Infos

Geregisseerd door : Erik de Bruyn
Speelduur: 100 minuten
Land : Nederland
Originele taal: Nederlands

 Synopsis

Nadine is een carrièrevrouw: succesvol, onafhankelijk en ambitieus. Maar ze is ook net de veertig voorbij en kinderloos en ze voelt de biologische klok ongenadig tikken. Op een drukke morgen ontvoert ze een baby in de supermarkt en vlucht ermee naar Zuid-Europa. Tijdens haar reis krijgt de kijker via lange flashbacks een terugblik op haar leven: haar moeilijke relatie met haar moeder, haar schitterende carrière als interieurontwerpster en haar groeiend verlangen naar een kind. Hoewel Nadine heel wat aanbidders heeft, duren haar relaties meestal niet langer dan een nacht. Nu ze voor een baby moet zorgen, wordt ze gedwongen om zich niet alleen te concentreren op haar nieuwe rol als moeder, maar ook om haar verleden te evalueren. Intussen vindt Daniel, de vader van het jongetje, dat het onderzoek van de politie veel te lang duurt en hij gaat zelf op onderzoek uit. Heel speciaal in deze film is dat de hoofdrol in een unieke combinatie vertolkt wordt door drie actrices: Monic Hendrickx, Sanneke Bos en Halina Reijn.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: