'Peaky Blinders'-ster solliciteert naar hoofdrol in sequel op 'A Quiet Place' - Actueel Cinema

   - 

De Ierse acteur Cillian Murphy is kandidaat voor een hoofdrol in de sequel op 'A Quiet Place', de thriller van John Krasinski die vorig jaar wereldwijd furore maakte in de bioscoopzalen. Dat bericht entertainmentsite Variety. Murphy verwierf faam met zijn hoofdrol van Thomas Shelby in de gelauwerde Britse dramaserie 'Peaky Blinders'. 

Als Murphy zijn handtekening zet, belandt hij in een cast met onder anderen Emily Blunt (de vrouw van Krasinski, nvdr.), Millicent Simmonds en Noah Jupe. Die twee laatsten vertolkten de kinderen van het koppel Blunt/Krasinski in 'A Quiet Place'. 'A Quiet Place' groeide vorig jaar uit tot een kassucces en klokte af op 340 miljoen dollar (302,5 miljoen euro) aan de wereldwijde box office. De film won meerdere prijzen, waaronder de Screen Actors Guild Award voor de bijrol van Blunt en de Critics' Choice Movie Award in de categorie beste sciencefiction-/horrorfilm. Het geluid werd genomineerd voor een Oscar.

Door het succes stond een sequel in de sterren geschreven. Filmstudio Paramount bevestigde de plannen en plande de release in op 15 mei 2020. Krasinski zal zeker betrokken worden bij de productie van de sequel, maar zal hoogstwaarschijnlijk achter de camera blijven staan en dus geen hoofdrol vertolken - in tegenstelling tot het origineel, waarin hij het personage Lee Abbott neerzette, een huisvader die zijn gezin koste wat kost tracht te beschermen tegen geluidsgevoelige buitenaardse wezens. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Meer info over de film

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
A Quiet Place

A Quiet Place

Horror  Regie: John Krasinski Met: Emily Blunt, John Krasinski, Noah Jupe,... In een wereld waar niet mag gesproken worden op gevaar van je leven is de spanning te snijden... In de thriller A QUIET PLACE probeert een familie te overleven in stilte... Ze worden namelijk bedreigd door mysterieuze wezens die alleen toeslaan op geluid... Als ze je horen, jagen ze op je....

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: