Infos

Geregisseerd door : Todd Phillips
In de zalen vanaf: 28 april 2004
Speelduur: 105 minuten
Genre: Actie, Avontuur
Land : Verenigde Staten (2003)

 Synopsis

Rechercheur David Starsky (Stiller) is de meest toegewijde undercoveragent die je kunt vinden in Bay City, Californië. Doordat hij zo bezeten is van zijn werk, blijft geen misdaad onbestraft als hij dienst heeft– en hij heeft altijd dienst. Rechercheur Ken "Hutch" Hutchinson (Wilson) is een goede politieman, dat zeker, maar zijn te relaxte persoonlijkheid en zijn wens om snel geld te verdienen brengen hem iets te vaak in de problemen.  
Commandant Dobey bedenkt de perfecte oplossing voor zijn twee grootste problemen: hij koppelt Starsky en Hutch aan elkaar en stuurt ze samen de straat op. Een combinatie die op het eerste gezicht een ongelukkige lijkt. Zodra ze met frisse tegenzin aan de slag gaan, spoelt er een lijk aan. Met de hulp van Huggy Bear (Snoop Dogg), de fascinerende, street-savvy informant van Hutch, proberen de twee deze raadselachtige moordzaak op te lossen. Bij het onderzoeken van hun eerste aanwijzing ontmoeten ze Staci (Electra) en Holly (Smart), twee cheerleaders die graag bereid zijn ze te helpen – op alle mogelijke manieren...Alles wijst in de richting van de rijke zakenman Reese Feldman (Vaughn), maar het lukt Starsky en Hutch maar niet om met sluitende bewijzen te komen. Wat zij niet weten, is dat Feldman een plan heeft beraamd om de narcoticabrigade om de tuin te leiden en de meest lucratieve drugsdeal uit zijn carrière te sluiten. 
 
Het onwaarschijnlijke tweetal gooit hun slimste undercovertactieken, straatervaring en good looks in de strijd om het misdrijf op te lossen en de daders achter de tralies te krijgen. Want, zegt David Starsky: "Maak je in mijn stad stampij, dan zijn je ballen van mij."

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: