Infos

Engelse titel : Un Homme Pressé
Geregisseerd door : Hervé Mimran
In de zalen vanaf: 14 november 2018
Speelduur: 100 minuten
Land : Frankrijk (2018)
Originele taal: Frans

 Synopsis

Alain is een zakenman die achter de tijd aanholt. Noch voor plezier noch voor zijn familie is er een plaats in zijn leven. Op een dag wordt hij getroffen door een beroerte. In het ziekenhuis stellen ze vast dat hij problemen heeft met zijn geheugen en met spreken. Hij wordt onder handen genomen door Jeanne, een jonge logopediste, die hem zoals een kind, terug leert spreken en normaal functioneren. Tijdens zijn revalidatie beseft hij dat hij een deel van zijn leven gemist heeft maar dat alles nog mogelijk is. Vooral de verloren tijd met zijn dochter wil hij inhalen.

 VOD

Bekijk Un Homme Pressé via video on demand/streaming.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: