Infos

In de zalen vanaf: 31 mei 2023
Speelduur: 136 minuten
Genre: Actie, Animatie Film
Land : Verenigde Staten (2023)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Na de gebeurtenissen uit het vorige deel komen Miles en Gwen elkaar weer tegen sinds een lange tijd. Terwijl ze met elkaar optrekken vallen de dimensies echter weer plots uit elkaar, wat ervoor zorgt dat er nieuwe figuren tevoorschijn komen en Miles wordt gedwongen om weer een nieuw avontuur aan te gaan. Het duurt niet lang voordat Miles wordt aangevallen, waaronder door versies van zichzelf die uit de toekomst komen. Hij zal door meerdere universums moeten reizen, maar tevens zal hij ook de grote verwachtingen moeten volbrengen die zijn huidige superheldenpositie van hem vereist.

 VOD

Bekijk Spider-Man: Across the Spider-Verse via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Spider-Man: Across the Spider-Verse"

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: