Infos

Geregisseerd door : James Ponsoldt
In de zalen vanaf: 24 februari 2016
Speelduur: 106 minuten
Genre: Drama
Land : Verenigde Staten (2015)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Kort na de publicatie van zijn baanbrekende roman 'Infinite Jest' begint de veelgeprezen David Foster Wallace (Jason Segel) aan een vijfdaags interview met Rolling Stone-journalist David Lipsky (Jesse Eisenberg). Naarmate de dagen verstrijken, ontstaat er tussen de journalist en zijn onderwerp een ijle doch intense relatie. 'The End of the Tour' gaat over een kwetsbare groeiende vriendschap waarin onthuld, verhuld en gelachen wordt. 
 
Filmmaker James Ponsoldt ('Smashed', 'The Spectacular Now') en Pulitzer winnend scenarist Donald Margulies baseerden zich op de memoire van David Lipsky die hij schreef na de zelfmoord van David Foster Wallace. De geluidsopnames die Lipsky vergaarde tijdens zijn vijfdaags interview met Wallace werden tot op dat moment nooit uit de kast gehaald.

 VOD

Bekijk The End of the Tour via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: