sam een aanbod.
Aflevering 8
afleveringen 8 : Aflevering 8
Alpha Dog
afleveringen 9 : Alpha Dog
Bob Lee's zoektocht naar Bama Jr. leidt hem naar een marginale groep, maar veroorzaakt een breuk in zijn huwelijk; Isaac en Nadine gebruiken informatie die door Earl is achtergelaten om de stafchef van de president te ontmoeten.
Orientation Day
afleveringen 10 : Orientation Day
Tijdens de zoektocht naar Carlita bereiken Bob Lee en Isaac een buitenpost van Atlas. Nadine en Harris zetten Brooks onder druk. Julie heeft een verontrustend inzicht.
Family Fire
afleveringen 11 : Family Fire
Bob Lee zet Harris in om hem te helpen bij het nemen van wraak, zeker nu hij nieuwe informatie heeft gekregen omtrent de dood van zijn vader. Atlas zet zijn plan door.
Patron Saint
afleveringen 12 : Patron Saint
Bob Lee moet een keuze maken tussen gerechtigheid en zijn familie. Atlas denkt aan een nieuwe strategie die gevolgen heeft voor de missie. Harris sluit een samenwerkingsverband.
Red Light
afleveringen 13 : Red Light
Bob Lee probeert een einde te maken aan de praktijken van Atlas. Daarnaast moet hij ook zijn huwelijk zien te redden en hij moet zijn verleden afsluiten. Isaac, Nadine en Harris krijgen nieuwe functies.

Seizoen 2 (2017)

8 afleveringen  | Uitzendingen : 18/07/2017 Een teruggetrokken scherpschutter die het leger heeft verlaten na een mislukte operatie, komt terug in actie wanneer hij een samenzwering ontdekt om de president te vermoorden. Al snel blijkt dat hij in de val werd gelokt en wordt hij zelf beschuldigd van de moordpoging. Verbeten gaat hij op zoek naar de echte daders en hun motieven. Alle afleveringen weergeven 2
Alle afleveringen weergeven 2 (8 afleveringen)
The Hunting Party
afleveringen 1 : The Hunting Party
Bob Lee Swagger sluit zich bij zijn voormalige Marine-eenheid aan voor een ceremonie in Frankfurt, Duitsland. Daar ontsnappen hij en zijn vrouw Julie ternauwernood aan een dodelijke terroristische aanval.
Remember the Alamo
afleveringen 2 : Remember the Alamo
Bob Lee doet onderzoek naar een terroristische aanval, waarvan het doelwit wel eens zijn Marine unit geweest kan zijn. In Duitsland biedt Memphis zijn hulp aan.
Don't Mess with Texas
afleveringen 3 : Don't Mess with Texas
Bob Lee vindt Isaac Johnson in Texas. Nadine ondervindt hoeveel invloed Patricia Gregson heeft. Julie vecht om sterk te blijven voor haar familie.
The Dark End of the Street
afleveringen 4 : The Dark End of the Street
Bob Lee en Isaac komen erachter dat de grootste moordenaar ter wereld in de Verenigde Staten is. Nadine komt naar Texas omdat ze een samenzwering vermoed.
The Man Called Noon
afleveringen 5 : The Man Called Noon
Bob Lee probeert te achterhalen waarom Solotov het op zijn unit had voorzien. Nadine vindt een getuige. Solotov houd zichzelf verborgen in duidelijk zicht.
Across the Rio Grande
afleveringen 6 : Across the Rio Grande
Bob Lee traceert het geld van Solotov en neemt het op tegen een Mexicaans kartel. Nadine helpt een journalist een cover-up te onderzoeken. Julie brengt haar frustratie ten gehore.
Someplace Like Bolivia
afleveringen 7 : Someplace Like Bolivia
Bob Lee en Isaac werken samen om uit een Mexicaanse gevangenis te ontsnappen. Nadine doet onderzoek naar Atlas. Julie heeft problemen met de wet.
That'll Be the Day
afleveringen 8 : That'll Be the Day
Bob Lee probeert Solotov uit de tent te lokken maar realiseert zich dat hij de overhand houdt. Flashbacks onthullen de afkomst van Solotov. Isaac wordt door zijn schepper gehoord.

Seizoen 1 (2016)

10 afleveringen  | Uitzendingen : 15/11/2016 Een teruggetrokken scherpschutter die het leger heeft verlaten na een mislukte operatie, komt terug in actie wanneer hij een samenzwering ontdekt om de president te vermoorden. Al snel blijkt dat hij in de val werd gelokt en wordt hij zelf beschuldigd van de moordpoging. Verbeten gaat hij op zoek naar de echte daders en hun motieven. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (10 afleveringen)
Point of Impact
afleveringen 1 : Point of Impact
Wanneer een complot wordt ontdekt om de President van de Verenigde Staten te vermoorden, wordt de hoog onderscheiden veteraan Bob Lee Swagger aangeworven door zijn voormalige commandant, Isaac Johnson, om deze moordpoging te voorkomen.
Exfil
afleveringen 2 : Exfil
Bob Lee probeert zijn familie vanuit de gevangenis te beschermen. Commandant Isaac Johnson heeft maar één prioriteit: Bob Lee het zwijgen opleggen. Nadine neemt contact op met de vrouw van Bob Lee.
Musa Qala
afleveringen 3 : Musa Qala
Bob Lee moet zijn achtervolgers zien te ontwijken, hij wendt zich tot Nadine. Commandant Isaac Johnson moet hoognodig zijn dubbel leven op orde brengen, dit zal zijn zoektocht naar Bob Lee bervorderen.
Overwatch
afleveringen 4 : Overwatch
Bob Lee overdenkt zorgvuldig zijn volgende stappen. Nadine doet onderzoek naar de Oekraïense connectie.
Recon by Fire
afleveringen 5 : Recon by Fire
Bob Lee lokaliseert de kogel van de moord, de kogel leidt hem naar een radicale militie en Isaac. Nadine bevindt zich te midden van een dodelijk kat en muis spel met Payne.
Killing Zone
afleveringen 6 : Killing Zone
Bob Lee spoort zijn voormalige instructeur op, hij hoopt op ondersteuning in het vinden van de schutter. Nadine ondervraagt Payne. Isaac realiseert zich dat hij boven zijn kunnen zit. Een verslaggever doet Julie een aanbod.
Danger Close
afleveringen 7 : Danger Close
Bob Lee reist het hele land door om de schutter te vinden. Nadine neemt contact op met een Oekraïense verslaggever die het één en ander kan uitleggen omtrent de samenzwering. Isaac twijfelt of hij wel trouw kan blijven.
Red on Red
afleveringen 8 : Red on Red
Bob Lee en Nadine stellen het bewijs van de samenzwering veilig. Isaac is haastig op zoek naar een nieuwe strategie. Payne probeert te vluchten, en Julie en Mary zijn in gevaar.
Ballistic Advantage
afleveringen 9 : Ballistic Advantage
Bob Lee onderhandelt over een uitwisseling om zijn familie te redden. Nadine bedot haar loyaliteit naar Bob Lee en de FBI. Isaac maakt een deal in ruil voor zijn vrijheid.
Primer Contact
afleveringen 10 : Primer Contact
Bob Lee, Julie, Nadine en Isaac werken samen om de Russische ambassade te doorbreken. Deze actie voeren zij uit om Mary te redden, en om de samenzwering te beëindigen zodat ze kunnen bewijzen dat Bob Lee een onschuldig man is.

 Casting

Ryan Phillippe

Bob Lee Swagger
Shantel VanSanten

Julie Swagger
Cynthia Addai-Robinson

Nadine Memphis
Omar Epps

Isaac Johnson
Eddie McClintock

Jack Payne
Lexy Kolker

Mary Swagger
Lexy Kolker

Mary Swagger
Jesse Bradford

Harris Downey

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Series in hetzelfde genre

Warrior - Actie
1

Warrior

Actie | 3 seizoen(en)  | 54 aflevering(en)
2019
Regie: Jonathan TropperMet: Andrew Koji, Olivia Cheng, Jason Tobin, Dianne Doan,...Het verhaal van Warrior draait om de jonge Ah Sahm. Hij emigreert in de negentiende eeuw van China naar het wereldberoemde Chinatown in San Francisco. De Chinees komt in Amerika aan tijdens een periode waarin flinke bendeoorlogen aan de gang zijn in San Francisco, de zogenaamde Tong Wars. De... Verder lezen...
NCIS: Los Angeles - Actie
4

NCIS: Los Angeles

Actie | 12 seizoen(en)  | 303 aflevering(en)
2009
Regie: Shane BrennanMet: LL Cool J, Chris O'Donnell, Linda Hunt,...In Los Angeles trekt de misdaad aan en wordt het Speciale Projecten team ingezet om de misdrijven te bestrijden en hiertegen op te treden. Hiervoor gaan de diverse speciaal agenten undercover, nemen een valse identiteit aan en zetten daarbij hun leven dagelijks op het spel, in de strijd tegen de... Verder lezen...
Archer - Actie
5

Archer

Actie | 14 seizoen(en)  | 216 aflevering(en)
2009
Regie: Adam ReedMet: H. Jon Benjamin, H. Jon Benjamin, Aisha Tyler,...Sterling Archer is 's werelds meest ontmoedigende spion. Hij werkt voor ISIS, een spion agentschap gerund door zijn moeder. Tussen het omgaan met zijn baas en zijn medewerkers - waarvan één zijn ex-vriendin is - lukt het Archer iedereen te ergeren of te verleiden die zijn pad kruist. Zijn capriolen... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: