Infos

Geregisseerd door : Bing Liu
In de zalen vanaf: 5 juni 2019
Speelduur: 93 minuten
Genre: Documentaire
Land : Verenigde Staten (2018)
Originele taal: Engels

 Synopsis

Drie middelbare schoolvrienden groeien op in het hart van de Amerikaanse Rust Belt. Wie hier opgroeit, kijkt meestal uit op een toekomst van werkloosheid, armoede, verslaving en geweld. Drie vrienden vinden een uitlaatklep in het skateboarden. Een van hen, Liu Bing, filmt al hun avonturen en registreert hoe ze onverbiddelijk tot volwassenheid worden veroordeeld: werk zoeken, een vaste relatie, kinderen krijgen ... Jaren later keert hij terug naar zijn geboorteplaats om te zien wat er van zijn vrienden is geworden. Minding the Gap won wereldwijd een karrenvracht aan prijzen en werd unaniem gelauwerd voor zijn doorvoelde authenticiteit. Regisseur Liu Bing is geen buitenstaander, maar zit zelf middenin deze unieke registratie van de grote sprong van jeugd naar volwassenheid, van jongen naar man. Een sprong met heel wat valkuilen tussenin.

 VOD

Bekijk Minding the Gap via video on demand/streaming.

 Meningen

 Mening van de pers

Meer bekijken...

 Mening van bloggers

Meer bekijken...

 Andere films nu in de bioscoop...

The First Omen - Horror
1
10 april 2024

The First Omen

Horror Regie: Arkasha StevensonWanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, treft ze daar een duisternis die haar doet twijfelen aan haar geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die hoopt de geboorte van het kwaad zelve te realiseren.
Civil War - Oorlogfilm
8
17 april 2024

Civil War

Oorlogfilm Regie: Alex GarlandMet: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Jesse Plemons,...'Civil War' is een spectaculaire actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van totale instorting staat en in chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk -... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: