Infos

Originele titel : Winx Club - Il Segreto Del Regno Perduto
Geregisseerd door : Iginio Straffi
In de zalen vanaf: 26 maart 2008
Speelduur: 85 minuten
Genre: Animatie Film
Land : Italië, Verenigde Staten, Nederland (2007)
Originele taal: Italiaans

 Synopsis

In "Het geheim van het Verloren Rijk" wordt Bloom, samen met de Winx, geconfronteerd met de ultieme uitdaging: in de diepste en donkerste dimensie moet ze strijden tegen het Absolute Kwaad om verenigd te worden met haar ouders van wie ze als baby werd gescheiden.  
 
De Winx hebben hun machtige Enchantix-status bereikt en zijn echte beschermfeeën geworden om de bevolking van hun dimensies vrede en veiligheid te kunnen garanderen. Alleen Bloom heeft deze status nog niet bereikt omdat alle mensen van haar dimensie, Domino, zijn verdwenen.  
 
Bloom moet haar status zien te ontvangen door haar ouders te vinden en te redden. Dit lijkt een onmogelijke opgave. Terwijl al haar vriendinnen zich naar hun Dimensies begeven, zit er voor Bloom niets anders op dan voorlopig terug te keren bij haar adoptieouders Mike en Vanessa in Gardenia.  
 
Dan verschijnt Daphne, de zus van Bloom in een droom en zij vertelt haar dat het mogelijk is om hun ouders te vinden. Daarvoor moet ze naar het Meer van Roccaluce. De Winx storten zich gezamenlijk in de zoektocht naar de ouders van Bloom.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: