Infos

Geregisseerd door : Shawn Levy
In de zalen vanaf: 4 februari 2015
Speelduur: 97 minuten
Genre: Komedie, Fantasy, Avontuur
Land : Verenigde Staten (2013)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Zet je schrap voor de wildste en meest avontuurlijke Night at the Musem ooit! Om te voorkomen dat de magie verdwijnt, begint nachtbewaker Larry (Ben Stiller) in Secret of the Tomb aan een internationale zoektocht. Daarbij krijgt hij de hulp van een aantal oude bekenden, maar ook van een aantal nieuwe figuren. Naast Ben Stiller (The Secret Life of Walter Mitty) maken Owen Wilson (Wedding Crashers), Ben Kingsley (Hugo) en Robin Williams (Good Will Hunting) deel uit van de cast van deze derde Night at the Museum-film. Shawn Levy (Night at the Museum, Night at the Museum 2) neemt wederom plaats op de regisseursstoel.

 VOD

Bekijk Night at the Museum: Secret of the Tomb via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Al het nieuws over "Night at the Museum: Secret of the Tomb"

Een derde Night at the Museum - Actueel
Actueel

Een derde Night at the Museum

Vooraleer we gedwongen werden om naar de eerste twee 'Night at the Museum' films te kijken, onder druk van een kereltje waar je gezien zijn leeftijd niet altijd 'nee' tegen kunt zeggen... Verder lezen...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: