Bevergem

(0 stemmen)
Bevergem
Season 1

 Infos

Engelse titel : Bevergem
Geregisseerd door : Bart Vanneste
In de zalen vanaf: 30 september 2015
Speelduur: 45 minuten
Genre: Komedie
Land : BE (2015)

 VOD

Bekijk Bevergem via video on demand/streaming.

 Synopsis

De inwoners van Bevergem zijn op zijn minst speciallekes te noemen. Op zekere dag neemt ook stand-upcomedian Freddy De Vadder er zijn intrek. Waarom? Dat weet niemand. En hij doet er zelf ook het zwijgen toe. De Bevergemnaars zijn gecharmeerd door de aanwezigheid van de excentrieke rock-’n-rollfiguur, maar al snel wordt duidelijk dat de dorpelingen zelf nog veel excentrieker zijn. Ieder van hen neemt buitenstaander Freddy in vertrouwen en daarbij komen allerlei kleinburgerlijke intriges aan de oppervlakte tussen enerzijds luidruchtige alfamannetjes (en -vrouwtjes) en anderzijds brave, onhandige underdogs. In de aanloop naar de jaarlijkse dorpsfeesten raken de gemoederen nogal verhit, maar Freddy slaat alle heisa gade en blijft te allen tijde de onbewogen beweger.

 1 Seizoenen

Season 1 (2015)

9 afleveringen  | Uitzendingen : 30/09/2015 De inwoners van Bevergem zijn op zijn minst speciallekes te noemen. Op zekere dag neemt ook stand-upcomedian Freddy De Vadder er zijn intrek. Waarom? Dat weet niemand. En hij doet er zelf ook het zwijgen toe. De Bevergemnaars zijn gecharmeerd door de aanwezigheid van de excentrieke rock-’n-rollfiguur, maar al snel wordt duidelijk dat de dorpelingen zelf nog veel excentrieker zijn. Ieder van hen neemt buitenstaander Freddy in vertrouwen en daarbij komen allerlei kleinburgerlijke intriges aan de oppervlakte tussen enerzijds luidruchtige alfamannetjes (en -vrouwtjes) en anderzijds brave, onhandige underdogs. In de aanloop naar de jaarlijkse dorpsfeesten raken de gemoederen nogal verhit, maar Freddy slaat alle heisa gade en blijft te allen tijde de onbewogen beweger. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (9 afleveringen)
Loft met Hof
afleveringen 1 : Loft met Hof
Stand-upcomedian Freddy De Vadder zoekt een plek waar hij zich tijdelijk kan terugtrekken in de anonimiteit. Hij belandt in het onooglijke Bevergem.
Parmahespe
afleveringen 2 : Parmahespe
De Bevergemnaars hangen graag rond op Freddy's loft, maar Claude schrikt wanneer hij verneemt hoe Freddy de luxueuze inrichting betaalt. Kenny en Lorenzo maken zich dan weer zorgen nu sociaal assistente Hilde lottowinnares Anja komt vervangen als gerante van het kringloopcentrum.
Harajamar
afleveringen 3 : Harajamar
De vernieuwingsdrang van Hilde valt niet bepaald in goede aarde. Danny kan maar moeilijk wennen aan zijn leven als miljonair. Amar heeft een rekening met Claude te vereffenen.
Vierwerk
afleveringen 4 : Vierwerk
Martine is eindelijk in verwachting, maar Amar reageert minder enthousiast dan ze had verwacht. Anja organiseert een groots opgezette housewarmingparty, maar die draait niet uit zoals ze had gehoopt. Intussen is Kurt eregast op een feestje bij de Bende van de Roste.
Voaderkesdag
afleveringen 5 : Voaderkesdag
Hilde haalt subsidies binnen voor de Zeugefeesten maar de eisen die de provincie in ruil stelt doen de organisatoren twijfelen.
Ufoots
afleveringen 6 : Ufoots
Op de persconferentie over de Zeugefeesten blijkt dat Hilde de touwtjes in handen heeft. Maar Claude tovert nog een varken uit zijn hoed. Freddy wordt herkend door een journalist en dat kan hij niet zomaar laten gebeuren. Kurt gaat zijn kans bij Hilde.
De Beireslikker
afleveringen 7 : De Beireslikker
Op de eerste dag van de Zeugefeesten wordt een verrassende nieuwe Beir van Bevergem gekroond en wordt de vetgemeste zeug van Kenny verorberd. Beide gebeurtenissen krijgen een verrassende afloop. Claude heeft zich weer eens in nesten gewerkt, maar bedenkt een vluchtplan dat zijn vrouw bijzonder gelukkig maakt.
Erfgoed
afleveringen 8 : Erfgoed
Lorenzo heeft een wel erg pijnlijk filmpje over de Zeugefeesten op YouTube gezet, maar de negatieve aandacht draait uiteindelijk uit op een gigantisch succes. Freddy beseft daardoor dat zijn tijd in Bevergem erop zit.
Blinde vlekken
afleveringen 9 : Blinde vlekken
Deze episode is een making of van Bevergem

 Casting

Bart Vanneste

Freddy De Vadder
Ann Tuts

Martine
Wim Willaert

Danny Vandenberghe
Dirk van Dijck

Burgemeester
Dirk van Dijck

Burgemeester
Günther Lesage

Gynaecoloog

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Series in hetzelfde genre

Barry - Komedie
3

Barry

Komedie | 3 seizoen(en)  | 32 aflevering(en)
2018
Regie: Bill Hader & Alec BergMet: Bill Hader, Stephen Root, Henry Winkler,...Bill Hader schittert als Barry, een depressieve huursoldaat met lage huurprijs uit het Midwesten. Eenzaam en ontevreden in zijn leven, reist hij met tegenzin naar Los Angeles om een hit uit te voeren op een aspirant-acteur.
Sex Education - Komedie
4

Sex Education

Komedie | 4 seizoen(en)  | 44 aflevering(en)
2019
Regie: Laurie NunnMet: Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa,...Otis Milburn is een onervaren, sociaal ongemakkelijke middelbare schoolstudent die bij zijn moeder Jean, een sekstherapeut, woont. Omringd door handleidingen, video's en saaie open gesprekken over seks, is Otis een terughoudende deskundige op dit gebied. Wanneer zijn thuissituatie op school wordt... Verder lezen...
Miracle Workers - Komedie
5

Miracle Workers

Komedie | 4 seizoen(en)  | 46 aflevering(en)
2019
Regie: Simon RichMet: Steve Buscemi, Daniel Radcliffe,...A comedy set in the offices of Heaven Inc. When God plans to destroy the Earth, two low-level angels must convince their boss to save humanity. They bet him they can pull off their most impossible miracle yet: help two humans fall in love.
Parlement - Komedie
6

Parlement

Komedie | 3 seizoen(en)  | 36 aflevering(en)
2020
Regie: Noé DebréMet: Xavier Lacaille, Liz Kingsman, Philippe Duquesne,...Samy, a young parliamentary assistant, arrives in Brussels after the Brexit referendum. He is not fit for the job. Samy doesn't know much about European institutions and he hopes to get away with it thanks to his cleverness…

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: