Designated Survivor

(0 stemmen)
Designated Survivor
Seizoen 3 Seizoen 2 Seizoen 1

 Infos

Engelse titel : Designated Survivor
Geregisseerd door : David Guggenheim
In de zalen vanaf: 21 september 2016
Speelduur: 42 minuten
Genre: Drama
Land : US (2016)

 VOD

Bekijk Designated Survivor via video on demand/streaming.

 Synopsis

Tijdens de State of the Union komen de president en alle kabinetsleden om, op de Minister van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling Tom Kirkman na, die is aangewezen als designated survivor (aangewezen overlevende). Deze designated survivor is aangesteld om bij gebeurtenissen waarbij president, vice-president en kabinet samen aanwezig zijn, fysiek ergens anders te zijn zodat nooit de gehele presidentiële lijn van opvolging weggevaagd kan worden. Kirkman wordt snel ingezworen als president, maar de aanval op de State of the Union is slechts het begin van een serie gebeurtenissen.

 3 Seizoenen

Seizoen 3 (2019)

12 afleveringen  | Uitzendingen : 06/07/2019 Tijdens de State of the Union komen de president en alle kabinetsleden om, op de Minister van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling Tom Kirkman na, die is aangewezen als designated survivor (aangewezen overlevende). Deze designated survivor is aangesteld om bij gebeurtenissen waarbij president, vice-president en kabinet samen aanwezig zijn, fysiek ergens anders te zijn zodat nooit de gehele presidentiële lijn van opvolging weggevaagd kan worden. Kirkman wordt snel ingezworen als president, maar de aanval op de State of the Union is slechts het begin van een serie gebeurtenissen. Alle afleveringen weergeven 3
Alle afleveringen weergeven 3 (12 afleveringen)
afleveringen 1 : Aflevering 1
Aflevering 2
afleveringen 2 : Aflevering 2
Aflevering 3
afleveringen 3 : Aflevering 3
Episode 3
afleveringen 3
Aflevering 4
afleveringen 4 : Aflevering 4
Aflevering 5
afleveringen 5 : Aflevering 5
Aflevering 6
afleveringen 6 : Aflevering 6
Episode 6
afleveringen 6
Aflevering 7
afleveringen 7 : Aflevering 7
Aflevering 8
afleveringen 8 : Aflevering 8
Aflevering 9
afleveringen 9 : Aflevering 9
Aflevering 10
afleveringen 10 : Aflevering 10

Seizoen 2 (2017)

23 afleveringen  | Uitzendingen : 27/09/2017 Tijdens de State of the Union komen de president en alle kabinetsleden om, op de Minister van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling Tom Kirkman na, die is aangewezen als designated survivor (aangewezen overlevende). Deze designated survivor is aangesteld om bij gebeurtenissen waarbij president, vice-president en kabinet samen aanwezig zijn, fysiek ergens anders te zijn zodat nooit de gehele presidentiële lijn van opvolging weggevaagd kan worden. Kirkman wordt snel ingezworen als president, maar de aanval op de State of the Union is slechts het begin van een serie gebeurtenissen. Alle afleveringen weergeven 2
Alle afleveringen weergeven 2 (23 afleveringen)
One Year In
afleveringen 1 : One Year In
Door een gekaapt vliegtuig staat Kirkman voor een grote crisis. Een Witte Huis-adviseur zorgt voor opschudding. Wells volgt Lloyd overal met een nieuwe bondgenoot.
Sting of the Tail
afleveringen 2 : Sting of the Tail
Agent Wells komt eindelijk dichter bij Patrick Lloyd, maar wanneer de president besluit om actie te ondernemen tijdens het diner van het Witte Huis Correspondenten, dreigen leden van de Veiligheidsraad hun plannen te laten ontsporen.
Outbreak
afleveringen 3 : Outbreak
President Kirkman wordt geconfronteerd met een virale pandemie. Agent Wells en MI6 Agent Damian Rennett ontdekken bewijs dat de levens van leden van de eerste familie voor altijd zou kunnen veranderen.
Equilibrium
afleveringen 4 : Equilibrium
Een dodelijk incident bij de grens tussen de VS en Maxico zet het vastgelopen handelsoverleg op zijn kop. De presidentsvrouw krijgt vragen over een dreigend schandaal.
Suckers
afleveringen 5 : Suckers
Kirkman ziet het publieke vertrouwen sterk dalen na een ongelukkige, opruiende opmerking. Wells en Rennett onderzoeken de moord op een Britse politicus.
Two Ships
afleveringen 6 : Two Ships
Wanneer een Amerikaans marineschip met geheime informatie in het gebied van de vijand strandt, moet President Kirkman onderhandelen voor de vrijheid van de bemanning. De technologie aan boord kan in de verkeerde handen de nationale veiligheid enorm in gevaar brengen.
Family Ties
afleveringen 7 : Family Ties
Wanneer een Turkse activist protesten aanwakkert in de VS, eist de Turkse president zijn uitlevering. Ondertussen staat het gezin onbewust in het middelpunt van een gevecht dat de toekomst van Leo in gevaar kan brengen.
Home
afleveringen 8 : Home
Op een geheime reis naar Afghanistan onderhandelt Kirkman met invloedrijke krijgsheren en komt Wells onder vuur te liggen. In de VS krijgt Seth juridische problemen.
Three-Letter Day
afleveringen 9 : Three-Letter Day
Na door duizenden brieven heen gebladerd te hebben, heeft het Witte Huis de keuze laten vallen op drie verzoekjes. Emily, Seth, Aaron, Llyor en Kendra helpen bij het vinden van antwoorden.
Line of Fire
afleveringen 10 : Line of Fire
Het is kerstmis en President Kirkman wordt attent gemaakt op een groep religieuze extremisten, die weigeren te evacueren wanneer er een grote bosbrand uitbreekt. Emily en Aaron worden eropaf gestuurd om de situatie onder controle te krijgen. Kirkman moet snel handelen om meerdere levens te redden.
Grief
afleveringen 11 : Grief
Het is tien weken geleden sinds Alex omkwam in een auto-ongeluk. Het team van President Kirkman dwingt hem professionele hulp te zoeken om zijn verlies te verwerken. Hij komt hierdoor terecht bij Dokter Adam Louden.
The Final Frontier
afleveringen 12 : The Final Frontier
Een raket, die water naar gestrande astronauten in de ruimte moet brengen, wordt gehackt. President Kirkman moet met Rusland samenwerken en vraagt hierbij de hulp van Dokter Andrea Frost.
Original Sin
afleveringen 13 : Original Sin
Wanneer een video van de president die de gevangenis bezoekt naar de media lekt, werkt zijn team aan het minimaliseren van de gevolgen; terwijl een verassing van het Witte Huis een diepere band met de president heeft dan iemand zich voor het eerst realiseert.
In the Dark
afleveringen 14 : In the Dark
Een stroomstoring dreigt de overheid plat te gooien en veroorzaakt chaos in de straten van Washington D.C. President Kirkman sluit een verbond met burgemeester Ellenor Darby, maar deze samenwerking eindigt daar niet.
Summit
afleveringen 15 : Summit
De spanning tussen Oost en West Hanchu escaleert. President Kirkman reist naar Camp David om te bemiddelen tussen de leiders van deze landen. In Washington D.C. denken Seth en Emily na over hun relatie en hoe ze verder moeten als koppel.
Fallout
afleveringen 16 : Fallout
President Kirkman en zijn team hebben aanwijzingen dat er een bom op Amerikaanse grond bevindt. De president is hierdoor genoodzaakt om drastische maatregelen te nemen. Hij moet de bom zien te vinden en deze onschadelijk maken, voordat er slachtoffers vallen.
Overkill
afleveringen 17 : Overkill
Na de dodelijke bomaanslag in een metrostation verklaart President Kirkman de oorlog aan Kunami. FBI Agent Hannah Wells ontdekt dat de leider van het land iets achter houdt.
Kirkman Agonistes
afleveringen 18 : Kirkman Agonistes
Gelekte opnamen van therapiesessies leiden tot een constitutionele crisis die Kirkman en het Witte Huis overweldigt. Wells, Rennett en Chuck zijn de hackers op het spoor.
Capacity
afleveringen 19 : Capacity
Advocaat Ethan West doet een beroep op President Kirkmans belangrijkste adviseurs en medewerkers. Het onderzoek gaat officieel van start.
Capacity
afleveringen 19 : Capacity
Bad Reception
afleveringen 20 : Bad Reception
President Kirkman onderhandelt met een buitenlandse overheid over het vrijlaten van een Amerikaanse gevangene. Advocaat Ethan West gaat verder met zijn onderzoek.
Target
afleveringen 21 : Target
Beide Partijen proberen bij Kirkman in de gunst te staan. Kendra komt onder vuur te liggen door een oude zaak. West onderzoekt Moss, die een gewaagde aankondiging doet.
Run
afleveringen 22 : Run
Kirkman probeert de verwarring rond de hacker en het onderzoek op te lossen. Een natuurramp bedreigt de levens van twee medewerkers van het Witte Huis. Kirkmans bondgenoten zijn verrast wanneer de president een aankondiging doet.

Seizoen 1 (2016)

25 afleveringen  | Uitzendingen : 21/09/2016 Tijdens de State of the Union komen de president en alle kabinetsleden om, op de Minister van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling Tom Kirkman na, die is aangewezen als designated survivor (aangewezen overlevende). Deze designated survivor is aangesteld om bij gebeurtenissen waarbij president, vice-president en kabinet samen aanwezig zijn, fysiek ergens anders te zijn zodat nooit de gehele presidentiële lijn van opvolging weggevaagd kan worden. Kirkman wordt snel ingezworen als president, maar de aanval op de State of the Union is slechts het begin van een serie gebeurtenissen. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (25 afleveringen)
Pilot
afleveringen 1 : Pilot
Tom Kirkman, minister van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling, wordt plotseling benoemd tot president van de Verenigde Staten na een catastrofistisch aanval op de US Capitol tijdens de State of the Union.
The First Day
afleveringen 2 : The First Day
Uren na de aanval op het Capitool, neemt President Kirkman zijn rol op zich als Opperbevelhebber, middenin de chaos en verwarring. Geconfronteerd met gevaarlijke nieuwe uitdagingen en tegenstanders, worstelt President Kirman om het ??land bij elkaar te houden, dat op het randje van uit elkaar vallen staat.
The Confession
afleveringen 3 : The Confession
President Kirkman en zijn medewerkers ontdekken een high-level beveiligingslek in het Witte Huis net op het moment dat hij op het punt staat om zijn eerste televisie-interview te geven. Ondertussen blijft de FBI zoeken naar de daders van het bombardement op het Capitool. Agent Hannah Wells heeft zo haar eigen theorieën over wie er werkelijk achter de aanval zit.
The Enemy
afleveringen 4 : The Enemy
President Kirkman krijgt te horen wie er achter de aanval zit en moet nu niet alleen worstelen met het vooruitzicht van oorlog maar ook met binnenlandse problemen. Kirkman luistert Emily af om de binnenlandse situatie te volgen.
The Mission
afleveringen 5 : The Mission
Realiserend dat zijn diplomatieke pogingen met Algerije hebben gefaald, maakt President Kirkman de moeilijke beslissing om de Navy SEALs op een missie te sturen. Terwijl het onderzoek naar het bombardement van het Capitool doorgaat, stuit Agent Hannah Wells op meer geheimen dan antwoorden.
The Interrogation
afleveringen 6 : The Interrogation
Wanneer er schoten klinken tijdens een top van gouverneurs in het Witte Huis, brengt dit de plannen van president Kirkman, om verkiezing te houden voor een nieuwe Congres, in de war.
The Traitor
afleveringen 7 : The Traitor
Wanneer een Amerikaanse atletiekcoach naar Rusland vertrekt, raakt president Kirkman verwikkelt in een uitwisselingsverzoek van een gijzelaar tussen de CIA en de Russische regering. Ondertussen brengt het onderzoek van agent Hannah Wells en adjunct-directeur Atwood onthullende informatie betreffende het bombardement op het Capitool boven water dat Atwood en zijn familie in gevaar brengen.
The Results
afleveringen 8 : The Results
Aan de vooravond van de verkiezingen zorgt een onverwachte ontwikkeling ervoor dat Kirkman gedwongen wordt de verkiezingen volledig te annuleren. Inmiddels is er ook nieuws uitgelekt over de dood van Majid Nassar. Kirkman moet de gevolgen zien te verwerken.
The Blueprint
afleveringen 9 : The Blueprint
Wanneer geheime documenten van de overheid op internet verschijnen, wil President Kirkman dat de verantwoordelijke wordt gevonden. Maar komt er al snel achter dat ze hun toevlucht hebben genomen tot een buitenlandse ambassade en dat ze buiten zijn bereik zijn. Ondertussen doet agent Hannah Wells er alles aan om bewijs te verzamelen over de betrokkenheid van MacLeishs, nog voordat hij wordt geïnstalleerd als de nieuwe Vice-President.
The Oath
afleveringen 10 : The Oath
Als President Kirkman schokkende informatie ontdekt over de bomaanslag van het Capitool vreest hij dat er een verrader zich in het Witte huis bevindt. Kirkman neemt Emily in vertrouwen zodat ze in het geheim onderzoek kan doen. Ondertussen komt er nieuwe informatie naar boven over congreslid MacLeish en ontstaat er bezorgdheid over zijn vice-presidentiële nominatie.
Warriors
afleveringen 11 : Warriors
Warriors
afleveringen 11 : Warriors
Het land zit in de nasleep van de schietpartij op de trappen van het Capitool terwijl Emily worstelt met de kennis dat er wellicht een verrader in het Witte Huis rondloopt. Ondertussen worstelt FBI-agent Hannah Wells met haar beslissing om te onthullen wat ze weet over de samenzwering achter de bomaanslag op het Capitool.
The End of the Beginning
afleveringen 12 : The End of the Beginning
The End of the Beginning
afleveringen 12 : The End of the Beginning
Als er een nieuwe ontdekking gedaan wordt over de samenzwering begint het net zich langzaam te sluiten. Ondertussen stijgt de spanning tussen Aaron en Emily als er argwaan rondspookt in het Witte Huis. Een nieuwe aanwijzing brengt agent Wells dichterbij de waarheid.
Backfire
afleveringen 13 : Backfire
Een onderzoeksjournalist schokt het Witte Huis als hij vertrouwelijke informatie onthult tijdens een persconferentie. Seth probeert de schade betreffende het gelekte verhaal te beperken. Ondertussen ontdekt Hannah een verband tussen MacLeish en de samenzwering.
Commander-in-Chief
afleveringen 14 : Commander-in-Chief
Een opschudding in een Afrikaans land dwingt president Kirkland om te vertrouwen op de hulp van een onwaarschijnlijke bondgenoot. Hannahs onderzoek naar de bomaanslag op het Capitool krijgt een onverwachte wending. Emily nestelt zich in haar nieuwe rol als secretaris-generaal, terwijl Aaron voor een moeilijke keuze staat.
Commander-in-Chief
afleveringen 14 : Commander-in-Chief
One Hundred Days
afleveringen 15 : One Hundred Days
Als president Kirkman zijn agenda presenteert om het presidentschap te resetten, maakt Alex een controversiële openbare verklaring die dreigt te ontsporen. Ondertussen bevindt FBI-agent Hannah Wells zich in het middelpunt van een gevaarlijke val, terwijl ze dichter bij de waarheid komt.
Party Lines
afleveringen 16 : Party Lines
President Kirkman vormt een onwaarschijnlijke alliantie in de hoop om zijn eerste wetsvoorstel erdoor te krijgen. Ondertussen wordt agent Ritter geïnformeerd door FBI-agent Hannah Wells over een nieuwe alarmerende dreiging op het land.
The Ninth Seat
afleveringen 17 : The Ninth Seat
President Kirkman heeft moeite om een nieuw Hooggerechtshof samen te stellen. FBI-agent Hannay Wells gaat undercover. Seth gaat de discussie aan met journalist Abe Leonard, die teruggekeerd is uit het Midden-Oosten met een explosief verhaal.
The Ninth Seat
afleveringen 17 : The Ninth Seat
Lazarus
afleveringen 18 : Lazarus
Als president Kirkman de kandidaten voor het vice-presidentschap overweegt, belandt Kimble Hookstraten in een schandaal. Agent Wells en Jason Atwood keren terug uit North Dakota met een belangrijke aanwijzing terwijl journalist Abe Leonards onderzoek een onverwachte wending krijgt.
Misalliance
afleveringen 19 : Misalliance
Als het Witte Huis zich klaarmaakt voor president Kirkman zijn eerste internationale top, staat Kimble Hookstraten voor haar zwaarste politieke gevecht als ze wordt uitgedaagd. Ondertussen staat Alex voor de moeilijke keuze om wel of niet zijn kinderen naar Washington terug te laten komen.
Bombshell
afleveringen 20 : Bombshell
President Kirkman zijn eerste internationale top ontspoort als journalist Abe Leonard een heftig stuk publiceert. Ondertussen ontdekt Hanna Wells het nieuwe doelwit van de samenzwering.
Brace for Impact
afleveringen 21 : Brace for Impact
Hannah Wells moet de samenzwering zien te stoppen, voordat ze een laatste aanval uitvoeren. President Kirkman geeft toestemming voor een landelijke jacht op het brein achter dit alles.

 Casting

Kiefer Sutherland

Tom Kirkman
Natascha McElhone

Jessica Kirkman
Natascha McElhone

Jessica Kirkman
Maggie Q

Hannah Wells
Kal Penn

Seth Wheeler
Adan Canto

Aaron Shore
Italia Ricci

Emily Rhodes
LaMonica Garrett

James Ritter
Paulo Costanzo

Lyor Boone
Paulo Costanzo

Lyor Boone
Ben Lawson

Damian Rennett
Zoe McLellan

Kendra Daynes
Kearran Giovanni

Senator Diane Hunter
Emiliano Díez

Président Ortega

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Series in hetzelfde genre

Ragnarok - Drama
2

Ragnarok

Drama | 3 seizoen(en)  | 24 aflevering(en)
2020
Regie: Adam PriceMet: Theresa Frostad Eggesbø, David Alexander Sjøholt,...In het kleine fictieve stadje Edda worden volwassen mensen gedwongen te reageren op klimaatveranderingen. De ijskappen smelten met een snelheid die niemand had verwacht. De wereld maakt lange periodes van droogte door en de winters zijn te warm. Steeds vaker ervaren mensen extreme koude... Verder lezen...
Succession - Drama
4

Succession

Drama | 3 seizoen(en)  | 36 aflevering(en)
2018
Regie: Jesse ArmstrongMet: Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook,...De familie Roy, bestaande uit vader Logan (Brian Cox) en zijn vier kinderen, beheert een van de grootste media en entertainment bedrijven ter wereld: Waystar Royco. Als 80-jarige begint vader Logan fouten te maken. De mediamagnaat zal plaats moeten maken voor een opvolger. Maar wie? En ziet hij dat... Verder lezen...
The Blacklist - Drama
6

The Blacklist

Drama | 10 seizoen(en)  | 256 aflevering(en)
2013
Regie: Jon BokenkampMet: Megan Boone, Diego Klattenhoff, James Spader,...'s Werelds meest gezochte crimineel geeft zichzelf aan en biedt aan om iedereen aan te geven met wie hij ooit heeft gewerkt. Zijn enige voorwaarde is dat hij alleen werkt met de nieuwgeslagen FBI agent met wie hij geen connectie lijkt te hebben
9-1-1 - Drama
8

9-1-1

Drama | 7 seizoen(en)  | 120 aflevering(en)
2018
Regie: Ryan Murphy & Brad FalchukMet: Connie Britton, Peter Krause, Angela Bassett,...9-1-1 onderzoekt de ervaringen van de politie, ambulancepersoneel en brandweerlieden die onder hoge druk moeten werken. Onder de meest extreme omstandigheden komen zij terecht in beangstigende, schokkende en hartverscheurende situaties. Daarnaast hebben zij natuurlijk ook nog een eigen privéleven.... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: