Infos

Geregisseerd door : Matt Hulse
Speelduur: 70 minuten
Land : Engeland

 Synopsis

Ben je de vele beelden beu? Dan is er speciaal voor jou deze voorstelling! Sluit je ogen, wat je hier hoort is een buitengewone ervaring voor het oor, buitengewoon in een bioscoopzaal althans! 
Het was in 2003 dat Matt Hulse (die al tal van kortfilms maakte, de ene al meer intrigerender dan de andere; wroetend in onze archieven komen we er verschillende tegen) een collectie aanlegde van geluidsfilms van filmmakers als Tony Hill, Andrew Kötting, Martha Colburn. 
Wat ooit begon als een klein onbeduidend project, is fors uitgebreid en de lijst geluidsfilms alsook regisseurs wordt alsmaar langer, net zoals festivals en bioscoopzalen die vragende partij zijn om deze buitenbeentjes te vertonen. "En wanneer in Nova?" vroeg Matt Hulse ons meermaals, en voilà, onze keuze is gemaakt en wij vragen uw goedkeuring. Wij stellen je onze "best of" van Audible Picture Show voor. En mocht je per ongeluk zelf een cineast zijn die zulke filmpjes maakt, laat het weten of beter nog, breng ze binnen en misschien maak je binnenkort deel uit van Matt's collectie.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: