Lucifer

(0 stemmen)
Lucifer
Seizoen 4 Seizoen 3 Seizoen 2 Seizoen 1

 Infos

Engelse titel : Lucifer
Geregisseerd door : Tom Kapinos
In de zalen vanaf: 25 januari 2016
Speelduur: 45 minuten
Genre: Thriller
Land : US (2016)

 VOD

Bekijk Lucifer via video on demand/streaming.

 Synopsis

Verveeld en ongelukkig als Heerser van de Hel verlaat Lucifer Morningstar zijn troon en vestigt zich in Los Angeles, waar hij een team vormt met LAPD agente Chloe Decker. Samen met haar zet hij zich in om criminelen op te pakken. Maar des te langer hij wegblijft uit de onderwereld, des te groter het gevaar wordt dat de grootste criminelen weten te ontkomen.

 4 Seizoenen

Seizoen 4 (2018)

2 afleveringen  | Uitzendingen : 28/05/2018 Verveeld en ongelukkig als Heerser van de Hel verlaat Lucifer Morningstar zijn troon en vestigt zich in Los Angeles, waar hij een team vormt met LAPD agente Chloe Decker. Samen met haar zet hij zich in om criminelen op te pakken. Maar des te langer hij wegblijft uit de onderwereld, des te groter het gevaar wordt dat de grootste criminelen weten te ontkomen. Alle afleveringen weergeven 4
Alle afleveringen weergeven 4 (2 afleveringen)
Aflevering 1
afleveringen 1 : Aflevering 1
Aflevering 2
afleveringen 2 : Aflevering 2

Seizoen 3 (2017)

28 afleveringen  | Uitzendingen : 10/02/2017 Verveeld en ongelukkig als Heerser van de Hel verlaat Lucifer Morningstar zijn troon en vestigt zich in Los Angeles, waar hij een team vormt met LAPD agente Chloe Decker. Samen met haar zet hij zich in om criminelen op te pakken. Maar des te langer hij wegblijft uit de onderwereld, des te groter het gevaar wordt dat de grootste criminelen weten te ontkomen. Alle afleveringen weergeven 3
Alle afleveringen weergeven 3 (28 afleveringen)
They're Back, Aren't They?
afleveringen 1 : They're Back, Aren't They?
Lucifer probeert te begrijpen wat er met hem is gebeurd. De nieuwe rechercheur Marcus Pierce heeft een bewogen start en staat niet op goede voet met zijn collega's.
The One with the Baby Carrot
afleveringen 2 : The One with the Baby Carrot
Als Lucifer en Chloe een nieuwe zaak onderzoeken, komt Pierce zijn verleden naar voren. Linda vreest dat haar lievelingspatiënt niet goed voor zichzelf zorgt.
Mr. & Mrs. Mazikeen Smith
afleveringen 3 : Mr. & Mrs. Mazikeen Smith
Als Maze vertrekt om er even uit te zijn, maakt Chloe zich zorgen dat een konkelende vreemdeling niet veel goeds in de zin heeft.
What Would Lucifer Do
afleveringen 4 : What Would Lucifer Do
Wanneer er iemand dood gevonden wordt, trekken Lucifer en Chloe eropuit om de moordenaar te vinden. Ondertussen moet Amenadiel zijn levensstijl aanpassen om Lucifer te helpen. Chloe twijfelt over de gevoelens die Lt. Pierce voor haar heeft.
Welcome Back, Charlotte Richards
afleveringen 5 : Welcome Back, Charlotte Richards
Tijdens het onderzoek naar de dood van een voedingsscheikundige komen Lucifer en Chloe iemand tegen uit hun verleden: advocate Charlotte Richards.
Vegas with Some Radish
afleveringen 6 : Vegas with Some Radish
Lucifer en Ella gaan naar Sin City om onderzoek te doen naar de verdwijning van een oude vriend. Thuis leven Chloe en Linda zich uit.
Off the Record
afleveringen 7 : Off the Record
Een journalist is uit op wraak wanneer hij ontdekt dat Lucifer met zijn vrouw naar bed is geweest. Het escaleert wanneer men erachter komt dat Linda de vrouw van de journalist is.
Chloe Does Lucifer
afleveringen 8 : Chloe Does Lucifer
Chloe gaat undercover om een moord te onderzoeken die verband houdt met een dating-app voor beroemde singles/ Lucifer staat haar op afstand bij.
The Sinnerman
afleveringen 9 : The Sinnerman
Lucifer maakt zich zorgen wanneer hij ontdekt dat de ontvangers van zijn gunsten dood aangetroffen worden. Hij gaat samen met Chloe op onderzoek uit. Uiteindelijk komen ze oog-in-oog te staan met de Sinnerman.
The Sin Bin
afleveringen 10 : The Sin Bin
Nu de Sinnerman opgepakt is, doet Lucifer er alles aan om zijn duivelse gezocht terug te krijgen. Trixie wordt geïntroduceerd aan Charlotte en twijfelt over de band die ze met haar vader heeft.
City of Angels?
afleveringen 11 : City of Angels?
Lucifer helpt Amenadiel om te gaan met de excentrieke aspecten van L.A., terwijl Chloe en Dan de moord op een MMA-vechter onderzoeken.
All About Her
afleveringen 12 : All About Her
Lt. Pierces ware identiteit wordt onthuld en Lucifer probeert zijn motieven te achterhalen. In een poging om Chloe's assistentie in een zaak te verkrijgen, moet Lucifer de moord op een surfer op zien te lossen. Ondertussen krijgt Amenadiel te maken met persoonlijke gezondheidskwesties.
Til Death Do Us Part
afleveringen 13 : Til Death Do Us Part
Een scheikundeleraar, die voorheen een drugskok was, wordt dood gevonden in Los Angeles. Lucifer en Pierce moeten undercover gaan om de moordenaar op te sporen.
My Brother's Keeper
afleveringen 14 : My Brother's Keeper
Chloe en Lucifers onderzoek naar de moord op een diamantdief wijst in de richting van één van Ella's broers. Ella moet noodgedwongen haar broers onschuld zien te bewijzen en vraagt hiervoor een onwaarschijnlijke bondgenoot.
High School Poppycock
afleveringen 15 : High School Poppycock
Een populaire schrijfster wordt dood aangetroffen en Lucifer en Chloe ontdekken dat haar boeken gebaseerd zijn op echte mensen uit haar verleden. Ze moeten haar middelbare schoolreünie infiltreren om de moordenaar op te sporen.
Infernal Guinea Pig
afleveringen 16 : Infernal Guinea Pig
Een moordonderzoek onthult de duistere kant van Hollywood. Chloe zet haar leven op het spel om een onschuldig slachtoffer te beschermen. Lucifer verzint een plan om Cain te helpen.
Aflevering 17
afleveringen 17 : Aflevering 17
Aflevering 18
afleveringen 18 : Aflevering 18
Aflevering 19
afleveringen 19 : Aflevering 19
Aflevering 20
afleveringen 20 : Aflevering 20
Aflevering 21
afleveringen 21 : Aflevering 21
Aflevering 22
afleveringen 22 : Aflevering 22
Episode 22
afleveringen 22
Aflevering 23
afleveringen 23 : Aflevering 23
Aflevering 24
afleveringen 24 : Aflevering 24
Aflevering 25
afleveringen 25 : Aflevering 25
Aflevering 25
afleveringen 25 : Aflevering 25
Aflevering 26
afleveringen 26 : Aflevering 26

Seizoen 2 (2016)

18 afleveringen  | Uitzendingen : 19/09/2016 Verveeld en ongelukkig als Heerser van de Hel verlaat Lucifer Morningstar zijn troon en vestigt zich in Los Angeles, waar hij een team vormt met LAPD agente Chloe Decker. Samen met haar zet hij zich in om criminelen op te pakken. Maar des te langer hij wegblijft uit de onderwereld, des te groter het gevaar wordt dat de grootste criminelen weten te ontkomen. Alle afleveringen weergeven 2
Alle afleveringen weergeven 2 (18 afleveringen)
Everything's Coming Up Lucifer
afleveringen 1 : Everything's Coming Up Lucifer
Een nieuwe moordzaak doet zich voor waar een Hollywood stand-in bij betrokken is - en Lucifer vermoedt dat zijn ontsnapte moeder erachter zit. Ondertussen demonstreert Amenadiel aan Chloe hoe Lucifer kogels kan weerstaan en vraagt Linda zich af of ze Lucifer wel helpt.
Liar, Liar, Slutty Dress on Fire
afleveringen 2 : Liar, Liar, Slutty Dress on Fire
Als Lucifers moeder in het lichaam van een vermoorde advocaat eindigt, moet Lucifer de moord oplossen en erachter komen of zijn moeder de waarheid spreekt. Ondertussen verontschuldigt Amenadiel zich bij Linda en ontdekt hij dat zijn verlies in krachten voortduurt.
Sin-Eater
afleveringen 3 : Sin-Eater
Lucifer en Chloe verrichten onderzoek inzake een moordenaar die geobsedeerd is met het bestraffen van zonden. Ondertussen reageert Chloe zich af op Dan en verbergt Amenadiel zijn verslechterende toestand voor Maze.
Lady Parts
afleveringen 4 : Lady Parts
Nadat twee jonge mensen uit L.A. vergiftigd worden aangetroffen, gaan Chloe en Lucifer op jacht naar de moordenaar. Ondertussen worstelt Charlotte met zich aanpassen aan haar huiselijke leven, terwijl Amenadiel moeite heeft met zijn afnemende engelkrachten.
Weaponizer
afleveringen 5 : Weaponizer
Lucifer en Chloe onderzoeken de moord op een actieheld, die met zijn eigen prijs is doodgeslagen. Ondertussen geeft de engel Uriel aan Lucifer 24 uur de tijd om Charlotte over te dragen.. of hij zal Chloe doden.
Monster
afleveringen 6 : Monster
Chloe werkt samen met Dan om een zaak omtrent een moorddadige scherpschutter op te lossen en Maze neemt Trixie mee op een trick-or-treattocht. Ondertussen proberen Lucifer en Amenadiel om te gaan met de dood van hun broer.
My Little Monkey
afleveringen 7 : My Little Monkey
Na tien jaar wordt de man die de vader van Chloe heeft vermoord vrijgelaten uit de gevangenis... en vervolgens neergeschoten. Wegens belangenverstrengeling krijgt Chloe de zaak niet, waardoor Dan de moord onderzoekt. Ondertussen probeert Maze een baan te vinden in de menselijke wereld.
Trip to Stabby Town
afleveringen 8 : Trip to Stabby Town
Lucifer ontdekt dat iemand Uriels graf heeft opgegraven en de 'Blade of Azrael' heeft meegenomen, waar diegene nu moorden mee pleegt. Terwijl Chloe de moorden onderzoekt, vraagt Lucifer Ella om een gunst in een poging het zwaard te lokaliseren.
Homewrecker
afleveringen 9 : Homewrecker
Na de moord op de eigenaar van het gebouw waar Lux onderdeel van is, gaan Lucifer en Chloe op onderzoek uit. Lucifer moet echter ook omgaan met het feit dat de nieuwe eigenaar hem eruit wil zetten en de plaats wil slopen.
Quid Pro Ho
afleveringen 10 : Quid Pro Ho
Het proces tegen John Deckers moordenaar gaat van start en Charlotte is zijn advocaat. Ondertussen is Charlotte vastbesloten ervoor te zorgen dat Lucifer de Aarde verlaat, door Chloe tegen hem te keren.
Stewardess Interruptus
afleveringen 11 : Stewardess Interruptus
Spanningen tussen Chloe en Lucifer bemoeilijken het onderzoek van twee moordzaken, die toevallig oude vlammen van Lucifer zijn. Omdat de enige connectie lijkt te zijn dat ze beiden Lucifer kenden, worden er interviews afgenomen met zijn recente minnaressen.
Love Handles
afleveringen 12 : Love Handles
Lucifer en Chloe onderzoeken een mysterieuze en gemaskerde moordenaar die studenten vergiftigt. Ondertussen brengt Charlotte een bezoekje aan Linda voor advies over een gevoelig onderwerp.
A Good Day to Die
afleveringen 13 : A Good Day to Die
Lucifer moet het tegengif vinden voor het gif van de professor voordat Chloe eraan onderdoor gaat. Hij reist naar de hel om de ziel van de professor te vinden en hem te overtuigen het tegengif te geven. Ondertussen reist moeder ook naar de hel om Lucifer terug te krijgen.
Candy Morningstar
afleveringen 14 : Candy Morningstar
Lucifer keert terug naar Los Angeles samen met een erotische danseres als vrouw en Chloe is hier niet blij mee. Hij staat erop haar te helpen bij haar nieuwe zaak maar zij heeft hier geen interesse in. Charlotte wil via de nieuwe vrouw van Lucifer achter diens plannen komen.
Deceptive Little Parasite
afleveringen 15 : Deceptive Little Parasite
Lucifer probeert zijn emoties onder controle te houden wanneer hij erachter komt dat het zwaard de enige manier is om zijn familie thuis te laten komen. Een therapeut en belangrijke spil van een prestigieuze privéschool wordt ondertussen dood aangetroffen.
God Johnson
afleveringen 16 : God Johnson
Wanneer een gruwelijk moord plaatsvindt in een inrichting voor geestelijk gestoorden, noemt de hoofdverdachte zichzelf God. Lucifer moet op zoek naar de echte moordenaar.
Sympathy For The Goddess
afleveringen 17 : Sympathy For The Goddess
Charlotte helpt Lucifer en Chloe bij hun zoektocht naar wie de man vermoordde die het laatste puzzelstukje tot de vindplaats van het vlammende zwaard had.
The Good, The Bad And The Crispy
afleveringen 18 : The Good, The Bad And The Crispy
Charlotte verbrandt per ongeluk een man die hieraan overlijd. Lucifer probeert Chloe ervan te weerhouden erachter te komen wat er gebeurd is. Hij geeft Maze de leiding om Charlotte en Amenadiel te vinden, maar de twee zijn nergens meer te vinden. Lucifer moet ondertussen iets doen aan zijn moeder.

Seizoen 1 (2016)

13 afleveringen  | Uitzendingen : 25/01/2016 Verveeld en ongelukkig als Heerser van de Hel verlaat Lucifer Morningstar zijn troon en vestigt zich in Los Angeles, waar hij een team vormt met LAPD agente Chloe Decker. Samen met haar zet hij zich in om criminelen op te pakken. Maar des te langer hij wegblijft uit de onderwereld, des te groter het gevaar wordt dat de grootste criminelen weten te ontkomen. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (13 afleveringen)
Pilot
afleveringen 1 : Pilot
Satan heeft tijdelijk de hel verlaten om na te denken over zijn rol. Terwijl hij "op vakantie" is in Los Angeles zorgt een samenloop van omstandigheden ervoor dat hij in aanraking komt met een LAPD rechercheur die vreemd genoeg resistent blijkt te zijn tegen zijn buitenaardse charme. Ondertussen zijn anderen niet blij dat hij afwijkt van zijn dagelijkse bezigheden.
Lucifer, Stay. Good Devil.
afleveringen 2 : Lucifer, Stay. Good Devil.
Als de zoon van een filmster na een achtervolging door de paparazzi de dood treft, werpt Chloe een diepere blik op het ongeval met een beetje hulp van Lucifer. Ondertussen blijven Maze en Amenadiel Lucifer aanmoedigen om terug naar de hel te gaan.
The Would-Be Prince of Darkness
afleveringen 3 : The Would-Be Prince of Darkness
Een talentvolle quarterback roept de hulp in van Lucifer als hij een lijk in zijn zwembad vind. Lucifer vraagt Chloe om mee te helpen bij het onderzoek die hen leidt naar de wereld van het grote geld in de sport.
Manly Whatnots
afleveringen 4 : Manly Whatnots
Lucifer is van mening dat hij Chloë moet verleiden om over zijn verliefdheid voor haar te komen. Ondertussen nemen ze een zaak aan over een vermist meisje en uit Amenadiel zijn bezorgdheid over Lucifer aan Maze.
Sweet Kicks
afleveringen 5 : Sweet Kicks
Nadat een jonge vrouw wordt vermoord tijdens een schietpartij bij een modeshow, begint Lucifer geïntrigeerd te raken door het gevaar van de situatie en smeekt hij Chloe om op de zaak gezet te worden. Ondertussen, als Maze toegeeft aan Amenadiel dat ze terug wil naar de hel, zet hij zijn zinnen op Dr. Linda.
Favorite Son
afleveringen 6 : Favorite Son
Lucifer laat Chloe in de steek wanneer hij verveeld raakt tijdens haar onderzoek naar een meedogenloze moord inzake een motorbende. Echter, wanneer hij er achter komt dat er iets gestolen is tijdens het misdrijf dat hem aan het hart gaat eist hij dat Chloe hem weer toelaat bij het onderzoek.
Wingman
afleveringen 7 : Wingman
In een poging de inhoud van een gestolen container te vinden, roept Lucifer de hulp in van een onwaarschijnlijke bondgenoot. Ondertussen duikt Chloe dieper in de Palmetto zaak waardoor ze een aanwijzing vindt die uiteindelijk de waarheid kan blootstellen.
Et Tu, Doctor?
afleveringen 8 : Et Tu, Doctor?
Als een therapeut wordt vermoord, roepen Lucifer en Chloe de hulp in van Dr. Linda om te kijken naar mogelijke verdachten. Ondertussen confronteert Malcolm Chloe over de avond dat hij werd neergeschoten en beleeft Lucifer zijn eerst jaloezie-aanval.
A Priest Walks into a Bar
afleveringen 9 : A Priest Walks into a Bar
Een priester roept de hulp van Lucifer in als hij denkt dat een ondergrondse drugsoperatie opgezet is in een jeugdcentrum in de buurt. Ondertussen probeert Malcolm een oogje te houden op Dan.
Pops
afleveringen 10 : Pops
Lucifer en Chloe zijn belast met het oplossen van de moord op een prominente restaurateur. Als ze zijn zoon ontmoeten vermoeden ze dat hij een rol heeft gespeeld bij zijn dood. Ondertussen keert Chloe's moeder terug naar huis wat voor de nodige onrust zorgt bij Chloe. Lucifer ontdekt dat zijn disfunctionele familie niet zo uniek is als hij dacht.
St. Lucifer
afleveringen 11 : St. Lucifer
Wanneer de filantroop Tim Dunlear dood wordt gevonden verkent Lucifer zijn goede kant door zich voor te doen als weldoener voor Tim's blitse liefdadigheidsinstelling in Los Angeles.
#TeamLucifer
afleveringen 12 : #TeamLucifer
Wanneer een vrouw dood wordt aangetroffen op de Hollywood Walk of Fame met haar lichaam in de vorm van een pentagram gedraaid leidt het onderzoek van Lucifer en zijn team naar een wereld van satanisten. Ze beseffen al snel dat het kwaad niet altijd leeft waar je het zou verwachten.
Take Me Back To Hell
afleveringen 13 : Take Me Back To Hell
Wanneer Lucifer beschuldigd wordt van een moord die hij niet gepleegd heeft, moeten Chloe en hij samenwerken om zijn naam te zuiveren. De enige manier is om zo snel mogelijk de identiteit van de ware moordenaar te achterhalen.

 Casting

Tom Ellis

Lucifer
Lauren German

Chloe Decker
Lesley-Ann Brandt

Mazikeen "Maze"
Rachael Harris

Linda Martin
Scarlett Estevez

Beatrice "Trixie" Espinoza
D.B. Woodside

Amenadiel
Kevin Alejandro

Dan Espinoza
Tom Welling

Marcus Pierce
Aimee Garcia

Ella Lopez
Tricia Helfer

Charlotte
Pej Vahdat

Josh Hamid
Michael Christian Alexander

Officer In Charge
Chris McKenna

Ben Rivers
Sina Amedson

JD Woodstock
Jackie Geary

Tiffany James
Edward Kerr

Don Zeikel
Rey Valentin

Jay Lopez
Kevin Christy

Bobby Lowe
Kevin Christy

Bobby Lowe
Camille Chen

Sheila Vestal
Lauren Lapkus

Bree Garland/Abel
Fiona Gubelmann

Kay/Maddie
Joshua Gomez

Neil Berger
Lidia Porto

Rosie Hernandez
Brandon Barash

Jeremy Bell
Eric Nenninger

Frederick Hoffman
Billy Malone

Vincent Walker
Victoria Gabrielle Platt

Dr. Valerie Haynes
Scott Rinker

Matt Kessman
Russell Wong

Vincent Green
Austin Basis

Todd Cornwell
Trevor Donovan

Max Evans
Julie Gonzalo

Jessica Johnson
Taylor Black

Misty Canyons
Kate Beahan

Justine Doble
Blake Shields

Liam Wade
McNally Sagal

Margo Channing
McNally Sagal

Margo Channing
Robert Curtis Brown

William Sterling
Greg Ellis

Myles Drunker
Doug Savant

Forest Clay
Colin Egglesfield

Ben Wheeler
Andy Cohen

Joey Pileggi
Fred Mancuso

Bounty #1
Gonzalo Menendez

John Barrow
Charlyne Yi

Ray-Ray / Azreal
Neil Gaiman

God (voice)
Sandra Lee Gimpel

Elderly Woman
John Billingsley

Alvin Kapitski
Justin Fernandez

Miguel Lopez

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Series in hetzelfde genre

Fargo - Thriller
1

Fargo

Thriller | 5 seizoen(en)  | 91 aflevering(en)
2014
Regie: Noah HawleyMet: Ewan McGregor, Michael Stuhlbarg, Shea Whigham,...In deze ijzingwekkende true-crime misdaadserie, een originele bewerking van de gelijknamige Oscar-winnende speelfilm uit 1996, staat een volledig nieuw verhaal centraal, met een nieuwe moordzaak en nieuwe personages die allen verankerd zijn in de typische humor, de moord en de karakteristieke... Verder lezen...
Chicago P.D. - Thriller
2

Chicago P.D.

Thriller | 11 seizoen(en)  | 240 aflevering(en)
2014
Regie: Dick WolfMet: Jason Beghe, Patrick John Flueger, Jesse Lee Soffer,...District 21 van de Chicago Police Department bestaat uit 2 verschillende groepen: de uniform agenten die op straat patrouilleren om de dagelijkse criminaliteit te bestrijden en de inlichtingen eenheid, het team dat de zware criminaliteit in de stad voor haar rekening neemt. Leider van de... Verder lezen...
Criminal Minds - Thriller
4

Criminal Minds

Thriller | 16 seizoen(en)  | 396 aflevering(en)
2005
Regie: Jeff DavisMet: Matthew Gray Gubler, Joe Mantegna, Paget Brewster,...Criminal Minds lost problemen op rond het land. Dit team van elite FBI profilers analyse de meeste verdraaide criminale gedachten. Ze anticiperen hier op en reageren voor de volgende aanval is gebeurt. David Rossi (Joe Mantegna) komt terug van zijn pension om de Behavioral Analysis Unit terug te... Verder lezen...
Élite - Thriller
7

Élite

Thriller | 5 seizoen(en)  | 54 aflevering(en)
2018
Regie: Carlos Caridad Montero, Darío Madrona, Miguel Herrán, María PedrazaMet: María Pedraza, María Pedraza, Itzan Escamilla,...Élite gaat over drie tieners die naar Las Encinas gestuurd worden. Deze school staat in Spanje bekend als de beste en meest exclusieve van het land. Drie tieners die naar Las Encinas komen behoren echter niet tot de absolute elite, maar voor hen zit er niets anders op, nadat hun lokale school is... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: