Canvast verwerft uitzendrechten internationaal geprezen miniserie "Chernobyl" - Actueel Cinema

   - 

Goed nieuws voor de Vlaamse televisiekijker. Canvas heeft de uitzendrechten verworven op de internationaal geprezen miniserie "Chernobyl". Vanaf april 2020 valt de serie op de buis te zien. 

De ophefmakende vijfdelige HBO-reeks "Chernobyl" scheert momenteel hoge toppen. Op de toonaangevende Internet Movie Database prijkt de serie zelfs helemaal bovenaan met een verbluffende score van 9,7 op 10. Netmanager Olivier Goris blinkt dan ook van trots dat Canvas de uitzendrechten heeft kunnen bemachtigen. "De allerbeste documentaires en series van vandaag, absolute topkwaliteit en belangrijke verhalen die er echt toe doen, dát wil Canvas brengen. Ik ben dan ook super blij dat we na Leaving Neverland, Big Little Lies, My Brilliant Friend en The Handmaid's Tale nu ook het indrukwekkende Chernobyl kunnen aanbieden op Canvas. Het is absoluut de meest beklijvende, de meest bejubelde televisiereeks van het moment."

Voor de nieuwsgierigen is het wel nog even geduld oefenen, want de serie komt pas vanaf april 2020 op de buis. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de films

Chernobyl - Drama
2

Chernobyl

Drama | 1 seizoen(en)  | 26 aflevering(en)
2019
Regie: Craig MazinMet: Jared Harris, Stellan Skarsgård, Emily Watson,...Op 26 april 1986 onstaat in de kerncentrale van Tsjernobyl in de Oekraïne, de Sovjet-Unie, een enorme explosie die radioactief materiaal vrijlaat in Wit-Rusland, Rusland en Oekraïne en tot in Scandinavië en West-Europa.
Big Little Lies - Drama
3

Big Little Lies

Drama | 2 seizoen(en)  | 24 aflevering(en)
2017
Regie: David E. KelleyMet: Nicole Kidman, Reese Witherspoon,...Op de pittoreske basisschool Pirriwee Public eindigt het jaarlijkse ouderfeest in een chaos. Met gillende sirenes. Schreeuwende mensen. Een verbijsterde schooldirecteur. En een van de ouders: dood. Is er sprake van moord, een tragisch ongeluk of van een vreselijk ontspoorde ruzie? Wat de ouders... Verder lezen...

 Al het nieuws cinema


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: