Infos

Geregisseerd door : Haifaa Al-Mansour
Speelduur: 101 minuten

 Synopsis

Maryam is arts in een ziekenhuis in een klein stadje in Saoedi-Arabië. Als ze naar Riyadh wil reizen om te solliciteren voor een functie als chirurg in een groot hospitaal, wordt haar het recht ontzegd om te vliegen. Als alleenstaande vrouw heeft ze namelijk een toestemming nodig die is ondertekend door haar vader, die helaas afwezig is. Het wordt het begin van haar verzet. Ze komtin opstand tegen dit reisverbod en besluit zich kandidaat te stellen voor gemeenteraadsverkiezingen in haar stad, maar hoe kan een vrouw campagne voeren in dit land?

 VOD

Bekijk The Perfect Candidate via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: