'Family Guy'-producer maakt Instagram-parodie over Britse royals - Actueel Cinema

   - 

'Family Guy'-producer Gary Janetti heeft via Instagram een zelfgemaakte parodie gedeeld op de intro van de HBO-serie 'Succession'. In zijn Instagram-video steekt hij de draak met de Britse koninklijke familie. 

'Succession' is nog niet (officieel) te zien in Europa, maar kent al enige populariteit in de Verenigde Staten. De serie draait rond de lotgevallen van een familie die eigenaar is van het wereldwijde mediaconglomeraat Waystar Royco. De kinderen van patriarch Logan Roy strijden elk om de macht binnen het bedrijf. De serie ging in juni vorig jaar in première op de Amerikaanse betaalzender HBO en werd onder meer bekroond met een BAFTA in de categorie Beste internationale televisieserie.

In de parodie op Instagram heeft Janetti de soundtrack van 'Succession' gemengd met luchtbeelden van Londen en beelden van de Britse koninklijke familie. Het is niet de eerste keer dat de 'Family Guy'-producer de Britse royals op de hak neemt. Vorig jaar maakte hij een virale meme over prins George, waarin hij de derde opvolger van de Britse troon autoritaire trekjes toedicht. "De video's die ik op mijn Instagram-pagina plaats, kan je beschouwen als een soort van televisieserie", vertelt Janetti aan The Hollywood Reporter. "Er zit een verhaallijn in de filmpjes en er zijn ook video's die op zichzelf staan. Ik speel graag met dit medium." Wie nieuwsgierig is, kan de video bekijken op de Instagram-pagina 'garyjanetti'. (Belga / Belga)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une publication partagée par Gary Janetti (@garyjanetti) le

 

 Meningen

 Meer info over de film

Succession - Drama
1

Succession

Drama | 3 seizoen(en)  | 36 aflevering(en)
2018
Regie: Jesse ArmstrongMet: Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook,...De familie Roy, bestaande uit vader Logan (Brian Cox) en zijn vier kinderen, beheert een van de grootste media en entertainment bedrijven ter wereld: Waystar Royco. Als 80-jarige begint vader Logan fouten te maken. De mediamagnaat zal plaats moeten maken voor een opvolger. Maar wie? En ziet hij dat... Verder lezen...

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: