Lovesick

Van Tom Edge
(0 stemmen)
Lovesick
Seizoen 3 Seizoen 2 Seizoen 1

 Infos

Engelse titel : Lovesick
Geregisseerd door : Tom Edge
In de zalen vanaf: 10 februari 2014
Speelduur: 24 minuten
Genre: Komedie
Land : GB (2014)

 VOD

Bekijk Lovesick via video on demand/streaming.

 Synopsis

Tijdens zijn zoektocht naar de ware liefde vindt Dylan chlamydia. Samen met zijn vrienden Evie en Luke, brengt hij al zijn ex-partners op de hoogte en herbeleeft hij zijn romantische misstappen.

 3 Seizoenen

Seizoen 3 (2018)

8 afleveringen  | Uitzendingen : 01/01/2018 Tijdens zijn zoektocht naar de ware liefde vindt Dylan chlamydia. Samen met zijn vrienden Evie en Luke, brengt hij al zijn ex-partners op de hoogte en herbeleeft hij zijn romantische misstappen. Alle afleveringen weergeven 3
Alle afleveringen weergeven 3 (8 afleveringen)
Aflevering 1
afleveringen 1 : Aflevering 1
Aflevering 2
afleveringen 2 : Aflevering 2
Aflevering 3
afleveringen 3 : Aflevering 3
Aflevering 4
afleveringen 4 : Aflevering 4
Aflevering 5
afleveringen 5 : Aflevering 5
Aflevering 6
afleveringen 6 : Aflevering 6
Aflevering 7
afleveringen 7 : Aflevering 7
Aflevering 8
afleveringen 8 : Aflevering 8

Seizoen 2 (2016)

8 afleveringen  | Uitzendingen : 17/11/2016 Tijdens zijn zoektocht naar de ware liefde vindt Dylan chlamydia. Samen met zijn vrienden Evie en Luke, brengt hij al zijn ex-partners op de hoogte en herbeleeft hij zijn romantische misstappen. Alle afleveringen weergeven 2
Alle afleveringen weergeven 2 (8 afleveringen)
Frankie
afleveringen 1 : Frankie
Nadat Dylan zijn hart heeft uitgestort bij Evie, denkt hij terug aan een noodlottig weekend op het platteland met zijn vrienden en zijn vriendin Frankie.
Agata
afleveringen 2 : Agata
Dylan gaat uit met Abigail, de hotelmedewerker van Angus' bruiloft. Zes jaar geleden ontmoette hij Evie voor het eerst tijdens een feest.
Amy
afleveringen 3 : Amy
Angus' vrienden vinden dat hij weer moet gaan daten na zijn scheiding. Dylan hoort weer van Amy en denkt terug aan een pijnlijk avontuurtje.
Liv
afleveringen 4 : Liv
Dylan bekijkt samen met Abigail een appartement en Luke gaat op therapie. Drieënhalf jaar geleden hebben Angus en Helen zich verloofd en ze hebben constant ruzie.
Isabel
afleveringen 5 : Isabel
Bij een whiskeyproeverij denken Evie, Dylan en Luke terug aan een feestavond waarop ze dronken waren en alles anders liep dan gepland.
Emma
afleveringen 6 : Emma
Dylan ontmoet zijn ex-vriendin Emma weer. In een flashback hebben Evie en Dylan geen zin in Valentijnsdag, terwijl Luke een ex het hof maakt.
Jonesy
afleveringen 7 : Jonesy
Dylan legt contact met Jonesy, een vriendin die is vergeten dat ze met hem heeft geslapen. Drie maanden eerder wilden zijn vrienden hem opvrolijken met een avondje uit.
Abigail (Part 2)
afleveringen 8 : Abigail (Part 2)
De dag na het scheidingsfeest van Angus wil Abigail niet met Dylan praten. Hij, Luke en Evie proberen erachter te komen wat er afgelopen nacht is gebeurd.

Seizoen 1 (2014)

6 afleveringen  | Uitzendingen : 10/02/2014 Tijdens zijn zoektocht naar de ware liefde vindt Dylan chlamydia. Samen met zijn vrienden Evie en Luke, brengt hij al zijn ex-partners op de hoogte en herbeleeft hij zijn romantische misstappen. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (6 afleveringen)
Abigail
afleveringen 1 : Abigail
Dylan wil zijn ex-vriendinnen nog eens ontmoeten, maar Abigail had hij beter links laten liggen. Net als 3 jaar geleden eindigt dat in een nachtmerrie.
Anna
afleveringen 2 : Anna
Dylan bezoekt Anna en herinnert zich een slecht afgelopen dubbeldate met Luke. Luke wilde toen niet dat Anna's klasgenote Cleo zou ontdekken hoe oppervlakkig hij was.
Cressida
afleveringen 3 : Cressida
Dylan en Evie amuseren zich met Luke's verlanglijstje. Die haalt ondertussen alles uit de kast om zijn jeugdliefde te heroveren op een protserig feest.
Jane
afleveringen 4 : Jane
Drie jaar geleden eindigde een verjaardagsfeestje tussen Dylan en Evie niet zoals verwacht. Hij zoekt ondertussen opnieuw toenadering tot Abigail.
Bethany
afleveringen 5 : Bethany
Dylan herinnert zich een etentje met Bethany's overweldigende broer. Luke begrijpt ondertussen maar niet waarom zijn vrouwelijke collega's hem zo haten.
Phoebe
afleveringen 6 : Phoebe
Dylan ontdekt eindelijk waarom zijn ex-liefje Phoebe maar niet terugbelt, en Luke vindt dat Dylan dringend zijn liefde aan Evie moet verklaren.

 Casting

Johnny Flynn

Dylan Witter
Antonia Thomas

Evie Douglas
Daniel Ings

Luke Curran

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Series in hetzelfde genre

Barry - Komedie
3

Barry

Komedie | 3 seizoen(en)  | 32 aflevering(en)
2018
Regie: Bill Hader & Alec BergMet: Bill Hader, Stephen Root, Henry Winkler,...Bill Hader schittert als Barry, een depressieve huursoldaat met lage huurprijs uit het Midwesten. Eenzaam en ontevreden in zijn leven, reist hij met tegenzin naar Los Angeles om een hit uit te voeren op een aspirant-acteur.
Sex Education - Komedie
4

Sex Education

Komedie | 4 seizoen(en)  | 44 aflevering(en)
2019
Regie: Laurie NunnMet: Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa,...Otis Milburn is een onervaren, sociaal ongemakkelijke middelbare schoolstudent die bij zijn moeder Jean, een sekstherapeut, woont. Omringd door handleidingen, video's en saaie open gesprekken over seks, is Otis een terughoudende deskundige op dit gebied. Wanneer zijn thuissituatie op school wordt... Verder lezen...
Miracle Workers - Komedie
5

Miracle Workers

Komedie | 4 seizoen(en)  | 46 aflevering(en)
2019
Regie: Simon RichMet: Steve Buscemi, Daniel Radcliffe,...A comedy set in the offices of Heaven Inc. When God plans to destroy the Earth, two low-level angels must convince their boss to save humanity. They bet him they can pull off their most impossible miracle yet: help two humans fall in love.
Parlement - Komedie
6

Parlement

Komedie | 3 seizoen(en)  | 36 aflevering(en)
2020
Regie: Noé DebréMet: Xavier Lacaille, Liz Kingsman, Philippe Duquesne,...Samy, a young parliamentary assistant, arrives in Brussels after the Brexit referendum. He is not fit for the job. Samy doesn't know much about European institutions and he hopes to get away with it thanks to his cleverness…

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: