Dé blockbusters en sequels die je deze maand zeker en vast niet wilt missen - Actueel PICKX

   - 
Dé blockbusters en sequels die je deze maand zeker en vast niet wilt missen

Wat is er beter dan het nieuwe schooljaar inzetten met het ontdekken van enkele blockbuster-films? Pickx verwent je met een scala aan succesvolle films die te vinden zijn in de Proximus VOD-catalogus. Ontdek deze topfilms hieronder:

"The Lost City"

"The Lost City" is een Amerikaanse actie-avonturenkomedie, waarbij de hoofdrollen schitterend worden vertolkt door Sandra Bullock en Channing Tatum, als respectievelijk een gerenommeerde romanschrijfster en haar charismatische covermodel. De excentrieke miljardair die hun vredige tour verstoort, wordt op magistrale wijze neergezet door niemand minder dan Daniel Radcliffe. 

"The Lost City" belooft een spannende en humoristische reis te worden, waarin avontuur, romantiek en excentriciteit samenkomen voor een onvergetelijke filmervaring. Een must-see voor filmliefhebbers van alle genres.

"John Wick: Chapter 4"

In 'John Wick: Chapter 4' is John Wick, meesterlijk gespeeld door Keanu Reeves, vastbesloten om de organisatie voorgoed achter zich te laten. Echter, The High Table, de meedogenloze leiders van de organisatie, staan niet toe dat hij zomaar vertrekt…

De film biedt wederom een spectaculaire reeks actiescènes en het indrukwekkende acteerwerk van Reeves tilt de film naar the next level. John Wick is uitgegroeid tot een icoon in Hollywood, en 'John Wick: Chapter 4' biedt alles wat je verwacht: een intrigerend plot, adembenemende actiescènes, een meeslepend verhaal en een voortreffelijke cast. Deze film zal je vanaf het begin tot het einde op het puntje van je stoel doen zitten en je hartslag doen versnellen."

"Jurassic World: Dominion"

De epische Jurassic Park-saga heeft een nieuwe adem gekregen met Chris Pratt in de hoofdrol. In deze derde film zijn er vier jaar verstreken sinds een illegale veiling leidde tot de ontsnapping van talloze dinosaurussen. Nu leven deze prehistorische wezens te midden van de menselijke samenleving, midden in de wilde natuur. 

Owen (vertolkt door Chris Pratt) en Claire (gespeeld door Bryce Dallas Howard) hebben zich teruggetrokken naar een afgelegen plek in de natuur en zorgen voor Maisie (gespeeld door Isabella Sermon), de allereerste gekloonde mens ter wereld. 

Deze film brengt het oude en het nieuwe samen door de terugkeer van bekende gezichten zoals Dr. Sattler (gespeeld door Laura Dern), Dr. Malcolm (vertolkt door Jeff Goldblum) en Dr. Grant (gespeeld door Sam Neill), de iconische hoofdrolspelers uit de oorspronkelijke Jurassic Park-trilogie. De centrale vraag die deze film oproept, is echter diepgaand: Is het mogelijk voor dinosaurussen en mensen om in harmonie naast elkaar te bestaan? Het antwoord op deze vraag staat op het punt onthuld te worden in deze meeslepende nieuwe aflevering van de franchise. Een onmisbare film voor elke cinefiel en liefhebber van avontuur.

"Top Gun: Maverick"

In de langverwachte sequel, 'Top Gun: Maverick', staat actie centraal. Pete 'Maverick' Mitchell (gespeeld door Tom Cruise), de straaljagerpiloot die we kennen uit de originele 'Top Gun', is 36 jaar later nog steeds geen admiraal. Na opnieuw zijn oversten uit te dagen, wordt hij teruggestuurd naar de Top Gun-trainingschool om een nieuwe generatie piloten op te leiden. De film draait om een cruciale missie die met spectaculaire actiescènes tot een goed einde moet worden gebracht.

Velen beschouwen 'Top Gun: Maverick' beter dan het origineel 'Top Gun'. De film biedt indrukwekkend acteerwerk, met onder andere een opvallende rol van Miles Teller, een meeslepend verhaal en een ontroerende prestatie van Val Kilmer. Deze film is ongetwijfeld een van de hoogtepunten in de carrière van Tom Cruise en een waar genot voor cinefielen om naar te kijken.

"Avatar: The Way of Water"

In 2009 deed 'Avatar' Hollywood op zijn grondvesten daveren met zijn revolutionaire aanpak, waarmee de film maar liefst drie Oscars in de wacht sleepte. Fans hebben maar liefst 13 jaar in spanning gewacht op een vervolg, en met 'Avatar: The Way of Water' wordt eindelijk aan die honger voldaan. Regisseur James Cameron heeft bewezen dat hij de kunst van het maken van blockbusters als geen ander beheerst.

In 'Avatar: The Way of Water' zien we hoe Jake Sully en Ney'tiri een gezin hebben gesticht en vastberaden zijn om samen te blijven en elkaar te beschermen. Echter, hun plannen worden verstoord wanneer ze gedwongen worden hun thuis achter te laten en de onontdekte gebieden van Pandora te verkennen..

"Babylon"

Stap binnen in het Hollywood van de roarin' twenties met 'Babylon', waar we worden meegenomen achter de schermen van de filmwereld in het turbulente jaar 1920. Hier, waar lust hoogtij viert, drank en drugs vrijelijk vloeien, en acteurs aanbeden worden, ontvouwt zich een verhaal vol excentrieke en onconventionele personages, die allen vechten om hun plek in de filmindustrie te veroveren... en te behouden.

De cast van 'Babylon' is simpelweg verbluffend, met namen als Brad Pitt, Margot Robbie, Tobey Maguire, Diego Calva, Olivia Wilde en vele andere getalenteerde acteurs. Alleen al deze indrukwekkende line-up is reden genoeg om je nieuwsgierigheid voor deze film te prikkelen. Bereid je voor op een opmerkelijk verhaal met tal van wendingen, prikkelende situaties en knotsgekke gebeurtenissen. Het leven lijkt één groot feest, maar de werkelijkheid is altijd net een beetje complexer dan schijn doet vermoeden. 'Babylon' is een filmervaring die je niet wilt missen, waarin de schittering van Hollywood wordt belicht, maar ook de schaduwzijden van roem en ambitie worden blootgelegd. Voor cinefielen is deze film absoluut een must-see.

Ontdek al deze must-see films en nog veel meer in de Proximus VOD-catalogus en bereid je voor op een spannende herfst!

 

 Meningen

 Al het nieuws pickx

De vijf beste rollen van Robert De Niro - Actueel
Actueel

De vijf beste rollen van Robert De Niro

De filmwereld is gezegend met de emblematische aanwezigheid van Robert De Niro, een van de meest legendarische acteurs van zijn generatie. Deze week doet hij zijn intrede in de Proximus VOD-catalogus met 'About My Father', een hilarische komedie. Dit is voor filmfans een kans om terug te blikken op... Verder lezen...
Topfilms om van te genieten voordat de zomer voorbij is - Actueel
Actueel

Topfilms om van te genieten voordat de zomer voorbij is

kijkplezier in het verschiet. We hebben een selectie gemaakt van films op Pickx die je niet mag missen voordat de zomer officieel voorbij is. Of je nu je filmavonden doorbrengt op Disney+, Netflix, Pickx Mix of in de VOD-catalogus, er is voor elk wat wils. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: