Video's van "Stronger"

Infos

 • 21 februari 2018
 • 116 minuten
 • Verenigde Staten (2017)
 • Engels

Synopsis

Boston, 15 april 2013. Een massa volk juicht de deelnemers van de marathon toe. Onder hen de 27-jarige Jeff (Jake Gyllenhaal), die hoopt zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) opnieuw voor zich te winnen. Wanneer de eerste bom ontploft, verliest Jeff zijn benen. Wanneer hij bijkomt in het ziekenhuis, helpt hij de politie om één van de daders te identificeren. Maar dat blijkt pas het begin van zijn strijd. Maanden van rehabilitatie, fysiek en emotioneel, volgen. De relatie met Erin en zijn familie wordt danig op de proef gesteld. Vindt Jeff de kracht en de moed om zijn trauma te overwinnen?

Fotogalerij "Stronger" (5)

Stronger - Foto 1 Stronger - Foto 2 Stronger - Foto 3 Stronger - Foto 4 Stronger - Foto 5

VOD

Laden en bekijken Stronger met VOD.

Mening van de pers

De Morgen
Review: Wanneer een terreurslachtoffer geen held wil zijn
Een film met een titel als Stronger, over een man die zijn benen verloor bij een bomaanslag, en uitgroeide tot een nationale held: het klinkt als een vreselijk Hollywoodiaans cliché. Maar regisseur David Gordon Green en zijn levendige cast verrassen op alle vlakken. Als de kijker huilt, dan hebben de makers dat verdiend. Verder lezen

Mening van bloggers

Mening van de toeschouwers

 • De strijd van Jeff Bauman.
  -Stronger is een 2017 Amerikaanse biografische drama film geregisseerd door David Gordon Green en geschreven door John Pollono, gebaseerd op de memoires met dezelfde naam door Jeff Bauman en Bret Witter. Het volgt Bauman, die beide benen verliest in de Boston Marathon aanslag en moet zich aanpassen aan zijn nieuw leven, en stars Jake Gyllenhaal als Bauman, met Tatiana Maslany, Miranda Richardson, en Clancy Brown in ondersteunende rollen. ----- "Stronger stijgt op de kracht van zijn goed gekozen ensemble aan te bieden een emotionele resonantie op feiten gebaseerde verhaal dat overstijgt geïnspireerde drama clichés. "----- “Algemeen gunstige reviews. ”

 • Uw mening

  Nog 10 tekens vóór het plaatsen
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen.

  Andere films nu in de bioscoop...

  Dilili à Paris - Animatie Film

  Dilili à Paris

  Animatie Film 
  24 oktober 2018

  Newsletter

  Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

  Trailers

  Onze selecties

  Wedstrijden