"The Simpsons" hebben "geen plannen om te stoppen" - Actueel Cinema

   - 

Gisteren beweerde "The Simpsons"-componist Danny Elfman dat "The Simpsons" geen lang leven meer was beschoren. Klopt niet, zegt showrunner Al Jean nu. "Er zijn geen plannen om te stoppen", verklaart hij. 

"The Simpsons" is momenteel toe aan zijn 31ste seizoen en volgens componist Danny Elfman zou dat ook wel eens het laatste kunnen zijn. "Voor zover ik heb gehoord, loopt de serie ten einde. Ik weet het niet 100% zeker, maar ik heb gehoord dat dit het laatste seizoen zal zijn", vertelde hij aan de website JOE.

Al Jean, sinds 2001 de vaste showrunner van de populaire serie, was er als de kippen bij om het gerucht de kop in te drukken. "We beginnen volgend jaar met seizoen 32 en er zijn geen plannen om daarna te stoppen", verklaarde hij aan de Britse website Metro. Elfman gaf voorts nog mee dat hij verrast was dat de serie al zo lang mee gaat. "Ik schreef dit gek deuntje en ik dacht dat niemand het ooit zou horen, want ik vermoedde dat de show kansloos was van bij de start." (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: