Sofia Vergara is de beste betaalde actrice ter wereld (dankzij corona) - Actueel Cinema

   - 

Sofia Vergara zal in 2020 liefst 43 miljoen euro verdienen. Dat maakt haar de best betaalde actrice wereldwijd, zo berekende Forbes. Dat heeft ze vooral te danken aan haar rol in de hitshow 'Modern Family'. 

Per aflevering van die serie krijgt ze 500.000 dollar (zo'n 425.000 euro). Daarnaast zetelt de 48-jarige Colombiaans-Amerikaanse tv-actrice in de jury van 'America's Got Talent', wat haar per seizoen 10 miljoen dollar oplevert. Normaal gezien figureren filmsterren aan de top van de jaarlijkse lijst van Forbes, maar daar heeft corona een stokje voor gestoken.

Door de pandemie zijn talloze grote filmprojecten, die hun inkomsten vooral uit bioscoopbezoekers halen, uitgesteld. Bij de mannen staat Dwayne 'The Rock' Johnson bovenaan de lijst. Hij zal dit jaar bijna 75 miljoen euro op zijn rekening mogen bijschrijven. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

Grey's Anatomy - Drama
3

Grey's Anatomy

Drama | 20 seizoen(en)  | 461 aflevering(en)
2005
Regie: Shonda RhimesMet: Ellen Pompeo, Ellen Pompeo, Justin Chambers,...Grey's Anatomy is een Amerikaanse ziekenhuisserie van de zender ABC. Het debuteerde op ABC als een vervanging voor Boston Legal tijdens het middenseizoen op 27 maart 2005 met de aflevering A Hard Day's Night. Niet lang daarna bleek het een enorm succes te zijn. Het verhaal gaat over Meredith Grey,... Verder lezen...

 Al het nieuws cinema


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: