Prison Break

(0 stemmen)
Prison Break
Seizoen 5 Seizoen 4 Seizoen 3 Seizoen 2 Seizoen 1

 Infos

Engelse titel : Prison Break
Geregisseerd door : Paul Scheuring
In de zalen vanaf: 29 augustus 2005
Speelduur: 45 minuten
Genre: Actie
Land : US (2005)

 VOD

Bekijk Prison Break via video on demand/streaming.

 Synopsis

Als zijn broer onterecht wordt veroordeeld voor moord, is een ingenieur vastbesloten om hem uit de beruchte Fox River gevangenis te bevrijden.

 Trailers

 5 Seizoenen

Seizoen 5 (2017)

9 afleveringen  | Uitzendingen : 04/04/2017 Als zijn broer onterecht wordt veroordeeld voor moord, is een ingenieur vastbesloten om hem uit de beruchte Fox River gevangenis te bevrijden. Alle afleveringen weergeven 5
Alle afleveringen weergeven 5 (9 afleveringen)
Ogygia
afleveringen 1 : Ogygia
Er zijn zeven jaar verstreken sinds Michael stierf en iedereen poogde verder te gaan met hun leven. Bewijs duikt op dat Michael nog leeft, hij wordt vastgehouden in een gevangenis in Jemen. Wanneer Lincoln dit te horen krijgt, herenigt hij zich met Sara. Ook C-Note, Sucre en T-Bag zijn van de partij.
Kaniel Outis
afleveringen 2 : Kaniel Outis
Terwijl Lincoln en C-Note op zoek gaan naar de ‘Sheik of Light’ pogen Michael en zijn celgenoot Whip te ontsnappen uit Ogygia. Sara's onderzoek naar de terugkeer van Michael leidt haar naar het ministerie van Buitenlandse Zaken, en een ongemakkelijke reünie met Paul Kellerman.
The Liar
afleveringen 3 : The Liar
Sara loopt in een hinderlaag van T-Bag die haar informeert dat twee handlangers van Poseidon, genaamd Van Gogh en A&W, haar achtervolgen. Ondertussen probeert Lincoln zijn in beslag genomen paspoort terug te krijgen zodat hij Jemen kan ontvluchten. Michael bedenkt zijn volgende zet.
The Prisoner's Dilemma
afleveringen 4 : The Prisoner's Dilemma
Wanneer Michael niet veel opties meer heeft komt hij voor een moeilijke beslissing te staan.
Contigency
afleveringen 5 : Contigency
Lincoln raakt gefrustreerd als hij probeert te begrijpen wat er echt met Michael gebeurd is. C-Note komt met een nieuw ontsnappingsplan. Sara worstelt met het idee dat Michael nog in leven kan zijn.
Paecia
afleveringen 6 : Paecia
Michael, Lincoln en de Ogygia-bende pogen nog steeds uit Jemen te ontsnappen, maar komen in de woestijn terecht. Daar willen ze uit de handen van de wraakzuchtige Cyclops blijven. A&W en Van Gogh stellen hun rol in vraag wanneer hun zoektocht naar Michael en consorten hen naar een onverwachte bestemming leidt.
Wine-Dark Sea
afleveringen 7 : Wine-Dark Sea
Sara vreest voor de veiligheid van haar familie nadat ze de ware reden ontdekt achter de geveinsde dood van Michael. Michael en Lincoln krijgen hulp van Sucre om terug thuis te komen en de ware identiteit van Poseidon wordt onthuld.
Progency
afleveringen 8 : Progency
Wanneer Sara en haar zoon Mike in gevaar zijn, vragen Michael en Lincoln hulp aan Sheba en C-Note om Poseidon te pakken te krijgen. Whip onderneemt een missie en T-Bag onthult een geheim.
Behind the Eyes
afleveringen 9 : Behind the Eyes
Michael en Lincoln blijven knokken om zowel Sara als Mike te beschermen. Poseidon poogt Michael en de bende een stap voor te blijven en het leidt tot de ultieme confrontatie.

Seizoen 4 (2008)

22 afleveringen  | Uitzendingen : 09/01/2008 Als zijn broer onterecht wordt veroordeeld voor moord, is een ingenieur vastbesloten om hem uit de beruchte Fox River gevangenis te bevrijden. Alle afleveringen weergeven 4
Alle afleveringen weergeven 4 (22 afleveringen)
Scylla
afleveringen 1 : Scylla
Michael heeft Gretchen, Whistler en Mahone naar L.A. achtervolgt. In SONA ontstaat chaos terwijl T-Bag, Bellick en Sucre vermist raken.
Breaking & Entering
afleveringen 2 : Breaking & Entering
Michael, Lincoln en de anderen krijgen er een nieuw teamlid bij, Roland. Samen proberen ze de datakaart te kopiëren. Wyatt blijft zoeken naar de broers terwijl T-Bag zijn weg richting het noorden maakt.
Shut Down
afleveringen 3 : Shut Down
Michael probeert de eigenaar van de kaart te vinden. Wyatt vindt nieuwe informatie over de verblijfplaats van Sara. T-Bag gebruikt een nieuwe identiteit om een nieuw leven te beginnen.
Eagles & Angels
afleveringen 4 : Eagles & Angels
Michael, Lincoln en Sucre moeten een politiefeestje infiltreren om de volgende keycard te verkrijgen. Sarah valt terug in een oude gewoonte. T-Bag wekt achterdocht en loopt enkele oude vrienden tegen het lijf op zijn eerste dag van zijn nieuwe baan.
Safe & Sound
afleveringen 5 : Safe & Sound
Self vindt een nieuwe kaart in een kluis van een federaal gebouw. Mahone is nog steeds op zoek naar wraak. Ondertussen loopt T-Bag's nieuwe leven gevaar.
Blow Out
afleveringen 6 : Blow Out
De hele operatie loopt gevaar wanneer Mahone in aanraking komt met de politie. Gretchen's zus ontvangt een verrassende bezoeker. The Company weet misschien meer over Self's plannen en T-Bag blijft zich verdacht gedragen.
Five the Hard Way
afleveringen 7 : Five the Hard Way
Lincoln neemt de leden van het team mee naar Las Vegas, waar Sucre een voorstel krijgt. Gretchen werkt samen met T-Bag, die Michael een voorstel doet dat hij niet kan weigeren. Ondertussen worden de geheimen over de Bird's Guide van Whistler eindelijk onthuld.
The Price
afleveringen 8 : The Price
Lincoln gaat op zoek naar de laatste kaart, die eigendom is van de General. Michael en Self moeten samenwerken met Gretchen. Roland wordt nog steeds gestraft voor het verliezen van het ontcijferingsapparaat.
Greatness Achieved
afleveringen 9 : Greatness Achieved
Wyatt krijgt een koekje van eigen deeg. T-Bag begeeft zich op glad ijs als de politie zijn vermiste collega blijft zoeken. Ondertussen blijft Michael's staat verslechteren. Één van de teamleden maakt het ultieme offer tijdens de planning van de ondergrondse inbraak in Scylla.
The Legend
afleveringen 10 : The Legend
Sara heeft geen andere keus dan Michael naar het ziekenhuis te brengen. Sucre en Lincoln moeten de operatie verder zien te leiden. Ondertussen maakt Self een verrassende vriend.
Quiet Riot
afleveringen 11 : Quiet Riot
Michael vecht tegen de klok en zijn kwakkelende gezondheid om in te kunnen breken in het hoofdkantoor. Het succes van de inbraak ligt in handen van Sucre. Gretchen maakt zich klaar voor een ontmoeting met de General. T-Bag moet beslissen om zijn criminele verleden voorgoed achter zich te laten.
Selfless
afleveringen 12 : Selfless
Sara wordt gijzelnemer om Scylla veilig te stellen. Michael en Lincoln ontmoeten de General, terwijl één van de leden van kamp wisselt.
Deal or No Deal
afleveringen 13 : Deal or No Deal
Michael moet de groep bij elkaar zien te houden nadat ze door één van hun eigen leden verraden zijn. Ondertussen wordt Gretchen gechanteerd door T-Bag's nieuwe partner.
Just Business
afleveringen 14 : Just Business
Terwijl zijn conditie nog steeds verslechterd belandt hij in de handen van The Company, die Lincoln beloven dat ze Michael's leven kunnen redden inruil voor een gunst. Gretchen en Self vinden een koper voor Scylla.
Going Under
afleveringen 15 : Going Under
Michael krijgt onverwachts medische hulp. Charles Westmoreland keert terug om de waarheid achter Scylla te ontrafelen. Ondertussen moeten Lincoln en Sucre Gretchen zien te stoppen voordat Scylla voor altijd onvindbaar zal zijn.
The Sunshine State
afleveringen 16 : The Sunshine State
Lincoln en zijn partners arriveren in Miami om Scylla terug te krijgen. Sara zoekt naar de vermiste Michael en ontdekt interessante informatie over Michael's verleden. Ondertussen leidt in Florida verraad tot een sterfgeval en een arrestatie.
The Mother Lode
afleveringen 17 : The Mother Lode
Michael en Sara reizen naar Miami terwijl Lincoln zijn moeder bezoekt. T-Bag's en Self's missie om Scylla terug te vinden neemt een dramatische wending. De General komt onder druk te staan.
VS.
afleveringen 18 : VS.
Michael en Lincoln krijgen stevige ruzie om Scylla terwijl Christina haar plan opzet. Ondertussen krijgt Sara zeer belangrijk nieuws. De General raakt steeds meer paranoïde.
S.O.B.
afleveringen 19 : S.O.B.
Christina vertelt Michael schokkend nieuws over Lincoln. T-Bag is vastbesloten te bewijzen dat hij een waardevolle toevoeging zou zijn aan The Company.
Cowboys & Indians
afleveringen 20 : Cowboys & Indians
Chaos ontstaat in het hotel waar de moord heeft plaatsgevonden. Christina zet de laatste puntjes op de i wat betreft haar plan. Ondertussen moet Michael besluiten of hij Lincoln of Sara redt.
Rate of Exchange
afleveringen 21 : Rate of Exchange
Oude bekenden arriveren om Michael te helpen met het neerhalen van The Company.
Killing Your Number
afleveringen 22 : Killing Your Number
Michael probeert voor eens en altijd The Company te vernietigen

Seizoen 3 (2007)

13 afleveringen  | Uitzendingen : 17/09/2007 Michael zit weer achter de tralies, opgesloten in een gruwelijke Panamese penitentiaire inrichting die na gevangenisrellen is verlaten door de autoriteiten. Alle afleveringen weergeven 3
Alle afleveringen weergeven 3 (13 afleveringen)
Orientación
afleveringen 1 : Orientación
In Sona heeft Michael een aanvaring met de leider van de gevangenis. Elders heeft Lincolns zoektocht naar Sara vreselijke gevolgen.
Fire/Water
afleveringen 2 : Fire/Water
Michael probeert zijn medegevangene James Whistler te beschermen. James bezit de sleutel tot Michaels vrijheid. Ondertussen doet Lincoln onderzoek naar Sofia.
Call Waiting
afleveringen 3 : Call Waiting
Michael raakt meermaals op een dood spoor maar komt meer te weten over Whistler, die Michael de waarheid vertelt. Ondertussen probeert Lincoln Sara en LJ te redden.
Good Fences
afleveringen 4 : Good Fences
Als Mahone begint te hallucineren en T-Bag omhoog klimt in de gevangenishiërarchie, zet Michael een ontsnappingsplan in gang.
Interference
afleveringen 5 : Interference
Michaels ontsnappingsplan valt op het laatste moment in het water. Intussen komt er een nieuwe gevangene aan die meer weet over Whistlers verleden.
Photo Finish
afleveringen 6 : Photo Finish
Whistler wordt net voor de ontsnapping beschuldigd van moord. Later sluit Mahone een betere deal en Lincoln en Sofia moeten de bewaker drogeren.
Vamonos
afleveringen 7 : Vamonos
Loyaliteit verandert als Michael en Whistler worden gedwongen te strijden tot de dood. Ondertussen wordt Lechero's machtspositie aangetast.
Bang and Burn
afleveringen 8 : Bang and Burn
Susan doet een laatste wanhopige poging om Whistler direct uit Sona te bevrijden en het plan maakt iedereen overbodig.
Boxed In
afleveringen 9 : Boxed In
De nieuwe directeur van Sona plaatst Michael in eenzame opsluiting maar biedt hem uiteindelijk hoop. Mahone en T-Bag sluiten zich aan bij het tunnelontsnappingsteam.
Dirt Nap
afleveringen 10 : Dirt Nap
Michael, Mahone, Whistler en Lechero proberen te ontsnappen door de tunnel. Ondertussen vindt Sofia een portefeuille in Whistlers tas.
Under and Out
afleveringen 11 : Under and Out
Als Michael zijn laatste hand legt aan het ontsnappingsplan, keren zijn medecomplotteurs zich tegen hem. Whistler overweegt ze te verraden als Sofia wordt bedreigd.
Hell or High Water
afleveringen 12 : Hell or High Water
Michael, Whistler en McGrady ontsnappen uit Sona maar niet alles verloopt volgens plan en de uitwisseling komt in gevaar.
The Art of the Deal
afleveringen 13 : The Art of the Deal
Tegen het einde van het derde seizoen worden LJ en Whistler uitgewisseld, maar meer verrassingen volgen. Ondertussen begint T-Bags gekonkel zijn vruchten af te werpen.

Seizoen 2 (2006)

22 afleveringen  | Uitzendingen : 21/08/2006 Als zijn broer onterecht wordt veroordeeld voor moord, is een ingenieur vastbesloten om hem uit de beruchte Fox River gevangenis te bevrijden. Alle afleveringen weergeven 2
Alle afleveringen weergeven 2 (22 afleveringen)
Manhunt
afleveringen 1 : Manhunt
Acht uren zijn er verstreken sinds de ontsnapping. Michael, Lincoln, Sucre, C-Note en Abruzzi proberen hun zoekers voor te blijven. Bellick wordt gedwongen om de leiding bij de zoektocht af te staan aan FBI Special Agent Alexander Mahone, wiens ingenieuze aanpak het Michael erg lastig maakt. Als gevolg van haar overdosis is Dr. Tancredi in kritieke toestand. Een onthande T-Bag wordt geconfronteerd met de ultieme uitdaging.
Otis
afleveringen 2 : Otis
Mahone probeert de ontsnapten te lokken door zich te richten op de gevangen genomen LJ. Michael en Lincoln komen met een plan om LJ te bevrijden uit de gevangenis. Sucre, Abruzzi en C-Note hebben hun eigen plannen. Ondertussen wordt er aan de stoelpoten gezaagd van Bellick en Pope na hun mislukte pogingen om de ontsnapte gevangenen op te pakken. Tweener belandt op een campus.
Scan
afleveringen 3 : Scan
Michael en een gewonde Lincoln proberen Mahone te slim af te zijn, die ze op de hielen zit. Sara krijgt een verrassingsbezoek. Tijdens zijn schorsing, werft Bellick een partner bij zijn zoektocht naar de ontsnapte gevangenen. Sucre-en C-Note gaan naar hun families toe, ondanks dat de politie hen in de gaten houdt.
First Down
afleveringen 4 : First Down
Bellick, die nu samen met Michael, Lincoln en Nika een team vormt, gaat op zoek naar het gestolen geld van Westmoreland. Kellerman heeft zijn peilen gericht op Sara, die een langverwacht telefoontje krijgt. T-Bag krijgt een lift van een nietsvermoedende familie. Abruzzi hervat de zoektocht naar Fibonacci om voor eens en voor altijd wraak te nemen.
Map 1213
afleveringen 5 : Map 1213
Michael en Lincoln staan te popelen om naar de Double K ranch te gaan, waar zich Westmoreland's verborgen miljoenen bevinden. Sucre gaat naar Las Vegas om te voorkomen dat Maricruz gaat trouwen met zijn neef Hector. C-Note stapt op een trein. Mahone krijgt een belangrijk pakketje.
Subdivision
afleveringen 6 : Subdivision
Mahone verdiept zich in het verhaal van DB Cooper. In hun zoektocht naar de schat van Westmoreland, gaan Michael en Lincoln een aantal huizen af in Utah. Haywire's reis buiten de muren van de gevangenis blijft maar doorgaan. Sucre komt een oude kennis tegen.
Buried
afleveringen 7 : Buried
Lincoln verlaat Michael om LJ te zoeken in de Amerikaanse staat Arizona. Het lukt Michael, C-Note, Sucre en T-Bag het geld van Westmoreland te vinden. The Company heeft het gemunt op Sara en haar vader. Mahone ondervraagt de gevangen genomen Tweener.
Dead Fall
afleveringen 8 : Dead Fall
In zijn pogingen om al het geld mee te nemen, loopt Sucre tegen een aantal onverwachte problemen op. Bellick en zijn partner hebben het vinden van de gevangenen nog steeds niet opgegeven.
Unearthed
afleveringen 9 : Unearthed
In een poging om meer te weten te komen over zijn achtervolger, gaat Michael op bezoek bij de vrouw van Mahone. LJ en Lincoln hebben een lastige trip. T-Bag krijgt een verrassing en C-Note's vrouw moet kiezen tussen haar dochter en haar man.
Rendezvous
afleveringen 10 : Rendezvous
Als Michael herenigt wordt met Sara, proberen Mahone en Kellerman ervoor te zorgen dat ze apart blijven. Als hij onderweg is met LJ, ontmoet Lincoln zijn vader. Sucre probeert in contact te komen met Maricruz. T-Bag heeft zijn eigen reünie.
Bolshoi Booze
afleveringen 11 : Bolshoi Booze
Als Lincoln wil proberen om zich weer bij Michael te voegen, moet hij afscheid nemen van een andere geliefde. Michael probeert om een vliegtuig te regelen voor het vervolg van de ontsnapping. T-Bag krijgt wraak.
Disconnect
afleveringen 12 : Disconnect
Met Mahone op hun hielen, proberen Michael, Lincoln, hun vader en Sucre het vliegtuig te bereiken. Michael's weerzien met zijn vader werpt een blik op zijn moeilijke jeugd. De vrouwen in de levens van Bellick en Kellerman dwingen hen om hun zondes op te biechten. Een medische noodsituatie zorgt ervoor dat C-Note enorme risico's moet nemen.
The Killing Box
afleveringen 13 : The Killing Box
Bellick is allesbehalve blij met zijn terugkeer in Fox River. Michael en Lincoln krijgen elders hun eigen terugkeer. Mahone en Kellerman gebruiken alles wat binnen hun bereik ligt om ervoor te zorgen dat Michael en Lincoln hun uitstapje niet zullen overleven. Sucre's vliegtuig heeft een aantal problemen. T-Bag ontmoet mevrouw Hollander.
John Doe
afleveringen 14 : John Doe
Michael, Lincoln en Kellerman zijn teamgenoten en vertrekken naar Montana om Terrence Steadman te vinden. Bellick krijgt veel problemen in de Fox River gevangenis.
The Message
afleveringen 15 : The Message
Michael, Lincoln en Kellerman gijzelen een camera-man en doen een boodschap aan Sara op tv. Bellick probeert zijn terugkeer naar het cellenblok te voorkomen. Haywire ontmoet een stel en laat zijn boot zien. Sucre krijgt moeilijkheden op zijn weg naar Ixtapa.
Chicago
afleveringen 16 : Chicago
C-Note komt in een lastige situatie als een overvaller iedereen in het restaurant in gijzeling houdt, totdat de politie komt. Michael, Lincoln en Kellerman komen dichter bij het ontrafelen van de samenzwering met de hulp van Sara. Mahone vindt een nieuwe bondgenoot in Bellick.
Bad Blood
afleveringen 17 : Bad Blood
Michael en Sara vragen Henry Pope om hulp om de inhoud van de kluis te weten te komen. C-Note vreest voor de gezondheid van zijn dochter. T-Bag bezoekt zijn oude huis. Sucre ontmoet zijn vriendin.
Wash
afleveringen 18 : Wash
T-Bag graaft diep en vindt zijn aardige kant met de hulp van een psychiater. Michael, Lincoln, en Sara krijgen bewijs in handen wat nodig is om The Company neer te halen. Kellerman is dicht bij het vinden van de president.
Sweet Caroline
afleveringen 19 : Sweet Caroline
Michael gaat achter de president aan. C-Note wordt "gevonden". Sucre wordt gepakt door Bellick. T-Bag verliest zijn geld alweer.
Panama
afleveringen 20 : Panama
Mahone krijgt problemen met de FBI. Sucre gaat achter T-Bag aan.
Fin Del Camino
afleveringen 21 : Fin Del Camino
De dag van Sara's rechtszaak is gekomen. Juist op deze dag wordt er belangrijk bewijsmateriaal, wat haar zou kunnen vrijpleiten, verduisterd. Ondertussen is Michael vastbesloten de 5 miljoen terug te krijgen en T-Bag te stoppen. Bellick is ook geïnteresseerd in dit geld en doet er alles aan om T-Bag te vinden.
Sona
afleveringen 22 : Sona
Michael probeert zijn broer en zichzelf te redden van Mahone. Kellerman's getuigenis tijdens het proces van Sara pakt anders uit dan verwacht. Zou dit het einde zijn voor Sara? Sucre zet alles op alles om Maricruz te redden. Net als vroeger staan T-Bag en Bellick tegenover elkaar. Vandaag kan er echter maar één winnaar zijn.

Seizoen 1 (2005)

22 afleveringen  | Uitzendingen : 29/08/2005 Vastbesloten om zijn broer te helpen ontsnappen berooft een ingenieur een bank zodat hij wordt gearresteerd en de blauwdrukken de gevangenis in kan smokkelen. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (22 afleveringen)
Pilot
afleveringen 1 : Pilot
Bouwkundig ingenieur Michael laat zich opsluiten in de gevangenis om zijn broer, een ter dood veroordeelde die beweert erin te zijn geluisd, te helpen ontsnappen.
Allen
afleveringen 2 : Allen
Michael probeert aan twee artikelen te komen: een geneesmiddel dat hem positief test voor suikerziekte en een grote bout die hij kan gebruiken voor zijn ontsnapping.
Cell Test
afleveringen 3 : Cell Test
Michael krijgt problemen als hij Abruzzi en Sucre in zijn plan betrekt en Lincoln overweegt een familielid te vragen om zijn executie bij te wonen.
Cute Poison
afleveringen 4 : Cute Poison
Michael bemachtigt bijtende chemische stoffen die hij voor zijn ontsnapping kan gebruiken. Later raakt zijn celmaat Haywire gefascineerd door Michaels tatoeage.
English, Fitz or Percy
afleveringen 5 : English, Fitz or Percy
Terwijl Kellerman en Hale Michaels overplaatsing erdoor drukken, probeert Michael het te rekken om het eerste deel van zijn ontsnappingsplan op de proef te stellen.
Riots, Drills and the Devil (Deel 1)
afleveringen 6 : Riots, Drills and the Devil (Deel 1)
Michaels truc om tijd te rekken door een lockdown te forceren, leidt tot grootschalige rellen. Ondertussen huurt Kellerman een gevangene in om Lincoln te vermoorden.
Riots, Drills and the Devil (Deel 2)
afleveringen 7 : Riots, Drills and the Devil (Deel 2)
Tijdens de gevangenisrellen, redt Michael Sara; de moordenaar probeert Lincoln te doden en Bellick daagt Pope uit voor een gesprek met de gevangenisdirecteur.
The Old Head
afleveringen 8 : The Old Head
Als Michael probeert te achterhalen hoe hij via een tunnel naar een bewakerskantine komt, proberen Kellerman en Hale Veronica en LJ te vermoorden.
Tweener
afleveringen 9 : Tweener
T-Bag verliest een slaaf en richt zich op een andere slaaf. Ondertussen, brengt Abruzzi's degradatie binnen de gevangenishiërarchie het ontsnappingsplan in gevaar.
Sleight of Hand
afleveringen 10 : Sleight of Hand
Om weer controle over het team te krijgen en hun kans op ontsnapping te vergroten, wil Abruzzi dat Michael vertelt waar Fibonacci is.
And Then There Were 7
afleveringen 11 : And Then There Were 7
Michael bouwt een toestel om te achterhalen hoeveel tijd zijn team nodig heeft om te ontsnappen en Westmoreland sluit zich aan bij het ontsnappingsteam.
Odd Man Out
afleveringen 12 : Odd Man Out
Lincoln waarschuwt Michael dat iemand in de groep achter zal blijven en Abruzzi dreigt T-Bag te vermoorden als hij niet uit de groep stapt.
End of the Tunnel
afleveringen 13 : End of the Tunnel
Als Lincolns executie nadert, zet Michael zijn plan in gang. Ondertussen confronteert Kellerman Hale, en Veronica doet een aankondiging in de media.
The Rat
afleveringen 14 : The Rat
Michael probeert Lincolns executie uit te stellen door de bedrading van de elektrische stoel te saboteren. Veronica en Nick willen Steadmans lichaam laten opgraven.
By the Skin and the Teeth
afleveringen 15 : By the Skin and the Teeth
Sucre vraagt iemand om een gunst om Michael te helpen met het controleren van een nieuwe route naar de ziekenboeg.
Brother's Keeper
afleveringen 16 : Brother's Keeper
Flashbacks werpen een licht op hoe gedetineerden Michael, Lincoln, Sucre, C-Note en T-Bag terechtkwamen in de gevangenis en hoe Sara aan haar baan kwam.
J-Cat
afleveringen 17 : J-Cat
Michael wordt in de isoleercel geplaatst. Intussen moet Sucre het ontsnappingsgat in de bewakerskantine dichten.
Bluff
afleveringen 18 : Bluff
Michael wil dat Haywire de ontbrekende tatoeage onthoudt. De overige leden proberen Bellick te weerhouden van het veilen van Michael en Sucre's cel.
The Key
afleveringen 19 : The Key
Michael denkt na over hoe hij de ziekenboegsleutel van Sara kan ontfutselen. Lincoln hoort over zijn vaders rol in de gebeurtenissen die zijn leven verwoestten.
Tonight
afleveringen 20 : Tonight
Als het ontsnappingsgat wordt ontdekt, moeten de gevangenen direct uitbreken maar nu Lincoln 24 uur per dag wordt bewaakt, zal hij wellicht achterblijven.
Go
afleveringen 21 : Go
Nadat Michael Pope dwingt om Lincoln over te plaatsen naar de ziekenboeg, lukt het de voortvluchtigen om veilig bij Sara's geopende kantoor te komen.
Flight
afleveringen 22 : Flight
Nu de ontsnapping is ontdekt, organiseert Bellick een grootschalige zoekactie naar de gevangenen terwijl de vicepresident een schokkend machtsspel uitvoert.

 Casting

Wentworth Miller

Michael Scofield
Dominic Purcell

Lincoln Burrows
Sarah Wayne Callies

Dr. Sara Tancredi
Paul Adelstein

Paul Kellerman
Rockmond Dunbar

Benjamin Miles "C-Note" Franklin
Robert Knepper

Theodore "T-Bag" Bagwell
Amaury Nolasco

Fernando Sucre
Mark Feuerstein

Jacob Ness
Mark Feuerstein

Jacob Anton Ness
Mark Feuerstein

Jacob Anton Ness
Augustus Prew

David "Whip" Martin
Marina Benedict

Emily "A&W" Blake
Steve Mouzakis

Van Gogh
Kunal Sharma

Sid al-Tunis
Waleed Zuaiter

Mohammed al-Tunis
Numan Acar

Abu Ramal
Fraser Aitcheson

Ramal's Thug
Mark Feuerstein

Jacob Ness

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Prison Break"

 Series in hetzelfde genre

Warrior - Actie
1

Warrior

Actie | 3 seizoen(en)  | 54 aflevering(en)
2019
Regie: Jonathan TropperMet: Andrew Koji, Olivia Cheng, Jason Tobin, Dianne Doan,...Het verhaal van Warrior draait om de jonge Ah Sahm. Hij emigreert in de negentiende eeuw van China naar het wereldberoemde Chinatown in San Francisco. De Chinees komt in Amerika aan tijdens een periode waarin flinke bendeoorlogen aan de gang zijn in San Francisco, de zogenaamde Tong Wars. De... Verder lezen...
NCIS: Los Angeles - Actie
4

NCIS: Los Angeles

Actie | 12 seizoen(en)  | 303 aflevering(en)
2009
Regie: Shane BrennanMet: LL Cool J, Chris O'Donnell, Linda Hunt,...In Los Angeles trekt de misdaad aan en wordt het Speciale Projecten team ingezet om de misdrijven te bestrijden en hiertegen op te treden. Hiervoor gaan de diverse speciaal agenten undercover, nemen een valse identiteit aan en zetten daarbij hun leven dagelijks op het spel, in de strijd tegen de... Verder lezen...
Archer - Actie
5

Archer

Actie | 14 seizoen(en)  | 216 aflevering(en)
2009
Regie: Adam ReedMet: H. Jon Benjamin, H. Jon Benjamin, Aisha Tyler,...Sterling Archer is 's werelds meest ontmoedigende spion. Hij werkt voor ISIS, een spion agentschap gerund door zijn moeder. Tussen het omgaan met zijn baas en zijn medewerkers - waarvan één zijn ex-vriendin is - lukt het Archer iedereen te ergeren of te verleiden die zijn pad kruist. Zijn capriolen... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: