Infos

Synopsis

De Dukes zijn terug! Neven Bo (Sean William Scott) en Luke (Johnny Knoxville) maken de wegen weer onveilig. Hun auto de General Lee, een Dodge Charger uit 1969, redt hen regelmatig uit hachelijke situaties.  
Hun oom Jesse (Willie Nelson) stookt de lekkerste illegale drank in Dixie. Bo en Luke bezorgen het brouwsel met hun General Lee. Ook het dollen met de (boeren)meiden is een tijdverdrijf waar de neven zich graag schuldig aan maken. Beide activiteiten brengen hen regelmatig in de problemen.  
De jongens sluiten de dag graag af in de Boar's Nest. Hier werkt hun lieftallige nicht Daisy (vertolkt door Jessica Simpson) als serveerster. Daisy is de trotste eigenaresse van de kortste hotpants in het Zuiden, maar geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Zij is menigmaal de aanleiding voor een ouderwets bargevecht. Bo en Luke zijn uiteraard nooit te beroerd om voor haar eer te strijden. Ze hebben de autoriteiten dan ook regelmatig op hun hielen. 
De criminele commissaris Boss Hogg (Burt Reynolds) neemt op onrechtmatige wijze bezit van de boerderij van de Dukes. Hij blijkt snode plannen te hebben met het dorpje Hazzard. De Dukes dienen het pedaal stevig in te trappen om Hazzard County te redden.

Video's van "The Dukes of Hazzard"

Fotogalerij "The Dukes of Hazzard" (6)

The Dukes of Hazzard - Foto 1 The Dukes of Hazzard - Foto 2 The Dukes of Hazzard - Foto 3 The Dukes of Hazzard - Foto 4 +1The Dukes of Hazzard - Foto 5 The Dukes of Hazzard - Foto 6

Uw mening

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Al het nieuws over "The Dukes of Hazzard"

Andere films nu in de bioscoop...

Newsletter

Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Trailers

Onze selecties

Wedstrijden