Infos

Geregisseerd door : José Corbacho & Juan Cruz
In de zalen vanaf: 9 augustus 2006
Speelduur: 94 minuten
Land : Spanje (2005)
Originele taal: Spaans

 Synopsis

Elke persoon die je tegenkomt op straat heeft een verhaal te vertellen. En zonder dat wij het weten zijn onze levens vaak verweven met die van mensen die wij niet eens kennen. Dit gegeven vormt de basis voor de film Tapas. In een wijk van een grote Spaanse stad komen de verschillende levens van een aantal buurtbewoners samen. Ze ontmoeten elkaar in de bar, in de supermarkt of... bij elkaar in bed.  
 
 
 
Mariano en Conchi, twee bejaarden, kampen met de angst om ziek te worden of alleen achter te blijven. Raquel heeft een virtuele relatie via internet met een Argentijn om zo de leegte in haar leven te vullen. De jongeren Cesar en Opo werken in de supermarkt en dromen van hun geplande vakantie en oudere vrouwen. Bareigenaar Lolo ontdekt dat er meer in het leven is dan alleen zijn bar, als hij een nieuwe kok aanneemt die leven in de brouwerij brengt.  
 
Tapas vertelt de verhalen van gewone mensen die te maken hebben met eenzaamheid, liefde, de dood, seks, vriendschap, jaloezie en hoop. Universele thema's waar mensen zich overal ter wereld mee bezighouden. Maar het wordt nooit zwaar: Tapas is een liefdevolle komedie waarin iedereen zich zal herkennen.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

C'è ancora domani - Komedie
2
20 maart 2024

C'è ancora domani

Komedie Regie: Paola CortellesiMet: Paola Cortellesi,...Delia en Ivano wonen met hun kinderen en Ivano's ziekelijke vader in een souterrain woning in een typisch Romeins hofje. Het is 1946 en Rome balanceert tussen de roes over de bevrijding en de tekortkomingen van de afgelopen oorlogsjaren. Delia berust in haar traditionele rol van echtgenote en... Verder lezen...
Immaculate - Horror
3
20 maart 2024

Immaculate

Horror Regie: Michael MohanMet: Sydney Sweeney, Simona Tabasco, Álvaro MorteNa een bijna-doodervaring vertrekt de Amerikaanse Cecilia (Sydney Sweeney) naar een klooster in Italië om haar leven aan God te wijden. Wanneer ze op wonderbaarlijke wijze zwanger raakt, wordt ze beschouwd als de nieuwe heilige maagd Maria. Naarmate er angstaanjagende gebeurtenissen in het klooster... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: