Infos

Geregisseerd door : Stephen Frears
In de zalen vanaf: 15 september 2010
Speelduur: 109 minuten
Genre: Komedie
Land : Engeland (2010)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Met haar eindeloze lange benen, gecorrigeerde neus, haar job als journaliste, haar verlangen om beroemd te worden en haar talent om harten te breken, is de sexy Tamara Drewe een vrouw van haar tijd. Haar terugkeer naar het vredige plattelandsdorpje waar haar moeder woonde, veroorzaakt een schok. 
 
Een successchrijver van misdaadromans, een gefrustreerde universitair, een rockster op zijn retour, een dorpsjongen, mannen en vrouwen, allen vallen ze voor de betoverende charmes van Tamara. Sluimerende passies ontwaken opnieuw en de amoureuze escapades zorgen voor een opeenstapeling van absurde omstandigheden.

 VOD

Bekijk Tamara Drewe via video on demand/streaming.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Tamara Drewe"

Tamara Drewe - Bespreking
Bespreking

Tamara Drewe

Achterklap, overspel, jaloezie en tienerliefde. Het dagdagelijkse leven op het Britse platteland biedt stof genoeg voor een geestig kabbelende tragikomedie. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: