Infos

Geregisseerd door : Frank Darabont
In de zalen vanaf: 20 april 2016
Speelduur: 114 minuten
Genre: Actie, Avontuur
Land : Verenigde Staten (2015)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Theron schittert als boze Heks Ravenna, die haar goedaardige zus Freya (Blunt) verraadt met een onvergeeflijke daad: ze belet Freya om lief te hebben en maakt hiermee een ijzige kracht in haar los. Hierdoor brengt de ijskonigin tientallen jaren door in een afgelegen paleis in het Noorden en leidt ze een leger van jagers op om haar te beschermen. De enige regel waaraan de strijders zich moeten houden is dat ze zich niet mogen open stellen voor liefde. 
Terwijl een strijd om de macht escaleert tussen de twee koninginnen, komt Freya's beste jager Eric (Hemsworth) tussen hen te staan. Samen met zijn naaste strijder Sara (Chastain) - de enige vrouw die ooit zijn hart heeft veroverd - moet Eric Freya helpen haar zus te verslaan... of de kwaadaardige Ravenna zal eeuwig heersen.

 VOD

Bekijk The Huntsman : Winter's War via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "The Huntsman : Winter's War"

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: