Infos

Geregisseerd door : Johan Nijenhuis
In de zalen vanaf: 20 juli 2005
Speelduur: 85 minuten
Genre: Familie
Land : Nederland (2005)
Originele taal: Nederlands

 Synopsis

Het is het einde van het schooljaar, ook voor de rangers van de dierentuin. Maar... niet voor lang: de rangers gaan via een uitwisselingsprogramma naar het kleurrijke Afrika. Ze mogen meehelpen in het Wildpark, om bedreigde diersoorten te verzorgen en te beschermen.  
 
Als hun vliegtuig neerstort stranden ze, middenin de rimboe. Zonder telefoon, voedsel, of hulp. Ze zijn overgeleverd aan de wetten van de natuur. Al snel merken de rangers dat het er in de natuur héél anders aan toe gaat dan in de dierentuin. Maar niet alleen het Afrikaanse wildleven, ook de directeur van het Wildpark blijkt donkere kanten te hebben. In de hoop gevonden te worden, besluiten de rangers zich te splitsen in twee groepen. Als tot overmaat van ramp Bionda ineens verdwijnt, neemt hun Afrikaanse reis een totaal andere wending. De rangers kunnen alleen nog maar op elkaar vertrouwen. In Afrika beleven ze het avontuur van hun leven!

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: