David Schwimmer onthult plannen om 'Friends'-reünie in quarantaine te filmen - Actueel Cinema

   - 

De "Intelligence" acteur, die Ross speelde in de hit '90s sitcom, onthulde in 'The Tonight Show' dat voorzichtige plannen zijn gemaakt om de langverwachte special in quarantaine te filmen. 

De volledige cast van 'Friends' - met Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perenwijn en Matte LeBlanc - had plannen om in maart te beginnen filmen, maar door de coronapandemie eindigde de productie van alle film en TV-projecten. "Het zou normaal gezien midden augustus moeten gebeuren", zei Schwimmer tegen gastheer Jimmy Fallon. "Maar eerlijk gezegd, we gaan nog een week of twee wachten tot we allemaal vinden dat het veilig genoeg is om te doen. En zo niet, dan wachten we wel tot het wel veilig is." Schwimmer voegde eraan toe dat hij en zijn castgenoten de special "graag willen filmen". Het concept zou een ongepland gesprek zijn tussen de zes vrienden, in de originele studio in Burbank waar de hitserie werd opgenomen.

De special had normaal gezien moeten uitkomen in mei, bij de lancering van het streamingplatform HBO Max, dat de begeerde serie volledig aanbiedt. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: