Infos

Geregisseerd door : David Gordon Green
In de zalen vanaf: 21 februari 2018
Speelduur: 116 minuten
Genre: Biografie, Drama
Land : Verenigde Staten (2017)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Boston, 15 april 2013. Een massa volk juicht de deelnemers van de marathon toe. Onder hen de 27-jarige Jeff (Jake Gyllenhaal), die hoopt zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) opnieuw voor zich te winnen. Wanneer de eerste bom ontploft, verliest Jeff zijn benen. Wanneer hij bijkomt in het ziekenhuis, helpt hij de politie om één van de daders te identificeren. Maar dat blijkt pas het begin van zijn strijd. Maanden van rehabilitatie, fysiek en emotioneel, volgen. De relatie met Erin en zijn familie wordt danig op de proef gesteld. Vindt Jeff de kracht en de moed om zijn trauma te overwinnen?

 VOD

Bekijk Stronger via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Stronger"

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: