Infos

Geregisseerd door : Lawrence Guterman
In de zalen vanaf: 6 juli 2005
Speelduur: 94 minuten
Genre: Komedie
Land : Verenigde Staten (2005)

 Synopsis

Tim Avery (Jamie Kennedy) tekent strips maar komt niet echt aan de bak. Hij werkt op een groot TV productiekantoor en is er animator van dienst. Vlak voor een personeelsfeestje vindt hij een groen masker. Eens hij dat draagt is Tim niet meer te herkennen. Hij kan alles en als hij die nacht vrijt met zijn vrouw gebeuren er de gekste dingen. Bovendien raakt ze zwanger en is de baby allerminst een gewoon specimen. Al ziet hij er (meestal) normaal uit, Alvey is wel erg hyperkinetisch en zet het hele huis binnen de kortste keren op stelten. Hondje Ernie is er bovendien allesbehalve mee opgezet dat zijn plaats wordt ingenomen door dit monstertje en probeert er alles aan te doen om de nieuweling het huis uit te jagen. De god Loki (Alan Cumming), die eigenlijk de eigenaar is van het groene masker, krijgt van zijn vader de opdracht om de situatie te normaliseren.

 Trailers

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: