Modern Love

(0 stemmen)
Modern Love
Season 2 Seizoen 1

 Infos

Engelse titel : Modern Love
Geregisseerd door : John Carney
In de zalen vanaf: 18 oktober 2019
Speelduur: 31 minuten
Genre: Komedie
Land : US (2019)

 VOD

Bekijk Modern Love via video on demand/streaming.

 Synopsis

Een onwaarschijnlijke vriendschap. Een verloren liefde die weer opduikt. Een huwelijk dat zijn keerpunt bereikt. Een date die mogelijk geen date geweest is. Een onconventioneel nieuw gezin. Dit zijn unieke verhalen over de hoogte- en dieptepunten van liefde, stuk voor stuk geïnspireerd door waargebeurde persoonlijke verhalen uit de geliefde New York Times-column 'Modern Love'.

 2 Seizoenen

Season 2

1 afleveringen Een onwaarschijnlijke vriendschap. Een verloren liefde die weer opduikt. Een huwelijk dat zijn keerpunt bereikt. Een date die mogelijk geen date geweest is. Een onconventioneel nieuw gezin. Dit zijn unieke verhalen over de hoogte- en dieptepunten van liefde, stuk voor stuk geïnspireerd door waargebeurde persoonlijke verhalen uit de geliefde New York Times-column 'Modern Love'. Alle afleveringen weergeven 2

Seizoen 1 (2019)

10 afleveringen  | Uitzendingen : 18/10/2019 Een onwaarschijnlijke vriendschap. Een verloren liefde die weer opduikt. Een huwelijk dat zijn keerpunt bereikt. Een date die mogelijk geen date geweest is. Een onconventioneel nieuw gezin. Dit zijn unieke verhalen over de hoogte- en dieptepunten van liefde, stuk voor stuk geïnspireerd door waargebeurde persoonlijke verhalen uit de geliefde New York Times-column 'Modern Love'. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (10 afleveringen)
When the Doorman Is Your Main Man
afleveringen 1 : When the Doorman Is Your Main Man
"Wij hadden een normale, onbezongen vriendschap zoals die tussen alleenstaande vrouwen in New York en de portiers die voor hen zorgen als poortwachters, lijfwachten, vertrouwenspersonen en vaderfiguren."
When Cupid Is a Prying Journalist
afleveringen 2 : When Cupid Is a Prying Journalist
"Ik stelde één laatste vraag: 'Ben je ooit verliefd geweest?' Dat had niemand hem ooit in een interview gevraagd, zei hij. 'Ja,' antwoordde hij uiteindelijk. 'Maar dat besefte ik pas toen het te laat was.' Daarna vroeg hij me op mijn recorder uit te zetten. Ik drukte op 'stop'."
Take Me as I Am, Whoever I Am
afleveringen 3 : Take Me as I Am, Whoever I Am
"Mijn privéleven was een heel ander verhaal. In de liefde kun je je niet verstoppen: je moet iemand laten weten wie je bent, maar ik wist van het ene moment op het andere niet wie ik was."
Rallying to Keep the Game Alive
afleveringen 4 : Rallying to Keep the Game Alive
"We speelden een rally, niet vol adrenaline omdat we per se wilden winnen, maar met geduld en zelfbeheersing, omdat we niet wilden dat het ooit voorbij zou zijn: niet de jeugd van onze zoon en niet dit potje tennis. Nooit."
At the Hospital, an Interlude of Clarity
afleveringen 5 : At the Hospital, an Interlude of Clarity
At the Hospital, an Interlude of Clarity
afleveringen 5 : At the Hospital, an Interlude of Clarity
"Er is nooit een goed moment om van je bank in een martiniglas te vallen en een gevaarlijke hoeveelheid bloed te verliezen, maar midden in een veelbelovende date is wel een bijzonder slecht moment."
So He Looked Like Dad. It Was Just Dinner, Right?
afleveringen 6 : So He Looked Like Dad. It Was Just Dinner, Right?
"Hij was knap. Hij droeg grijze coltruien en rook naar aftershave met pepermunt en oude boeken. Hij was 55 en onlangs voor de tweede keer gescheiden. Hij was mijn vader. Maar niet echt mijn vader."
Hers Was a World of One
afleveringen 7 : Hers Was a World of One
"Er was geen garantie dat we via een open adoptie sneller een baby zouden krijgen. Ons bureau waarschuwde ons zelfs dat we als homostel misschien wel erg lang zouden moeten wachten."
The Race Grows Sweeter Near Its Final Lap
afleveringen 8 : The Race Grows Sweeter Near Its Final Lap
"Oude liefde is anders. Als zeventigers en tachtigers hadden we genoeg ups en downs in het leven meegemaakt om te weten wie we waren, en hadden we geleerd om water bij de wijn te doen. De finishlijn naderde."
The Race Grows Sweeter Near Its Final Lap
afleveringen 8 : The Race Grows Sweeter Near Its Final Lap

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Series in hetzelfde genre

Barry - Komedie
3

Barry

Komedie | 3 seizoen(en)  | 32 aflevering(en)
2018
Regie: Bill Hader & Alec BergMet: Bill Hader, Stephen Root, Henry Winkler,...Bill Hader schittert als Barry, een depressieve huursoldaat met lage huurprijs uit het Midwesten. Eenzaam en ontevreden in zijn leven, reist hij met tegenzin naar Los Angeles om een hit uit te voeren op een aspirant-acteur.
Sex Education - Komedie
4

Sex Education

Komedie | 4 seizoen(en)  | 44 aflevering(en)
2019
Regie: Laurie NunnMet: Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa,...Otis Milburn is een onervaren, sociaal ongemakkelijke middelbare schoolstudent die bij zijn moeder Jean, een sekstherapeut, woont. Omringd door handleidingen, video's en saaie open gesprekken over seks, is Otis een terughoudende deskundige op dit gebied. Wanneer zijn thuissituatie op school wordt... Verder lezen...
Miracle Workers - Komedie
5

Miracle Workers

Komedie | 4 seizoen(en)  | 46 aflevering(en)
2019
Regie: Simon RichMet: Steve Buscemi, Daniel Radcliffe,...A comedy set in the offices of Heaven Inc. When God plans to destroy the Earth, two low-level angels must convince their boss to save humanity. They bet him they can pull off their most impossible miracle yet: help two humans fall in love.
Parlement - Komedie
6

Parlement

Komedie | 3 seizoen(en)  | 36 aflevering(en)
2020
Regie: Noé DebréMet: Xavier Lacaille, Liz Kingsman, Philippe Duquesne,...Samy, a young parliamentary assistant, arrives in Brussels after the Brexit referendum. He is not fit for the job. Samy doesn't know much about European institutions and he hopes to get away with it thanks to his cleverness…

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: