Mogelijk laatste seizoen Grey's Anatomy - Actueel Cinema

   - 

De kans bestaat dat het huidige seizoen van Grey's Anatomy mogelijks het laatste seizoen zal zijn. Ellen Pompeo, een van de hoofdrolspeelsters, vermoedt dat er geen achttiende seizoen zal komen. "We weten nog niet wanneer de show gaat eindigen. Maar de waarheid is dat het dit seizoen kan zijn", zegt de actrice tegen People. 

De bedenkster van de serie, Shonda Rhimes, zei eerder samen met zender ABC dat Grey's Anatomy zal eindigen van zodra Ellen zal stoppen. "Ik denk goed na over deze beslissing. Er werken veel mensen voor ons en we hebben een groot platform waar ik erg dankbaar voor ben", aldus de actrice. "Ik kijk gewoon naar wat we creatief kunnen doen."

Vanaf twaalf november kunnen kijklustigen het zeventiende seizoen bekijken. De coronacrisis vormt een van de onderwerpen in het laatste seizoen. "Ik ben heel, heel, heel enthousiast over dit seizoen. Het is waarschijnlijk een van onze beste seizoenen ooit. Ik weet dat het gek is om te zeggen, maar het is echt waar." (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de film

Grey's Anatomy - Drama
1

Grey's Anatomy

Drama | 20 seizoen(en)  | 543 aflevering(en)
2005
Regie: Shonda RhimesMet: Ellen Pompeo, Ellen Pompeo, Justin Chambers,...Grey's Anatomy is een Amerikaanse ziekenhuisserie van de zender ABC. Het debuteerde op ABC als een vervanging voor Boston Legal tijdens het middenseizoen op 27 maart 2005 met de aflevering A Hard Day's Night. Niet lang daarna bleek het een enorm succes te zijn. Het verhaal gaat over Meredith Grey,... Verder lezen...

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: