Raising Dion

(0 stemmen)
Raising Dion
Season 2 Seizoen 1

 Infos

Engelse titel : Raising Dion
Geregisseerd door : Carol Barbee
In de zalen vanaf: 10 april 2019
Speelduur: 50 minuten
Genre: Drama
Land : US (2019)

 VOD

Bekijk Raising Dion via video on demand/streaming.

 Synopsis

Een vrijgezelle alleenstaande moeder ontdekt op een dag dat haar zoon superkrachten heeft en probeert erachter te komen hoe ze hem veilig en verantwoord kan opvoeden. Daarnaast probeert ze het mysterie rond de opkomende superkrachten van haar jonge zoon op te lossen. Ondertussen probeert haar zoon om zijn buitengewone gaven te beheersen en verborgen te houden voor de buitenwereld.

 2 Seizoenen

Season 2 (2022)

10 afleveringen  | Uitzendingen : 02/01/2022 Een vrijgezelle alleenstaande moeder ontdekt op een dag dat haar zoon superkrachten heeft en probeert erachter te komen hoe ze hem veilig en verantwoord kan opvoeden. Daarnaast probeert ze het mysterie rond de opkomende superkrachten van haar jonge zoon op te lossen. Ondertussen probeert haar zoon om zijn buitengewone gaven te beheersen en verborgen te houden voor de buitenwereld. Alle afleveringen weergeven 2
Alle afleveringen weergeven 2 (10 afleveringen)
afleveringen 1
afleveringen 2
afleveringen 3
afleveringen 4
afleveringen 5
afleveringen 5
afleveringen 6
afleveringen 7
afleveringen 8
afleveringen 8

Seizoen 1 (2019)

9 afleveringen  | Uitzendingen : 10/04/2019 Een vrijgezelle alleenstaande moeder ontdekt op een dag dat haar zoon superkrachten heeft en probeert erachter te komen hoe ze hem veilig en verantwoord kan opvoeden. Daarnaast probeert ze het mysterie rond de opkomende superkrachten van haar jonge zoon op te lossen. Ondertussen probeert haar zoon om zijn buitengewone gaven te beheersen en verborgen te houden voor de buitenwereld. Alle afleveringen weergeven 1
Alle afleveringen weergeven 1 (9 afleveringen)
ISSUE #101: How Do You Raise a Superhero?
afleveringen 1 : ISSUE #101: How Do You Raise a Superhero?
Weduwe Nicole heeft het moeilijk met de opvoeding van haar enige kind Dion, maar weet niet dat de basisschoolleerling onvoorstelbare krachten heeft.
ISSUE #102: Fortress of Solitude
afleveringen 2 : ISSUE #102: Fortress of Solitude
Dion blijft de steeds meer gespannen Nicole omverblazen met zijn krachten. Pat biedt aan om een mogelijke aanwijzing uit het verleden van Mark te onderzoeken.
ISSUE #103: Watch Man
afleveringen 3 : ISSUE #103: Watch Man
Hoewel Nicole het moeilijk vindt, moet ze na een akkefietje op school een hartig woordje met haar zoon spreken. Een mysterieuze figuur uit het verleden van Mark duikt op.
ISSUE #104: Welcome to BIONA. Hope You Survive the Experience
afleveringen 4 : ISSUE #104: Welcome to BIONA. Hope You Survive the Experience
Terwijl Nicole de persoon achter een onheilspellende foto probeert op te sporen, gaat Pat met Dion naar BIONA waar ze dingen zien die niet bij de officiële tour horen.
ISSUE #105: Days of Mark's Future Past
afleveringen 5 : ISSUE #105: Days of Mark's Future Past
De ingrijpende gebeurtenissen uit het verleden van Mark worden duidelijk. Nicole heeft moeite om Dion zijn droomverjaardag te bezorgen. Esperanza doet een ontdekking.
ISSUE #106: Super Friends
afleveringen 6 : ISSUE #106: Super Friends
Nicole pakt een oude passie weer op. Charlotte biedt aan om Dion onder haar hoede te nemen. Pat krijgt onverwacht nieuws op het werk.
ISSUE #107: Why So Vomity?
afleveringen 7 : ISSUE #107: Why So Vomity?
Wanneer Dion naar het ziekenhuis moet vanwege een mysterieuze ziekte, zijn Nicole en Pat bang dat zijn krachten aan het licht komen.
ISSUE #108: You Won't Like Him When He's Angry
afleveringen 8 : ISSUE #108: You Won't Like Him When He's Angry
Nicole haalt alles uit de kast om Dion te redden van Suzanne en BIONA. Later ontdekt Charlotte een schokkend geheim.
ISSUE #109: Storm Killer
afleveringen 9 : ISSUE #109: Storm Killer
Terwijl de Kromme Man dichterbij komt en een laatste confrontatie onvermijdelijk lijkt, ontvlucht een doodsbange Nicole de stad samen met Dion om hem te beschermen.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Series in hetzelfde genre

Ragnarok - Drama
2

Ragnarok

Drama | 3 seizoen(en)  | 24 aflevering(en)
2020
Regie: Adam PriceMet: Theresa Frostad Eggesbø, David Alexander Sjøholt,...In het kleine fictieve stadje Edda worden volwassen mensen gedwongen te reageren op klimaatveranderingen. De ijskappen smelten met een snelheid die niemand had verwacht. De wereld maakt lange periodes van droogte door en de winters zijn te warm. Steeds vaker ervaren mensen extreme koude... Verder lezen...
Succession - Drama
4

Succession

Drama | 3 seizoen(en)  | 36 aflevering(en)
2018
Regie: Jesse ArmstrongMet: Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook,...De familie Roy, bestaande uit vader Logan (Brian Cox) en zijn vier kinderen, beheert een van de grootste media en entertainment bedrijven ter wereld: Waystar Royco. Als 80-jarige begint vader Logan fouten te maken. De mediamagnaat zal plaats moeten maken voor een opvolger. Maar wie? En ziet hij dat... Verder lezen...
The Blacklist - Drama
6

The Blacklist

Drama | 10 seizoen(en)  | 256 aflevering(en)
2013
Regie: Jon BokenkampMet: Megan Boone, Diego Klattenhoff, James Spader,...'s Werelds meest gezochte crimineel geeft zichzelf aan en biedt aan om iedereen aan te geven met wie hij ooit heeft gewerkt. Zijn enige voorwaarde is dat hij alleen werkt met de nieuwgeslagen FBI agent met wie hij geen connectie lijkt te hebben
9-1-1 - Drama
8

9-1-1

Drama | 7 seizoen(en)  | 120 aflevering(en)
2018
Regie: Ryan Murphy & Brad FalchukMet: Connie Britton, Peter Krause, Angela Bassett,...9-1-1 onderzoekt de ervaringen van de politie, ambulancepersoneel en brandweerlieden die onder hoge druk moeten werken. Onder de meest extreme omstandigheden komen zij terecht in beangstigende, schokkende en hartverscheurende situaties. Daarnaast hebben zij natuurlijk ook nog een eigen privéleven.... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: