Infos

Engelse titel : Arrow
In de zalen vanaf: 10 oktober 2012
Speelduur: 42 minuten
Genre: Actie
Land : US (2012)

 VOD

Bekijk Arrow via video on demand/streaming.

 Synopsis

Na een gewelddadige schipbreuk, werd miljardair playboy Oliver Queen vermist en 5 jaar lang doodgewaand. Nu is hij terug als Green Arrow, een superheld die met zijn speciale pijlen de stad van schurken verlost.

 8 Seizoenen

Seizoen 8 (2019)

10 afleveringen  | Uitzendingen : 15/10/2019 Na een gewelddadige schipbreuk, werd miljardair playboy Oliver Queen vermist en 5 jaar lang doodgewaand. Nu is hij terug als Green Arrow, een superheld die met zijn speciale pijlen de stad van schurken verlost. Alle afleveringen weergeven 8
Alle afleveringen weergeven 8 (10 afleveringen)
afleveringen 1 : Aflevering 1
afleveringen 2 : Aflevering 2
afleveringen 3 : Aflevering 3
afleveringen 4 : Aflevering 4
afleveringen 5 : Aflevering 5
afleveringen 6 : Aflevering 6
afleveringen 7 : Aflevering 7
afleveringen 8 : Aflevering 8
afleveringen 9 : Aflevering 9
afleveringen 10 : Aflevering 10

Seizoen 7 (2018)

23 afleveringen  | Uitzendingen : 15/10/2018 Na een gewelddadige schipbreuk, werd miljardair playboy Oliver Queen vermist en 5 jaar lang doodgewaand. Nu is hij terug als Green Arrow, een superheld die met zijn speciale pijlen de stad van schurken verlost. Alle afleveringen weergeven 7
Alle afleveringen weergeven 7 (23 afleveringen)
Inmate 4587
afleveringen 1 : Inmate 4587
Na het schokkende besluit van Oliver om zich over te geven aan de FBI en zijn identiteit als de groene pijl openbaar te maken, heeft Oliver de afgelopen vijf maanden een zwaarbeveiligde gevangenis doorgebracht. Vastbesloten om low profile te blijven omwille van zijn gezin, wordt Oliver getest als hij oude vijanden tegenkomt. Ondertussen hebben Diggle en Dinah nieuwe banen aangenomen en hebben hun kostuums achtergelaten, maar niet iedereen volgt dit voorbeeld. Met haar focus op William probeert Felicity opnieuw te beginnen, maar wanneer iemand uit haar verleden opnieuw verschijnt, worden dingen ingewikkeld.
Aflevering 2
afleveringen 2 : Aflevering 2
Aflevering 3
afleveringen 3 : Aflevering 3
Aflevering 4
afleveringen 4 : Aflevering 4
Aflevering 5
afleveringen 5 : Aflevering 5
Aflevering 6
afleveringen 6 : Aflevering 6
Aflevering 7
afleveringen 7 : Aflevering 7
Aflevering 8
afleveringen 8 : Aflevering 8
Unmasked
afleveringen 8 : Unmasked
Aflevering 9
afleveringen 9 : Aflevering 9
Aflevering 10
afleveringen 10 : Aflevering 10
Aflevering 11
afleveringen 11 : Aflevering 11
Aflevering 12
afleveringen 12 : Aflevering 12
Aflevering 13
afleveringen 13 : Aflevering 13
Aflevering 14
afleveringen 14 : Aflevering 14
Aflevering 15
afleveringen 15 : Aflevering 15
Aflevering 16
afleveringen 16 : Aflevering 16
Aflevering 17
afleveringen 17 : Aflevering 17
Aflevering 18
afleveringen 18 : Aflevering 18
Aflevering 19
afleveringen 19 : Aflevering 19
Aflevering 20
afleveringen 20 : Aflevering 20
Aflevering 21
afleveringen 21 : Aflevering 21
Aflevering 22
afleveringen 22 : Aflevering 22

Seizoen 6 (2017)

23 afleveringen  | Uitzendingen : 10/12/2017 Na een gewelddadige schipbreuk, werd miljardair playboy Oliver Queen vermist en 5 jaar lang doodgewaand. Nu is hij terug als Green Arrow, een superheld die met zijn speciale pijlen de stad van schurken verlost. Alle afleveringen weergeven 6
Alle afleveringen weergeven 6 (23 afleveringen)
Fallout
afleveringen 1 : Fallout
Terwijl Quentin moet leren leven met wat hij heeft gedaan op Lian Yu, begint Black Siren met het bombarderen van de SCPD en Team Green Arrow.
Tribute
afleveringen 2 : Tribute
Een verbeten FBI-agent richt zich op Oliver na het uitlekken van een belastende foto. Anatoly slaat een gedurfde slag. Diggle moet een moeilijke waarheid onder ogen zien.
Next of Kin
afleveringen 3 : Next of Kin
Diggle gaat van start in zijn nieuwe rol, maar krijgt te maken met een leiderschapscrisis als het team een gifgasaanval van Onyx en haar team probeert te verijdelen.
Reversal
afleveringen 4 : Reversal
Wanneer een reeks verbijsterende moorden wordt gepleegd in Star City, moet Felicity een vernietigende aanval van Cayden James zien te voorkomen.
Deathstroke Returns
afleveringen 5 : Deathstroke Returns
Met de hulp van Oliver spoort Slade zijn vermiste zoon op, maar hij doet een vreselijke ontdekking. Na een schokkende onthulling maakt Dinah jacht op een sluipschutter.
Promises Kept
afleveringen 6 : Promises Kept
Slades pogingen om zich te herenigen met zijn zoon krijgen een onheilspellende wending. Digggles geheim botst met de teammissie om een drugsdealer te pakken te krijgen.
Thanksgiving
afleveringen 7 : Thanksgiving
Oliver viert Thanksgiving met zijn familie, totdat het gelukkige moment verstoord wordt. Ondertussen probeert Black Siren om de feestdag te verpesten.
Crisis on Earth-X (II)
afleveringen 8 : Crisis on Earth-X (II)
Het huwelijk van Barry en Iris brengt de groep weer samen. Tijdens de ceremonie vallen slechteriken van Earth-X de groep aan. De superhelden werken samen en krijgen hulp van hun vrienden, zoals Citizen Cold, The Ray, Felicity Smoak, Iris West en Alex Danvers.
Irreconcilable Differences
afleveringen 9 : Irreconcilable Differences
Cayden geeft Black Siren de opdracht op Quentin te ontvoeren om Arrow op te dringen. Ondertussen ontdekt Oliver dat iemand binnen het team hem verraden heeft aan de FBI.
Divided
afleveringen 10 : Divided
De teamleden zijn verdeeld en ontdekken dat de bunker gecompromitteerd is. Een maffiabaas roept de hulp in van Green Arrow in de strijd tegen een gezamenlijke vijand.
We Fall
afleveringen 11 : We Fall
Cayden James lanceert zijn plan om de controle over de hele stad over te nemen. Ondanks de schaal van Caydens plan, is Oliver er van overtuigd dat Original Team Arrow dit prima alleen aan kan, zonder de hulp van Rene, Dinah of Curtis.
All for Nothing
afleveringen 12 : All for Nothing
Oliver blijft in gevecht met Cayden James. Dinah en Oliver hebben een groot meningsverschil en brengen hiermee elkaars levens in gevaar.
The Devil's Greatest Trick
afleveringen 13 : The Devil's Greatest Trick
Cayden James ontdekt een geheim over de Green Arrow. Nu hij weet dat alles en iedereen waarvan hij houdt in gevaar is, moet Oliver beslissen of hij dit alleen aankan of dat hij zijn oude teamgenoten om hulp moet vragen. William eist steeds meer tijd van Oliver.
Collision Course
afleveringen 14 : Collision Course
Oliver, Diggle en Felicity zijn het oneens met Dinah, Curis en Rene over hoe ze met de Black Siren om moeten gaan. De twee teams nemen het tegen elkaar op om het voor eens en altijd uit te vechten.
Doppelgänger
afleveringen 15 : Doppelgänger
Oliver en Thea schrikken wanneer ze horen dat Roy Harper terug is in Star City. Wanneer ze de reden van Roys terugkeer horen, realiseren Oliver en Thea zich dat Roy in de problemen zit en proberen hem te helpen. Black Siren maakt een drastisch besluit.
The Thanatos Guild
afleveringen 16 : The Thanatos Guild
Brothers in Arms
afleveringen 17 : Brothers in Arms
Fundamentals
afleveringen 18 : Fundamentals
The Dragon
afleveringen 19 : The Dragon
Shifting Allegiances
afleveringen 20 : Shifting Allegiances
Aflevering 21
afleveringen 21 : Aflevering 21
Aflevering 22
afleveringen 22 : Aflevering 22
Aflevering 23
afleveringen 23 : Aflevering 23

Seizoen 5 (2016)

23 afleveringen  | Uitzendingen : 10/05/2016 Na een gewelddadige schipbreuk, werd miljardair playboy Oliver Queen vermist en 5 jaar lang doodgewaand. Nu is hij terug als Green Arrow, een superheld die met zijn speciale pijlen de stad van schurken verlost. Alle afleveringen weergeven 5
Alle afleveringen weergeven 5 (23 afleveringen)
Legacy
afleveringen 1 : Legacy
Na Laurels dood en het terugtrekken van Diggle en Thea van Team Arrow, gaat Oliver alleen op pad om de inwoners van Starling City te beschermen als de Green Arrow.
The Recruits
afleveringen 2 : The Recruits
Oliver rekruteert Curtis, Wild Dog en Evelyn Sharp voor zijn team, maar zijn trainingsprogramma is te zwaar. Ondertussen in Olivers flashbacks gaat Oliver verder met zijn installatie in Bratva.
A Matter of Trust
afleveringen 3 : A Matter of Trust
De Green Arrow moet het opnemen tegen een nieuwe drug dealer, terwijl Wild Dog er in zijn eentje op uit gaat. Sampson laat ziet krachtiger te zijn dan Wild Dog.
Penance
afleveringen 4 : Penance
Oliver en Lyla gaan samen op een geheime missie voor Diggle. Felicity komt achter het plan en is het hier niet mee eens. Wanneer Tobias Church een dodelijke aanval leidt tegen de stad moet Felicity een keuze maken of ze de rekruten naar de Green Arrow stuurt of niet.
Human Target
afleveringen 5 : Human Target
Wanneer Tobias Church een van de rekruten martelt, moet Oliver hulp in schakelen van een oude vriend, Christopher Chance a.k.a. de Human Target. Ondertussen botssen Felicity's werelden wanneer detective Malone zich bij de ACU aansluit.
So It Begins
afleveringen 6 : So It Begins
Felcity en Curtis ontdekken dat Prometheus' slachtoffers een mysterieuze link hebben met Olivers verleden, dat de overhand kan nemen tegen Olivers nieuwe team.
Vigilante
afleveringen 7 : Vigilante
Oliver realiseert zich dat er een nieuwe burgerwacht in Star City is, wanneer er lichamen van twee criminelen worden achtergelaten bij SCPD. Het team betwijfelt of ze iemand moeten stoppen die helpt de stad veilig te houden. Diggle is gefrustreerd met zijn nieuwe situatie en Thea vecht voor Lance, die een schokkend geheim bekend. Ondertussen, in de flashbacks gaat Oliver aan tafel met Konstantin Kovar.
Invasion!
afleveringen 8 : Invasion!
Oliver wordt wakker in een leven waarin zijn ouders in leven zijn. En hij staat op het punt om te trouwen met Laurel. Felicity komt voor een nieuwe dreiging te staan met de hulp van The Flash en Supergirl.
What We Leave Behind
afleveringen 9 : What We Leave Behind
Na de aanval op Curtis, komt Oliver erachter dat Prometheus een dodelijk plan aan het voorbereiden is voor heel Team Arrow. Felicity en Malone vinden een aanwijzing die Prometheus verbindt aan Olivers verleden.
Who Are You?
afleveringen 10 : Who Are You?
Oliver maakt zich zorgen over het vermoeden van Prometheus dat hij een moordenaar is. Oliver vindt een sprankje hoop in het appartement van Laurel. Felicity zint op wraak op Prometheus voor het veroorzaken van Malone's dood.
Second Chances
afleveringen 11 : Second Chances
Oliver krijgt hulp van een verrassende bron, bij zijn taak om Kovar uit te schakelen. Maar wanneer ze zegt wat ze ervoor terug wil, is Oliver nog niet zo zeker of hij haar hulp wil. Felicity doet een poging om de NSA te hacken om Diggle vrij te krijgen. Maar wanneer ze wordt ontdekt moet ze het opnemen tegen een onbekende tegenstander. Ondertussen vertelt Curtis het team iets over een vrouwelijke burgerwacht, Tina Boland. Hij heeft online ontdekt wie chaos aan het creëren is over het land.
Bratva
afleveringen 12 : Bratva
Een missie stuurt Team Arrow naar Rusland. Hier komt Oliver een oude vriend tegen, Anatoly. Ondertussen keert Lance, die ontslagen is uit de afkickkliniek, terug naar zijn kantoor om weer aan het werk te gaan. Maar wanneer Susan om een interview vraag met Lance om te praten over zijn verslaving, aarzelt hij. Het is nu aan Rene om de zaken weer op de rit te krijgen.
Spectre of the Gun
afleveringen 13 : Spectre of the Gun
Een traumatische aanval op City Hall zorgt ervoor dat de pijnlijke herinneringen van Rene's familie weer boven komen. Flashbacks laten zien hoe Rene van een simpele familie man is verandert in de held genaamd Wild Dog. Ondertussen moet Oliver afrekenen met de dader die achter de aanval zit. Hij realiseert zich dat de beste manier om met de dader af te rekenen als burgemeester Queen is, en niet als Green Arrow. De spanningen lopen hoog op in de Arrow bunker.
The Sin-Eater
afleveringen 14 : The Sin-Eater
China White, Cupid en Liza Warner ontsnappen uit de Iron Heights en gaan naar Star City voor wraak. Oliver probeert de nieuwe meidengroep mee te nemen, maar de ACU komt tussenbeide. Tot zijn verbazing willen ze de Green Arrow arresteren voor de moord op Detective Malone. Ondertussen voelt Lance zich verantwoordelijk voor de gevangenisuitbraak, nadat Warner hem vertelt dat hij over hem gehoord had dat hij samenwerkt met Damien Darhk.
Fighting Fire with Fire
afleveringen 15 : Fighting Fire with Fire
Oliver komt voor zijn grootste uitdaging als burgemeester ooit te staan. Felicity blijft haar duistere pad volgen met Helix. Vigilante valt Oliver aan terwijl hij optreedt als burgemeester. Diggle leidt het team op een missie die voor eens en altijd een eind moet maken aan Vigilante.
Checkmate
afleveringen 16 : Checkmate
Oliver komt dichter bij de waarheid over Prometheus. Ondertussen weigert Helix om Felicity te helpen, totdat ze een opdracht voor hem uitvoert.
Kapiushon
afleveringen 17 : Kapiushon
Promotheus gaat extreem ver om Oliver kapot te maken. In diverse flashbacks bereikt Olivers' neiging tot geweld een hoogtepunt, dit leidt tot een brute confrontatie met Anatoly.
Disbanded
afleveringen 18 : Disbanded
Diggle en Felicity schrikken van Oliver's keuze om de Bratva om hulp te vragen bij het neerhalen van Prometheus. Diggle heeft een hard gesprek met Oliver wat er gebeurt wanneer dingen uit de hand lopen. Ondertussen leert Felicity iets schokkends bij Helix.
Dangerous Liaisons
afleveringen 19 : Dangerous Liaisons
Oliver, Team Arrow, ARGUS en de SCPD beginnen een jacht op Adrian Chase. Helix vertelt Felicity een manier om Chase gevangen te nemen. In ruil hiervoor wil Helix iets groots en illegaals.
Underneath
afleveringen 20 : Underneath
Spanningen lopen hoog op wanneer Oliver en Felicity samen vastzitten in de bunker. Lyla en Diggle proberen om te gaan met hun eigen problemen.
Honor Thy Fathers
afleveringen 21 : Honor Thy Fathers
Oliver keert terug naar het kantoor van de burgemeester. Op Oliver's kantoor wordt een krat afgeleverd, de inhoud is ronduit luguber te noemen.
Missing
afleveringen 22 : Missing
Black Siren keert terug om Chase te helpen. Felicity organiseert een verjaardagsfeestje voor Oliver. Lance is razend wanneer hij erachter komt dat Rene de hoorzitting van zijn heeft dochter gemist.
Lian Yu
afleveringen 23 : Lian Yu
De strijd tussen Oliver en Adrian Chase bereikt zijn hoogtepunt in een epische strijd op Lian Yu. Na de recente gebeurtenissen besluit Oliver om onwaarschijnlijke bondgenoten te rekruteren - Slade, Nyssa, Merlyn en Digger Harkness - om Chase te verslaan. Maar Chase heeft zijn eigen leger: Black Siren, Evelyn Sharp en Talia al Ghul .

Seizoen 4 (2015)

23 afleveringen  | Uitzendingen : 10/07/2015 Na een gewelddadige schipbreuk, werd miljardair playboy Oliver Queen vermist en 5 jaar lang doodgewaand. Nu is hij terug als Green Arrow, een superheld die met zijn speciale pijlen de stad van schurken verlost. Alle afleveringen weergeven 4
Alle afleveringen weergeven 4 (23 afleveringen)
Green Arrow
afleveringen 1 : Green Arrow
Oliver en Felicity genieten van een rustige vakantie samen, maar ze zijn al snel weer terug in Starling City als Thea en Laurel hun hulp nodig hebben. The stad wordt aangevallen door 'Ghosts', onder leiding van Damien Darhk. Wanneer Oliver terugkomt blijkt echter dat Diggle hem niet graag weer terug in het team wil hebben.
The Candidate
afleveringen 2 : The Candidate
Oliver en Thea krijgen bezoek van een oude vriendin van de familie: Jessica Danforth. Wanneer zij vertelt dat ze van plan is om burgemeester te worden, maken ze zich zorgen aangezien de laatste drie burgemeesters allen vermoord zijn. Thea krijgt last van bijverschijnselen van de Lazarus Pit.
Restoration
afleveringen 3 : Restoration
Het gaat nog steeds niet lekker tussen Oliver en Diggle en dat gaat maar net goed wanneer ze achter Damien Darhk aan gaan. Ondertussen haalt Laurel Thea over om naar Nanda Parbat te gaan zodat ze Sara in de Lazarus Pit kunnen laten onderdompelen. Nyssa weigert hieraan mee te werken.
Beyond Redemption
afleveringen 4 : Beyond Redemption
Sara is na haar bad in de Lazarus Pit niet meer dezelfde. Ondertussen vraagt Oliver Captain Lance om een gunst. Hij doet een bijzondere ontdekking.
Haunted
afleveringen 5 : Haunted
Wanneer het echt helemaal de verkeerde kant opgaat met Sara, vraagt Oliver de mystieke John Constantine om een gunst om haar te genezen. Dit is echter niet zonder gevaar.
Lost Souls
afleveringen 6 : Lost Souls
Felicity weet even niet meer waar ze het heeft wanneer ze erachter komt dat Ray nog leeft. Hij is gevangen genomen door Damien Darhk. De frustraties van Felicity zorgen voor spanningen in haar relatie met Oliver. Ondertussen gaat Sara voor het eerst weer mee op een missie.
Brotherhood
afleveringen 7 : Brotherhood
Team Green Arrow komt erachter dat John Diggle's broer nog in leven is. Hij werkt nu echter voor H.I.V.E. en volgt alle orders op die Damien Darhk hem geeft. Thea moet ondertussen leren omgaan met haar bloedlust en dat gaat niet altijd even gemakkelijk.
Legends of Yesterday
afleveringen 8 : Legends of Yesterday
Oliver en Barry Allen nemen Kendra Saunders en Carter Hall mee naar een afgelegen locatie om hen verborgen te houden voor Vandal Savage, terwijl ze erachter proberen te komen hoe ze hem kunnen verslaan. Malcolm regelt een ontmoeting tussen Vandal, Green Arrow en The Flash die niet zoals gepland gaat.
Dark Waters
afleveringen 9 : Dark Waters
Nadat de stad opnieuw wordt aangevallen, neemt Oliver een gedurfde stap tegen HIVE. Malcom geeft Thea een waarschuwing. Damien Darhk neemt op brute wijze wraak tijdens Oliver's feestje.
Blood Debts
afleveringen 10 : Blood Debts
Na de consequenties van Dahrks laatste verwoestende aanval zoekt, Oliver wraak en gaat op een wrede klopjacht.
A.W.O.L.
afleveringen 11 : A.W.O.L.
Diggle moet leren zijn broer te vertrouwen als een vijand uit hun oorlogsverleden op bezoek komt in Star-City. Dit is een agent van de criminele organisatie "Shadowspire."Oliver krijgt ondertussen te maken met een hele nieuwe manier van leven.
Unchained
afleveringen 12 : Unchained
Het team neemt het op tegen een gevreesde tegenstander genaamd The Calculator. Ondertussen doet Nyssa haar zet en keert Roy Harper terug naar Star City.
Sins of the Father
afleveringen 13 : Sins of the Father
Oliver ontvangt een moeilijk af te wijzen aanbod van Nyssa. Ondertussen blijft Thea vechten tegen de bloeddorst. Malcolm helpt zijn dochter. Laurel heeft een diepgaand gesprek met Nyssa.
Code of Silence
afleveringen 14 : Code of Silence
Team Arrow ondtdekt het plan van HIVE om hen voorgoed uit te schakelen. Dit leidt ertoe dat Lance zich afvraagt of Donna beter af is zonder hem, en dat Oliver overweegt Felicity te vertellen over zijn zoon.
Taken
afleveringen 15 : Taken
Oliver schakelt de hulp van Vixen in om het tegen Darhk op te nemen. Met haar magische krachten vindt ze de locatie van Darhk. Het team trekt ten strijde. Ondertussen heeft Thea een diepgaand gesprek met Malcolm.
Broken Hearts
afleveringen 16 : Broken Hearts
Als gevolg van de ontvoering van William nemen de krachten van Darhk tijdelijk af. Helaas verschijnt Carrie Cutter, beter bekend als Cupid, ten tonele om Star City en daarmee de Green Arrow van een extra dosis chaos te voorzien.
Beacon of Hope
afleveringen 17 : Beacon of Hope
Brie Larvan ontsnapt uit de gevangenis en duikt op bij Palmer Tech om vervolgens te dreigen iedereen te vermoorden totdat ze de bio-chip krijgt die in Felicity's ruggengraat zit. Wanneer Oliver erachter komt dat Felicity, Thea en Donna vastzitten bij Palmer Tech, roept hij de hulp in van een onverwachte bondgenoot.
Eleven-Fifty-Nine
afleveringen 18 : Eleven-Fifty-Nine
Oliver en Diggle leren dat Merlyn gaat proberen om Darhk te helpen ontsnappen uit de gevangenis. Ondertussen krijgt Laurel een verrassend aanbod en Felicity heeft een intiem gesprek met Curtis.
Canary Cry
afleveringen 19 : Canary Cry
Oliver en het team hebben het moeilijk met het overlijden van Laurel. Vooral Diggle trekt het zichzelf aan en voelt zich schuldig omdat hij geloofde dat Andy echt veranderd was. Ondertussen weigert Lance te geloven dat zijn dochter er niet meer is en hij vraagt Nyssa om haar terug te brengen. Een gerucht dat de Black Canary gespot is in Star City versterkt zijn vermoeden dat zijn dochter niet dood is.
Genesis
afleveringen 20 : Genesis
Oliver en Felicity blijven zoeken naar een magische oplossing om Darhk te verslaan. Gedreven door wraak gaat Diggle op zoek naar zijn broer Andy. Ondertussen neemt Alex Thea mee op vakantie, maar dat mondt al snel uit in een nachtmerrie.
Monument Point
afleveringen 21 : Monument Point
Wanneer Team Arrow erachter komt wat de volgende zet is van Damien Darhk, realiseert Felicity zich dat ze haar vader, Noah Kuttler, om hulp moet vragen. Noah en Oliver hebben een diep gesprek dat Oliver nogal radeloos achterlaat.
Lost in the Flood
afleveringen 22 : Lost in the Flood
Oliver en Diggle doen er alles aan om Thea zo snel mogelijk te redden. Felicity, Curtis en Noah werken samen om Damien Darhk te stoppen.
Schism
afleveringen 23 : Schism
Om Damien Darhk en zijn magie eens en voor altijd te stoppen, gaat Oliver een samenwerking aan met een verrassende kracht.

Seizoen 3 (2014)

23 afleveringen  | Uitzendingen : 10/08/2014 Na een gewelddadige schipbreuk, werd miljardair playboy Oliver Queen vermist en 5 jaar lang doodgewaand. Nu is hij terug als Green Arrow, een superheld die met zijn speciale pijlen de stad van schurken verlost. Alle afleveringen weergeven 3
Alle afleveringen weergeven 3 (23 afleveringen)
The Calm
afleveringen 1 : The Calm
Met historisch lage misdaadcijfers in Starling City probeert Oliver zich meer te richten op zijn privé leven en vraagt Felicity mee uit op een date. Daarnaast is Diggle vader geworden, Lance maakt promotie, sluit Laurel zich bij het team van Arrow aan en neemt Felicity een deeltijd baan bij een electronica winkel om rond te kunnen komen. Zakelijk gezien probeert Oliver uit alle macht zijn bedrijf, Queen Consolidated, weer in handen te krijgen. Hij neemt het hierbij op tegen de charmante Ray Palmer, die een waardig tegenstander blijkt te zijn.
Sara
afleveringen 2 : Sara
Wanneer een nog onbekende boogschutter een zakenman doorboort met pijlen, doet Lance een beroep op de Arrow. Diggle gebruikt A.R.G.U.S. om de identiteit van de schutter te achterhalen. Wanneer het team zich op een dood spoor bevindt krijgen ze onverwachts hulp van Laurel. Ondertussen maakt Oliver zich druk om Thea die hij al lange tijd niet gesproken heeft. Hierdoor ziet Roy zich genoodzaakt om eerlijk te zijn over de reden van haar vertrek. In de terugblik zien we dat Oliver de opdracht krijgt voor zijn eerste huurmoord. Het doelwit is Tommy, zijn beste vriend!
Corto Maltese
afleveringen 3 : Corto Maltese
Oliver vindt dat het hoog tijd is voor Thea om terug te komen naar Starling City. Hij vertrekt naar Corto Maltese, waar Felcity haar adres heeft kunnen achterhalen. Lyla vraagt of Diggle mee wil gaan met Oliver, aangezien een agent van A.R.G.U.S. , Mark Shaw, in Corto Maltese van de radar is verdwenen. Roy voelt zich verantwoordelijk voor het vertrek van Thea en sluit zich bij hun aan.
The Magician
afleveringen 4 : The Magician
Nyssa is woedend om de moord op haar ex-geliefde Sara en sluit zich aan bij het team van Arrow om de dader, de ‘dark archer’ te vinden. Gezien het verleden tussen Nyssa en Sara houdt Laurel zich op de achtergrond. Ondertussen proberen Oliver en Roy hun relatie met Thea, die weer thuis is, te herstellen. Nyssa overlegt met haar vader, Ra’s al Ghul, wat ze met Oliver aanmoeten.
The Secret Origin of Felicity Smoak
afleveringen 5 : The Secret Origin of Felicity Smoak
Wanneer hackers Starling City in hun greep houden, moeten Oliver en Felicity tot het uiterste gaan om ze tegen te houden. Alsof het nog niet ingewikkeld genoeg is voor Felicity komt haar moeder, Donna, ook nog eens onverwachts lang. Ondertussen heeft Ted zijn twijfels over de reden waarom Laurel wil leren vechten en koopt Thea een nieuw appartement van Malcom’s geld.
Guilty
afleveringen 6 : Guilty
Als er een lichaam wordt gevonden, vastgebonden in de Wildcat Gym, is Ted de hoofdverdachte. Oliver en Lauren maken ruzie over de betrokkenheid van Ted hierin, waarna de Arrow op onderzoek uitgaat. In een terugblik zien we Oliver die moeite heeft met het herinneren van doorslaggevende informatie betreffende “China White”. Masimo vraag Tatsu om Oliver zijn geheugen op te frissen. In starling City deelt Roy een geheim met Felicity.
Draw Back Your Bow
afleveringen 7 : Draw Back Your Bow
Oliver moet een seriemoordenares, Carrie Cutter, zien te stoppen die is geobsedeerd door de Arrow. Volgens haar is de Arrow haar enige ware liefde en ze is tot alles in staat om zijn aandacht te krijgen. Ray vraagt Felicity mee naar een zakelijke diner met een belangrijke klant. Ondertussen houdt Thea audities voor een nieuwe DJ bij de Verdant. Éen van de kandidaten is Chase, een bijdehante jongen waar ze direct mee in de clinch ligt.
The Brave and the Bold
afleveringen 8 : The Brave and the Bold
Oliver werkt samen met 'The Flash' om een boemerang-zwaaiende moordenaar te stoppen. Deze moordenaar heeft vijf bommen verstopt in de stad en zijn ingesteld om te ontploffen op exact hetzelfde moment.
The Climb
afleveringen 9 : The Climb
Nyssa is terug in Starlin City met een boodschap van haar vader, Ra’s al Ghul. Oliver heeft 48 uur de tijd om Sara’s moordenaar te vinden. Wanneer hem dat niet lukt zal de League of Assassins wraak nemen op de inwoners van Starling City. Laurel krijgt onverwachts bezoek van haar moeder die kerst komt vieren. Ondertussen probeert Ray om de relatie tussen hem en Felicity te verbeteren en gaat Oliver op pad om Ra’s al Ghul te spreken.
Left Behind
afleveringen 10 : Left Behind
De ergste angsten van het team worden waarheid wanneer Merlyn hen informeert over Oliver's dood. Ondertussen test Ray Palmer een deel van zijn ATOM pak en Laurel Lance besluit voor eigen te rechter te spelen door het overnemen van de Black Canary dekmantel.
Midnight City
afleveringen 11 : Midnight City
Arsenal en Diggle confronteren Laurel over het feit dat ze in de voetsporen van haar zus treedt en waarschuwen haar dat dit haar leven kan gaan kosten. De misdadiger Brick ontvoert de wethouders van de stad en dreigt ze allemaal te vermoorden als de politie zich niet geheel terugtrekt uit The Glades. Ray besluit om Lance en de politie te helpen met het bestrijden van Brick, waardoor Felicity een andere kant ziet van haar baas.
Uprising
afleveringen 12 : Uprising
Team Arrow is, zonder Oliver, nog altijd bezig om Brick te stoppen. De wanhoop is Team Arrow nabij, waardoor ze genoodzaakt zijn om het aanbod van Malcolm te overwegen. Malcolm biedt namelijk hulp aan, omdat hij nog een persoonlijke rekening te vereffenen heeft met Brick. Roy en Laurel stellen dat het team wel hulp kan gebruiken om de onschuldigen van The Glades redden, maar Felicity is fel tegen. Ze leggen de verantwoordelijkheid bij Diggle om de uiteindelijke beslissing te nemen.
Canaries
afleveringen 13 : Canaries
Oliver heeft moeite om zich aan te passen aan de veranderingen die binnen Team Arrow hebben plaatsgevonden. Tegen de zin van Oliver, achtervolgt Laurel de drugs crimineel Vertigo die haar heeft geïnjecteerd met het gevaarlijke goedje. Thea ontvangt een verrassende bezoeker.
The Return
afleveringen 14 : The Return
Malcolm zet Oliver en Thea in een gevaarlijke situatie door hen te plaatsen op Lian Yu. De plaats van Deathstroke: de voormalige vijand van Oliver. Een terugblik onthult wanneer Oliver en Maseo terug naar Starling City gaan om de Omega bio wapen op te halen. Ondanks de strikte orders van Amanda Walker neemt Oliver een kijkje in het doen en laten van zijn familie, Laurel en Tommy.
Nanda Parbat
afleveringen 15 : Nanda Parbat
Malcolm wordt gevangen door Ra's al Ghul en wordt naar Nanda Parbat gebracht. Vanwege zijn liefde voor Thea, overweegt Oliver om Merlyn te redden. Ray is geobsedeerd met het afronden van zijn Atom pak, zodat hij de stad kan redden, maar Felicity vreest dat hij hetzelfde pad als Oliver zal bewandelen en probeert hem uit het lab te krijgen.
The Offer
afleveringen 16 : The Offer
Nog steeds gebukt onder zijn laatste ontmoeting met Ra's al Ghul, keert Oliver terug naar huis waar op dat moment Michael Amar AKA Murmur de stad terroriseert. Ondertussen krijgen Laurel en Nyssa een band met elkaar door over hun problemen met hun vaders te praten. Thea wordt gedwongen in het reine te komen met haar vader nadat Oliver hem naar de zolder brengt om te herstellen. Lance sluit zich af van zowel Laurel als de Arrow.
Suicidal Tendencies
afleveringen 17 : Suicidal Tendencies
Het is feest als Diggle en Lyla gaan trouwen. Echter onderbreekt Deadshot hun huwelijksreis en vertelt hen dat de Suicide Squad een nieuwe missie heeft gekregen. De missie behelst het redden van een gegijzelde Amerikaanse senator Joseph Cray in de Republiek Kasnia. Amanda Waller legt de missie uit en stelt hen het nieuwste lid van de Suicide Squad voor: Cupido. Ondertussen verneemt Oliver het nieuws over het nieuwe Atom kostuum van Ray en de twee hebben een verhitte discussie. Felicity en Ray maken een moeilijke periode door.
Public Enemy
afleveringen 18 : Public Enemy
Ray raakt ernstig gewond tijdens een aanval op het kantoor van de burgemeester. Felicity is aangenaam verrast als haar moeder, Donna Smoak, verschijnt bij het ziekenhuis om haar steun te bieden. Met de SCPD in volle kracht op zoek naar de dader, werken Oliver en zijn team hard om ze een stap voor te blijven en de verantwoordelijke te vinden. Echter escaleert het wanneer Lance wordt ontvoerd door Ra's al Ghul.
Broken Arrow
afleveringen 19 : Broken Arrow
Lance gaat door met zijn jacht op de Arrow, waardoor Felicity Oliver adviseert om een laag profiel te houden. Echter, wanneer een meta-mens genaamd Jake Simmons Starling City terroriseert, wordt Oliver gedwongen om Ray om hulp te vragen. Het onwaarschijnlijke duo wordt gedwongen om samen de stad te redden.
The Fallen
afleveringen 20 : The Fallen
Oliver ontvangt een aanbod van Ra's al Ghul dat hij niet kan weigeren. Het team sluit zich aan bij Oliver en ze vertrekken naar Nanda Parbat. Echter besluit de ontstemde Felicity om het heft in eigen handen te nemen.
Al Sah-him
afleveringen 21 : Al Sah-him
Oliver ondergaat een transformatie. De League of Assassins hebben het in Starling City op Nyssa, de trainer van Laurel, gemunt. Laurel vraagt Felicity en Diggle om Nyssa te helpen met het haar komende strijd tegen 'The League of Assassins'.
This is Your Sword
afleveringen 22 : This is Your Sword
Oliver moet twee laatste taken voltooien voordat hij de volgende Ra's al Ghul wordt. Nyssa wordt bedreigd door Ra's al Ghul. Malcolm biedt Team Arrow een verrassend voorstel en Thea bezoekt Roy.
My Name Is Oliver Queen
afleveringen 23 : My Name Is Oliver Queen
Ra's al Ghul zet zijn plan in werking, waardoor iedereen in levensgevaar komt. Oliver moet beslissen of hij sterk genoeg is voor zijn nieuwe rol en wat dit zal betekenen voor team Arrow en zijn ziel.

Season 2 (2013)

23 afleveringen  | Uitzendingen : 10/09/2013 Aan het eind van seizoen 1 roept Archer zich tot overwinnaar uit maar de stad is verwoest en zijn beste vriend dood. Wie is zijn nieuwe vijand? Alle afleveringen weergeven 2
Alle afleveringen weergeven 2 (23 afleveringen)
City of Heroes
afleveringen 1 : City of Heroes
Diggle en Felicity reizen naar het eiland Lian Yu op zoek naar Oliver, die Starling City verliet na de daar aangerichte verwoesting van De Onderneming. Nadat hij ervan overtuigd is terug naar huis te keren, komt Oliver erachter dat de situatie nog erger is dan hij zich had voorgesteld. Isabel Roche wil Queen Consolidated overnemen, Thea weigert Moira in de gevangenis op te zoeken.
Identity
afleveringen 2 : Identity
Als voor het ziekenhuis bestemde medische voorraden onderweg gestolen worden, raakt Oliver erom betrokken in een verhitte strijd met China White en haar nieuwe partner, de Bronzen Tijger.
Broken Dolls
afleveringen 3 : Broken Dolls
Als een gevaarlijke crimineel uit Lance's verleden uit de cel ontsnapt, biedt Felicity zichzelf aan als lokaas zodat Arrow, Diggle en Lance hem kunnen vangen, maar het plan loopt mis.
Crucible
afleveringen 4 : Crucible
Om een einde aan de illegale wapenhandel te maken, begint Oliver een 'cash for guns'-campagne.
League of Assassins
afleveringen 5 : League of Assassins
'The League of Assassins' zit achter Sara aan. Oliver is woedend als hij ontdekt dat Laurel zijn moeder zal vervolgen in de rechtszaal.
Keep Your Enemies Closer
afleveringen 6 : Keep Your Enemies Closer
A.R.G.U.S. werft Diggle om Lyla te redden. Ondertussen suggeert Moira's advocaat dat Thea moet stoppen met het daten van Roy, het tast namelijk Moira's verdediging aan.
State v. Queen
afleveringen 7 : State v. Queen
Oliver in ongerust als een mysterieuze ziekte de hele stad treft. Ondertussen vecht Moira voor haar leven in de rechtszaal.
The Scientist
afleveringen 8 : The Scientist
Als een sterke dief een magazijn berooft, wordt wetenschapper Barry erbij gehaald. Oliver vermoedt dat er meer met de wetenschapper aan de hand is dan op het eerste oog gezien wordt.
Three Ghosts
afleveringen 9 : Three Ghosts
Nadat Oliver bijna een overdosis aan drugs heeft gehad, begint hij mensen uit zijn verleden te zien.
Blast Radius
afleveringen 10 : Blast Radius
Shrapnel, een bommenplaatser, heeft zijn zinnen gezet op Sebastian Blood. Ondertussen doet Laurel onderzoek naar de tante van Sebastian, die in een psychiatrische inrichting blijkt te zitten opgesloten.
Blind Spot
afleveringen 11 : Blind Spot
Oliver heeft zijn twijfels over Laurel, met name wanneer ze wordt gearresteerd voor drugsbezit. Ondertussen test Roy zijn nieuwe skills, waardoor een man in het ziekenhuis belandt.
Tremors
afleveringen 12 : Tremors
De "Bronzen Tijger" ontsnapt uit de gevangenis en gaat op zoek naar een prototype van Malcolms aardbevingmachine. Ondertussen weigert Roy te trainen, tenzij de burgerwacht zijn ware identiteit onthult.
Heir to the Demon
afleveringen 13 : Heir to the Demon
Het gaat niet goed met Laurel. Oliver en Lance proberen Sara ervan te overtuigen te blijven en af te spreken met Laurel en hun moeder, maar het Moordenaarsgenootschap wil Sara terug.
Time of Death
afleveringen 14 : Time of Death
Felicity voelt zich buitengesloten wanneer Sara bij het team komt. Ze wil zichzelf bewijzen en gaat achter een dief aan die bekend staat als The Clock King.
The Promise
afleveringen 15 : The Promise
Oliver is geschokt wanneer hij ontdekt dat Slade in Starling City is. Op het eiland probeert Oliver het geheim van de dood van Shado te verbergen en de begint strijd.
Suicide Squad
afleveringen 16 : Suicide Squad
Amanda Waller werft Diggle voor de Suicide Squad – waar ook Deadshot, Bronze Tiger en Shrapnel deel van uitmaken – maar Diggle twijfelt.
Birds of Prey
afleveringen 17 : Birds of Prey
Als Frank Bertinelli wordt gearresteerd, duurt het niet lang voordat zijn dochter, The Huntress, terugkeert. Wanneer zij mensen gijzelt, waaronder Laurel, komt Sara (Canary) in actie.
Deathstroke
afleveringen 18 : Deathstroke
Slade komt in actie tegen Oliver, en de gevolgen zijn enorm. Terwijl Oliver er alles aan doet om zijn familie te beschermen, probeert Isabel Queen Consolidated van hem te stelen.
The Man Under the Hood
afleveringen 19 : The Man Under the Hood
Nadat de Mirakuru in Roy een onbeheerste woede ontketent die hij op de stad richt, realiseert Oliver dat Roy hier volledig van in de ban is, en dat hij hem moet proberen te stoppen.
Seeing Red
afleveringen 20 : Seeing Red
Na Roy's dodelijke gevecht met een politieagent, realiseert Oliver zich dat de Mirakura volledige controle over hem heeft. Oliver zet alles op alles om een manier te vinden om hen te stoppen.
City of Blood
afleveringen 21 : City of Blood
Nadat Slade dreigt om Oliver alles waar hij van houdt te ontnemen, besluit Oliver besluit zich over te geven om verder bloedvergieten te voorkomen - een optie die tot zijn dood leidt.
Streets of Fire
afleveringen 22 : Streets of Fire
Slade's soldaten vallen de stad aan. Oliver roept zijn team bij elkaar en Felicity krijgt nieuws van S.T.A.R. Labs met alles veranderend nieuws. Thea komt tegenover Malcolm Merlyn te staan.
Unthinkable
afleveringen 23 : Unthinkable
In de finale van seizoen twee, moet Oliver besluiten of hij een held of een killer is nu Slade zijn plan ten uitvoer brengt om nog iemand uit Oliver's leven te vermoorden.

Season 1 (2012)

23 afleveringen  | Uitzendingen : 10/10/2012 Doodgewaand voor vijf jaar, keert een miljardair terug als geheel ander mens. Stiekem vecht hij voor zijn familie en stad als de vigilante Arrow. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (23 afleveringen)
Pilotaflevering
afleveringen 1 : Pilotaflevering
Miljardair Oliver Queen, die vijf jaar lang voor dood werd gehouden voordat hij werd gevonden op een afgelegen eiland in de Stille Oceaan, is een ander mens geworden.
Honor Thy Father
afleveringen 2 : Honor Thy Father
Oliver zet zijn tanden in het uitschakelen van een crimineel die connecties heeft met de Chinese triade: Martin Somers, die op zijn beurt door Laurel wordt vervolgd.
Lone Gunman
afleveringen 3 : Lone Gunman
Wanneer een schutter een van Olivers doelwitten vermoordt, schakelt hij de hulp in van rechercheur Lance. Ondertussen belanden Laurel en Tommy in een vervelende situatie.
An Innocent Man
afleveringen 4 : An Innocent Man
Terwijl hij een moordzaak onderzoekt, weet Oliver dat een doelwit op zijn lijst ervoor heeft gezorgd dat een onschuldige man voor de misdaad moet boeten.
Damaged
afleveringen 5 : Damaged
Als Oliver wordt gearresteerd voor moord, dringt hij erop aan dat Laurel hem vertegenwoordigt. Ze neemt de zaak aan, waardoor zij met haar vader in de clinch ligt.
Legacies
afleveringen 6 : Legacies
Als een bende bankrovers, bekend als de Royal Flush Gang, tijdens een overval een politieagent verwondt, wordt Oliver gedwongen na te denken over zijn missie.
Muse of Fire
afleveringen 7 : Muse of Fire
De Huntress komt aan in Starling City en betovert Oliver. Ondertussen, wordt Tommy verrast door vervelende gebeurtenissen en hij vraagt Laurel om hulp.
Vendetta
afleveringen 8 : Vendetta
Oliver traint Helena om zijn bondgenoot te worden. Later leidt Helena's wraakactie tot de moord op de leider van de triade.
Year's End
afleveringen 9 : Year's End
Vastbesloten om verloren tijden in te halen en de dagelijkse gang van zaken rond de Queens weer in goede banen te leiden, houdt Oliver een kerstfeest voor de familie.
Burned
afleveringen 10 : Burned
Nadat hij door de Dark Archer is verslagen, stopt Oliver met zijn rol als Arrow, tot Laurel hulp nodig heeft bij een onderzoek naar de dood van een brandweerman.
Trust but Verify
afleveringen 11 : Trust but Verify
Oliver vermoedt dat Diggle's mentor verantwoordelijk is voor een aantal gewapende overvallen. Ondertussen denkt Thea dat Moira en Malcolm een affaire hebben.
Vertigo
afleveringen 12 : Vertigo
Thea komt in de problemen nadat ze is betrapt met een middel genaamd Vertigo. Ondertussen hoort Oliver van Felicity verontrustend nieuws over Moira.
Betrayal
afleveringen 13 : Betrayal
Een crimineel is van plan om zijn plaats als leider van Starling City’s onderwereld terug te eisen maar eerst moet hij z'n grootste vijand uitschakelen: Arrow.
The Odyssey
afleveringen 14 : The Odyssey
Als Oliver wordt neergeschoten vraagt hij Felicity om hulp. Terwijl hij op het randje van de dood balanceert, denkt hij terug aan een gewaagde ontsnapping op het eiland.
Dodger
afleveringen 15 : Dodger
Oliver vraagt rechercheur McKenna Hall op een date. Ondertussen slaat een juwelendief, Dodger, toe in Starling City en berooft iemand die Oliver kent.
Dead to Rights
afleveringen 16 : Dead to Rights
Oliver en Diggle ontdekken dat Deadshot nog leeft en Malcolm is het volgende doelwit. Ondertussen vraagt Oliver aan Tommy om het goed te maken met zijn vader.
The Huntress Returns
afleveringen 17 : The Huntress Returns
De Huntress keert terug naar de stad en dreigt iedereen die Oliver dierbaar is te vernietigen. Later schittert Steve Aoki bij opening van de nachtclub.
Salvation
afleveringen 18 : Salvation
Een boze bewoner van de Glades begeeft zich op ontvoerings- en moordpad om degenen te straffen die volgens hem buurtbewoners hebben benadeeld.
Unfinished Business
afleveringen 19 : Unfinished Business
Als een jonge vrouw een gewelddadige dood sterft na een feest in Verdant, onthult rechercheur Lance belastend bewijsmateriaal tegen Tommy.
Home Invasion
afleveringen 20 : Home Invasion
Als Deadshot terugkeert naar Starling City nadat hij een Amerikaanse ambassadeur en zes anderen heeft uitgeschakeld, wordt er een missie opgezet om hem levend te vangen.
The Undertaking
afleveringen 21 : The Undertaking
Terwijl Oliver zich richt op het uitschakelen van een nieuw slachtoffer, ontdekt Felicity een transactie op de laptop van een dubieuze accountant.
Darkness on the Edge of Town
afleveringen 22 : Darkness on the Edge of Town
Met de Onderneming in het verschiet zet Malcolm zijn zwarte kap op om de zaakjes met seismoloog Brion Markov en zijn team af te handelen.
Sacrifice
afleveringen 23 : Sacrifice
In de laatste aflevering van het seizoen proberen Oliver en Diggle de Dark Archer te weerhouden wraak te nemen op de Glades. Ondertussen haast Thea zich om Roy te vinden.

 Casting

Rick Gonzalez

Rene Ramirez
Katie Cassidy

Laurel Lance
Stephen Amell

Oliver Queen
Echo Kellum

Curtis Holt
Emily Bett Rickards

Felicity Smoak
Paul Blackthorne

Quentin Lance
David Ramsey

John Diggle
Willa Holland

Thea Queen
Juliana Harkavy

Dinah Drake
Jack Moore

William Clayton
Sea Shimooka

Emiko Queen
Cody Rhodes

Derek Sampson
Michael Jai White

Ben Turner
Vinnie Jones

Danny 'Brick' Brickwell
Ben Lewis

Adult William Clayton
Holly Dignard

Red Dart
Colton Haynes

Roy Harper / Arsenal
Vinnie Jones

Danny "Brick" Brickwell
Michael Jai White

Ben Turner/ Bronze Tiger
Aleks Paunovic

Prison Guard Felton
Brendan Fletcher

Stanley Dover
Grant Gustin

Barry Allen / The Flash
David Nykl

Anatoly Knyazev
Jeremy Davies

John Deegan
Melissa Benoist

Kara Danvers / Supergirl
Ruby Rose

Kate Kane / Batwoman
Carlos Valdes

Cisco Ramon
Bob Frazer

Roger Hayden / Psycho-Pirate
Danielle Panabaker

Caitlin Snow
Tom Cavanagh

Eobard Thawne / Reverse-Flash
LaMonica Garrett

The Monitor
John Wesley Shipp

Barry Allen / The Flash (Earth 90)
John Barrowman

Malcolm Merlyn
Liam Hall

Joseph Wilson
Katherine McNamara

Maya / Blackster
Ben Lewis

William (Adult)
Andrea Sixtos

Zoe Ramirez (Adult)
Laara Sadiq

Mayor Emily Pollard
Marcus Rosner

Max Fuller
Sydney Bell

Reporter #3
Kelly Hu

China White
Liam Hall

Kane Wolfman
Jack Moore

William
Kirk Acevedo

Ricardo Diaz
Andrea Sixtos

Adult Zoe Ramirez
Edward Foy

Glen Morgan
Riley Davis

Assistant
Eliza Faria

Zoe Ramirez
Jaeson Lee

TAC Gear Guard #1
Sharlene Royer

Cassandra Abbott
David Stuart

Deputy Director Bell
Amy Gumenick

Carrie Cutter / Cupid
Rhys Williams

Bank Guard #1
Luke Camilleri

Sam Hackett
Nelson Wong

Rich Kannon
Keri Adams

Bethany Snow
Miles Chalmers

Officer Crawford
Peter Graham-Gaudreau

Brett Collins
Scott Pocha

Bartender
Chad Riley

Cop #1
Evan Roderick

Officer Nick Anastas
Katie Stuart

Lisa Selway
Andrea Sixtos

Zoe Ramirez
Audrey Marie Anderson

Lyla Michaels
Sea Shimooka

Emiko Queen / Green Arrow
Colton Haynes

Roy Harper
Sea Shimooka

Emiko Queen
Rick Gonzalez

Rene Ramirez / Wild Dog
Katherine McNamara

Mia Smoak / Blackstar
Ben Lewis

William "Will" Clayton
Charlie Barnett

John Diggle, Jr. / J.J.
Katie Cassidy

Laurel Lance / Black Siren / Black Canary
Juliana Harkavy

Dinah Drake / Black Canary
Joseph David-Jones

Connor Hawke
LaMonica Garrett

Mar Novu / The Monitor
Katie Cassidy

Laurel Lance / Black Canary

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Arrow"

Nieuwe Superman-serie op komst - Actueel
Actueel

Nieuwe Superman-serie op komst

Het Amerikaanse televisienetwerk The CW komt binnenkort op de proppen met een nieuwe serie over Superman en Lois Lane. Tyler Hoechlin en Elizabeth Tulloch zullen de hoofdrollen vertolken. Verder lezen...

 Series in hetzelfde genre

Warrior - Actie
1

Warrior

Actie | 3 seizoen(en)  | 54 aflevering(en)
2019
Regie: Jonathan TropperMet: Andrew Koji, Olivia Cheng, Jason Tobin, Dianne Doan,...Het verhaal van Warrior draait om de jonge Ah Sahm. Hij emigreert in de negentiende eeuw van China naar het wereldberoemde Chinatown in San Francisco. De Chinees komt in Amerika aan tijdens een periode waarin flinke bendeoorlogen aan de gang zijn in San Francisco, de zogenaamde Tong Wars. De... Verder lezen...
NCIS: Los Angeles - Actie
4

NCIS: Los Angeles

Actie | 12 seizoen(en)  | 303 aflevering(en)
2009
Regie: Shane BrennanMet: LL Cool J, Chris O'Donnell, Linda Hunt,...In Los Angeles trekt de misdaad aan en wordt het Speciale Projecten team ingezet om de misdrijven te bestrijden en hiertegen op te treden. Hiervoor gaan de diverse speciaal agenten undercover, nemen een valse identiteit aan en zetten daarbij hun leven dagelijks op het spel, in de strijd tegen de... Verder lezen...
Archer - Actie
5

Archer

Actie | 14 seizoen(en)  | 216 aflevering(en)
2009
Regie: Adam ReedMet: H. Jon Benjamin, H. Jon Benjamin, Aisha Tyler,...Sterling Archer is 's werelds meest ontmoedigende spion. Hij werkt voor ISIS, een spion agentschap gerund door zijn moeder. Tussen het omgaan met zijn baas en zijn medewerkers - waarvan één zijn ex-vriendin is - lukt het Archer iedereen te ergeren of te verleiden die zijn pad kruist. Zijn capriolen... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: