Jodie Whittaker is ook volgend seizoen The Doctor in 'Doctor Who' - Actueel Cinema

   - 

Jodie Whittaker heeft bevestigd dat ze ook volgend seizoen te zien zal zijn als protagoniste in 'Doctor Who'. Dat deed de Britse actrice in een interview met Entertainment Weekly. Het wordt het derde seizoen waarin Whittaker de tijdreizende Time Lord speelt in de iconische BBC-reeks. 

De BBC-serie liep oorspronkelijk van 1963 tot 1989, waarin acht Doctors de revue passeerden. Sinds 2005 is een reboot op het scherm te zien. 'Doctor Who' is daarmee één van de oudste en langstlopende televisieseries op de planeet, en al zeker in het fictiegenre. Tot dusver zijn dertien personen in de huid van de Doctor gekropen.

In 2017 gaf Peter Capaldi de fakkel door aan Whittaker, die zo de allereerste vrouwelijke Doctor werd. Aangezien er geen tijdslimiet staat op de duur van zo'n acteerperiode als hoofdrolspeler in 'Doctor Who' is het onduidelijk hoelang Whittaker nog als Time Lord te zien zal zijn. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: