Infos

Geregisseerd door : George Lucas
In de zalen vanaf: 18 mei 2005
Land : Verenigde Staten (2005)
Originele taal: Engels

 Synopsis

De Clone Wars lopen op hun einde, en Obi Wan Kenobi probeert nog steeds uit te vinden wie verantwoordelijk is voor de kloon-legers. De oorlog tussen de Confederatie en de onafhankelijke planeten heeft een vernietigende indruk achter gelaten op veel van deze planeten. Palpatine probeert orde te scheppen in de chaos door een Galactisch Keizerrijk te stichten. Ondertussen bevalt Padme van een tweeling, en wordt Anakin door Palpatine verder richting de dark side verleid.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Star Wars Episode 3 : Revenge of the Sith"

Lego: The Movie! - Actueel
Actueel

Lego: The Movie!

Zelfs als we stomverbaasd blijven over het concept van een reclamecatalogus die gelanceerd wordt in de bioscoopzalen, op zich is het geen grote verrassing als we het nieuws lezen over een film over de Lego producten. Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: