Infos

Geregisseerd door : Philippe Lacôte
In de zalen vanaf: 6 oktober 2021
Speelduur: 93 minuten
Genre: Drama, Fantasy
Land : Ivoorkust (2020)

 Synopsis

In Abidjan's MACA, een van de meest overbevolkte gevangenissen in West-Afrika, is de ouder wordende en zieke Zwartbaard een steeds meer omstreden baas. Om zijn macht te behouden, hervat hij het ritueel van de "Roman", dat een gevangene dwingt de hele nacht verhalen te vertellen.

 Vertoningen

 Meningen

 Andere films nu in de bioscoop...

Aline - Drama
5
10 november 2021
10 november 2021

Aline

Drama Regie: Valérie LemercierMet: Valérie Lemercier, Sylvain Marcel,...Quebec, eind jaren '60. Sylvette en Anglomard verwelkomen hun 14de kindje: Aline. Binnen hun familie is muziek alomtegenwoordig. Wanneer Aline opgroeit, ontdekken ze haar gave: een gouden stem. Na het horen van deze stem kan muziekproducent Guy-Claude maar aan één ding meer denken... van Aline de... Verder lezen...
Les Olympiades - Drama
6
03 november 2021
03 november 2021

Les Olympiades

Drama Regie: Jacques AudiardMet: Noémie Merlant, Stephen Manas, Geneviève DoangParijs, 13de arrondissement, wijk van Les Olympiades. Emilie zoekt een huisgenoot en ontmoet Camille. Hij voelt zich aangetrokken tot Nora, die dan weer het pad kruist van Amber. Drie jonge vrouwen en een man. Het zijn vrienden, soms geliefden, vaak beiden.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: