Infos

Geregisseerd door : Tim Burton & Mike Johnson
In de zalen vanaf: 26 oktober 2005
Speelduur: 75 minuten
Genre: Animatie Film
Land : Verenigde Staten (2005)
Originele taal: Engels

 Synopsis

"Corpse Bride" gaat door in dezelfde donkere, romantische stijl als Tim Burton's klassieke films "Edward Scissorhands" en "The Nightmare Before Christmas". Gesitueerd in een 19de eeuws Europees dorpje, deze stop-motion geanimeerde film volgt het verhaal van Victor (Johnny Depp), een jonge man die weggevoerd is naar de onderwereld om een mysterieuze Corpse Bride (Helena Bonham-Carter) te trouwen. Echter zijn echte bruid Victoria (Emily Watson) wacht in het Land van de Levenden.  
 
Ondanks dat het leven in het Land van de Doden een stuk kleurrijker blijkt te zijn dan in zijn strenge Victoriaanse opvoeding, leert Victor dat er niets in deze wereld en in de volgende is, dat hem van zijn enige echte liefde kan houden.  
 
Het is een verhaal met optimisme, romantiek en een erg levendig hiernamaals, vertelt in een klassieke Tim Burton stijl.

 VOD

Bekijk Tim Burton's Corpse Bride via video on demand/streaming.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: