Infos

Geregisseerd door : Andy Fickman
In de zalen vanaf: 26 maart 2008
Speelduur: 110 minuten
Genre: Familie, Komedie
Land : Verenigde Staten (2006)
Originele taal: Engels

 Synopsis

THE GAME PLAN vertelt het verhaal van de ruige quarterback-voetbalster Joe Kingman (DWAYNE "THE ROCK" JOHNSON), wiens ploeg uit Boston in de running is voor het kampioenschap.  
Als 'serievrijgezel' beleeft Kingman de ultieme droom: hij is rijk, beroemd en de gangmaker van feestjes.  
 
Maar plots wordt zijn droom bruusk getackeld wanneer hij zijn 7-jarig dochtertje (nieuwkomer MADISON PETTIS) leert kennen waarvan hij het bestaan niet wist – het product van een laatste uitspatting voordat hij jaren geleden brak met zijn jonge vrouw.  
Nu moet hij in de belangrijkste periode van zijn carrière de feestjes, trainingen en afspraakjes zien te jongleren met zaken die volkomen nieuw zijn voor hem maar nu eenmaal horen bij het hebben van een dochter: balletlessen, verhaaltjes vertellen voor het slapengaan en poppen.  
 
Al even perplex staat zijn bikkelharde mega-agente Stella (KYRA SEDGWICK), zelf gespeend van ieder greintje ouderschapstalent. Ondanks de vaak hilarische rampspoed die gepaard gaat met het nieuwe vaderschap ontdekt Joe dat er meer in het leven is dan geld, sponsoring en duizenden adorerende fans: de liefde en zorg voor een hele speciale kleine fan slaat alles.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "The Game Plan"

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: